pffffffffffffff ekkora xart!!!!!!! ilyet felrakni pffff jesszus de kaki :p mi ebben a vicc????:S haha röhög a májam:P
fuu aszta eldobtam magam ez aztán hű egyébként naon béna kisöcsém a játékfegyverével jobbat tud
A zenei aláfestés volt az egyetlen jó dolog ebben a klippben. Mondjuk nem véletlenül. :) AC/DC
Amerikai köcsög - köcsög amerikai. Menjen Irakba. Ott elmenne a kedve a lövöldözéstől... Már csak a pólójáért is megérdemelne eggyel több lyukat a hátsóján.
hmm egyébként a dologban 1 nagy cucc van , az h a csaj megtudta legalább ennyire tartani a stukikat:), mert ha éles, dacp(a hozzávaló) lőszer lett volna benne akkor 1 tárat soha a büdös életben nem enged ki ijjjjjjjen hülye pcsa
ez ritka sz.r most nem azért. Ezen mi a vicces??? Egy hülye pics. lövöldözik. Wow de vicces. SZÁNALMAS
azt hittem lesz valami poén a végén. ezért kár volt megnézni
és ebbe mi a vicces? ezt én is meg tudom csinálni,csak adjatok a kezembe egy géppuskát,és vegyetek fel videóra! ennyi az egész !!! :S
"kicsit tud a csajszi" ??!! ha a csecsemőnek megmondod, h ezt a pöcköt húzza meg, az is meghúzza, de attól még nem tud célbalőni !! ez ugyan az az meg a másik, hogy a céltáblát se mutatták.. 30ból 2 talán elérte a céltáblát a géppuskák meg nem is voltak nagyok, inkább átlagos méretűek uccsó, hogy nemtom, milyen kaliberű fegyverek voltak, de a csaj nem tartott rajta semmit egyszóval ez egy akkora kalap f*s, amekkorát még nem láttam...
Ez most mi volt? Reklám? Jó hangos fegyverhez ajándék csaj, vagy mi a szösz? Nem esik le a lényege...ez nagyon-nagyon...rossz...
hát ez harmat gyenge... semmi poén nincs benne sztem.. még a fegyvert se tudja megtartani.
Volt egy csaj, aki gyenge volt és nem tudta fogni a fegyvert, az meg akkorát ütött hogy el is tört a kulcscsontja...
ezer örömmel :) AC/DC:You shook me all night long
valaki leírná mi aszám címe? elöre is köszi
Összesen: