Vicclap.hu - viccek archívum, 4 . oldal

2024. február 25.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
SzűrőTab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Follow vicclap on Twitter

Kategóriák

Viccek minden mennyiségben

Reklám tévedések

A nemzeti sajátosságok közötti különbségekből időnként meglepő reklámszövegek keletkeznek:

A skandináv porszívógyártó Electrolux egyik reklámkampányának szövegét hibásan fordították svédről angolra, így a porszívót a következő szlogennel hirdették:
"Nincs nagyobb szívás, mint egy Electrolux porszívó."

A 80-as években, amikor egy amerikai mosóporgyártó be akart kerülni az arab piacokra, készítettek a jól bevált recept alapján egy reklámot: baloldalt a szennyes ruha, jobboldalt a kimosott, tiszta ruha (ilyen volt, ilyen lett). Azonban az arabok jobbról-balra olvasnak, így a betörés nem sikerült igazán.

A Chevrolet elfelejtett tájékozódni a mexikói piac meghódítása előtt, így az oda szánt "Nova" típusuk nem lett a mexikói autóeladások éllovasa, ugyanis a "No-va" spanyolul annyit jelent: "nem megy". Egy másik gyártó is pórul járt ugyanitt, "Matador" típusa ugyanis spanyolul "gyilkos"-t jelent. A japán Toyota is megváltoztathatta volna MR2 típusú sportkocsijának nevét a francia bemutató előtt, így ugyanis fonetikusan "merde"-nek mondják, ami káromkodás a franciában. A Ford is többször csapdába esett: a "Fiera" nevű teherautó spanyolul "csúnya öregasszony"-t jelent, míg a Braziliában kevéssé népszerű "Pinto" jelentése "kis pöcs".

A Colgate új, "Cue" elnevezésű fogkrémje Franciaországban sajnos ugyanazt a nevet viselte, mint egy pornóújság.

A sörgyártó Coors szlogenjét ("Állítsd tágabbra") hibásan fordították le spanyolra, amely ilyenre sikeredett: "Hasmenéstől szenvedő".

A Clairol "Mist Stick" márkanevű szempilla bodorítója megbukott Németországban, ugyanis itt a "Mist" a trágya szlengben használt megfelelője. Nem sok ember akart "Ganaj Rudat" használni.

A Salem cigaretta "A Salem-érzés szabaddá tesz" szlogenjének japán változata így sikerült: "Ha Salem cigarettát szívsz, annyira felfrissülsz, hogy az agyad szabadnak és üresnek látszik".

Egy amerikai pólógyártó Miami-ban a spanyol nyelvű lakosság számára készített a Pápa látogatását megörökítő nyomott pólóinget. Azonban a "Láttam a Pápát" (el Papa) felirat helyett a "Láttam a krumplit" (la papa) szöveget sikerült rátenni.

Olaszországban a "Schweppes Tonic Water" reklámkampányát tévesen "Schweppes Toilet Water" néven bonyolították le.

A Pepsi "A Pepsi Generation életre kelt" reklámszlogenjét Kínában sikerült "A Pepsi visszahozza az őseidet a temetőből" szlogenre fordítani.

A tollairól ismert Parker Pen meg akarta hódítani a mexikói piacot a golyóstollaival, így nagy reklámkampányt szervezett. Az eredeti szöveg így hangzott: "Ez nem folyik ki a zsebedben és nem hoz zavarba", ám a fordítók úgy gondolták, hogy a spanyol "embarazar" (átitatni, megtermékenyíteni) ugyanaz, mint az angol "embarrass" (zavarba hozni), így a reklámszöveg így hangzott: "ez nem folyik ki a zsebedben és teherbe ejt".

A McDonald's konszern Japánban bonyolított reklámkampánya nem volt túl sikeres. A Ronald McDonald bohócfigura fehérre festett arca ugyanis Japánban a halál jele.

Amikor a Coca Cola Spanyolországban bevezett a 2 literes kiszerelést, nem számolt azzal, hogy a spanyol háztartásokban található kisebb méretű hűtőkben nem fér el a termetesebb üveg.

A Gerber elkezdte bébiételeit árulni Afrikában, és praktikusan ugyanazt a csomagolást használta, mint az USA-ban: a címkén egy gyönyörű kisgyerek mosolygott. Később rá kellett döbbenniük, hogy az Afrikában árult élelmiszerek dobozára a gyártók egyszerűen a benne található termék képét teszik, mivel a legtöbb afrikai nem tud olvasni angolul...

Beküldte:Sanyi <2000. július 17>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:

Levél vidékről

Kedves Fiam!
Lassan írom ezt a levelet, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Tudatom veled, hogy elköltöztünk otthonról. Mivel egy újságban azt olvastam, hogy a legtöbb haláleset az otthontól számított 30 kilométeres sugarú körben következik be, ezért elköltöztünk a veszélyeztetett zónából. A címet sajnos nem tudom neked megírni, mivel az előttünk itt lakók elvitték az utcanév táblát és a házszámot. Azt hiszem, az új házukban is a régi címüket akarják használni. Az új ház nagyon baró, van egy jó kis mosógép is, bár azt gondolom, valami baj lehet vele. Egyrészt felülről kell beletenni a ruhát, másrészt meg amikor betesszük és meghúzzuk a fent található láncot, akkor a ruha eltűnik, és többet nem jön elő. Néhányszor próbálkoztunk vele, de alig maradt ruhánk, így abbahagytuk.
Az időjárás is jó errefelé, a múlt héten csak kétszer esett: egyszer három, utána meg négy napot. Emlékszel rá, hogy kértél egy kabátot, hogy küldjük utánad? Na, Billy Bob bácsikád szerint túl nehezek a gombok, hogy borítékban feladjuk, így levágtuk az összeset róla. Majd vard őket vissza, megtalálod a belső zsebében.
Bubba bátyád tegnap bezárta a kulcsát az autóba. Képzelheted, egy órába tellett, mire sikerült kinyitni, bár ha nem ülök éppen a hátsó ülésen, még most is nyitogatnánk. A nővérednek gyereke született a reggel, de még nem néztük meg, hogy fiú-e vagy lány, így még nem tudjuk, hogy nagybácsi vagy nagynéni lettél-e.
Sajnos tragédia is történt acsaládban: Bobby Ray bácsikád beleesett egy whiskey erjesztőkádba. A fiúk megpróbálták kihúzni belőle, de olyan hevesen ellenkezett, hogy visszacsúszott és megfulladt. Nemrégiben hamvasztották, három napig égett szegény.

Üdvözöl:
Apád.

Beküldte:Sanyi <2000. július 17>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:

A Micimackó orvosi elemzése

Micimackó:
Kórosan mézfüggő szenvedélybeteg, aki mindent megtesz, hogy napi adagjához hozzájusson (fára mászik, méhekkel csípeti össze magát, stb). Ha nem kap mézet, mély depresszióba esik, gondolkodása lelassul, tökéletesen alkalmatlanná válik mindenfajta társadalmi-közösségi, kooperatív jellegű tevékenységre.

Malacka:
Totál idióta szegény. Szellemi fogyatékos (dadog, képtelen értelmesen fogalmazni, és bizonyára dyslexiás is), és növésben is erősen visszamaradt példánya fajtájának. Mivel képtelen másokkal megértetni magát, állandó kisebbrendűségi komplexus gyötri, nem is beszélve arról, hogy még a leghétköznapibb dolgoktól is fél. Kórlapján szerepel még akut klausztrofóbia és a biztonságérzet totális hiánya is.

Tigris:
Megalomániás tévképzetes elmebeteg, a veszélyesebb fajtából. Meg van győződve arról, hogy a tigrisek a többi élőlény felett állnak, így a Százholdas Pagony önjelölt kiskirályát tisztelhetjük benne. Übermensch-szindrómájához az árja tigris fajhoz való beteges ragaszkodás, túlfűtött rasszizmus társul. Közösségekbe beilleszkedni képtelen, a társadalom magányos számkivetettje ő, aki elszigeteltséget tettetett vidámsággal, és állandó pótcselekvésével, az ugrálással próbálja meg kompenzálni.

Füles:
Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott összegürcölni egy lakásravalót, ezért - míg társai jó meleg, fűthető odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik. Ez a gyökértelen élet, valamint a seggen fityegő műfarok - Milne-nál minden bizonnyal az impotencia szimbóluma -, amivel a többiek állandóan baszogatják, egyszerűen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartásban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól ("mi van, ha nem sikerül?").

Kanga:
Elvált asszony, egyedül neveli gyermekét - kell-e többet mondani? Az állandó házimunka és rosszcsont kölyke hamar kikészítették Kanga idegeit. Ráadásul - mivel Ausztraliából emigrált bevándorló -, idegennek érzi magát a Százholdas Pagony mérsékelt égövi élővilágában. Ennél pedig már csak kóros férfihiánya a rosszabb: igen régen kamatyolt már, és ezt beteges tisztaságmániáján próbálja levezetni - vár az igazira, aki sosem jön el.

Zsebibaba:
Csonka családból származó egyke, ennek köszönhetően anyuci szeme fénye, és mint ilyen, egészségtelenül elkényeztetett gyerek. Zsebibabának mindig mindent szabad, senkitől nem kap egy jó nagy maflást, akármit is csinál. Ugyanakkor a Pagony lakói - elsősorban édesanyja - nem fordítanak elég időt az iskoláztatására, így biztosak lehetünk benne, hogy felnőttkorára Zsebibaba elkallódott tehetség lesz, aki egy idő után majd az alkoholhoz vagy a droghoz fordul, hogy elfeledhesse a világ kegyetlenségét.

Nyuszi:
Az agresszív-neurotikus páciens iskolapéldája. Hétköznapi félelmeit felnagyítva el, ennek köszönhetően mindig van valami, amiért aggályoskodik, és mindig van valaki, akin aggályait - heves dührohamokkal és gyakran tettlegességig fajuló tombolással - levezetheti. Elviselhetetlen természetének köszönhetően világ életében agglegény volt, és egyenes úton van a bogaras vénemberség felé. A Pagony lakói utálják, de annyira szánalmas, hogy nem merik megmondani neki.

Bagoly:
A Százholdas Pagony legöregebb lakója, aki nem tud mit kezdeni a közte és a többiek között húzódó generációs szakadékkal. Hogy elfogadtassa magát, görcsösen igyekszik tudásával lenyűgözni őket, ám ez leggyakrabban tudalékosságba csap át, és még nevetségesebbé válik. Elsősorban a fiatalabbakat, Zsebibabát és Malackát próbálja megnyerni, aminek alapján joggal feltételezhetünk nemi pedofíliára való hajlamot is.

Robert Gida:
Hát, elég beteg kiscsávó lehetett, ha összehozta a fenti elmeotthont...

Beküldte:KT <2000. július 15>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:

Idézetek

"Büszke vagyok arra, hogy Clark Gable fog pofára esni, és nem én!"
-- Gary Cooper, amikor arról kérdezték, miért nem vállalta el az "Elfújta a szél" főszerepét.

"A futballban senkit nem szabad zseninek nevezni. A zseni az olyan valaki, mint például Norman Einstein volt!"
-- Joe Theisman, kommentátor, volt hátvéd, 1996 (aki nem volt annyira zseniális).

A kosárlabda játékos Chris Washburn, a labdavezetési biztonságáról:
"Igen, jobb és bal kézzel is tudom a labdát vezetni. Ez azért van, mert kétéltű vagyok."

"Fiúk, sorakozzatok fel ábécésorrendben magasság szerint. Ti meg, fiúk, álljatok három fős csoportokba és sorakozzatok fel kör alakban."
Bill Peterson, a Florida State futball csapat edzője.

A boxmeccsszervező Dan Duva Mike Tysonról:
"Miért gondolta bárki is, hogy okosabban fog kijönni? Három évre a börtönbe ment, nem a Princeton-ra."

Stu Grimson, a Chicago Blackhawks játékosa, amikor arról kérdezték, miért tart magáról egy színes képet az öltözőszekrényén:
"Így akkor is legalább megtalálom a k*** ruháimat, ha elfelejtettem, hogyan írják a nevem."

Shaquille O'Neal válasza arra a kérdésre, hogy görög túrájuk során megnézte-e a Parthenont:
"Tényleg nem emlékszem az összes klub nevére, amit meglátogattunk."

Shaquille O'Neal a nyert bajnokságairól:
"Minden szinten nyertem, kivéve az amatőr és a profi ligát."

Lou Duva, veterán boxedző a nehézsúlyú Andrew Golota spártai edzőtáborozása után:
"Ez az a fickó, aki minden reggel hat órakor felkel, nem törődve azzal, mennyi időt is vesz az igénybe."

1992 - Pat Williams, az Orlando Magic igazgatója a csapat 7:27 negatív rekordja után:
"Nem tudunk nyerni itthon. Nem tudunk nyerni idegenben. Mint a csapat igazgatója, el sem tudom képzelni, hol máshol játszhatnánk még."

1982 - Chuck Nevitt, a North Carolina State kosárlabda játékosa így magyarázta meg Jim Valvano edzőnek, miért olyan indiszponált az edzésen:
"A nővérem gyereket vár, és nem tudom, hogy nagybácsi leszek-e vagy nagynéni."

1991 - Steve Spurrier, floridai futballedző a Gator rajongóknak arról, hogy az Auburn hálótermében keletkezett tűzről, ami elpusztított 20 könyvet:
"És az igazi tragédia az volt, hogy 15 még nem volt kifestve."

1991 - Alan Kulwicki, Nascar autóversenyző összehasonlította a szombat éjszaka tartott versenyeket a vasárnap délutáni futamokkal:
"Alapvetően ugyanaz, csak sötétebb."

1991 - Frank Layden, a Utah Jazz elnöke mondta egy volt játékosáról:
"Azt mondtam neki: fiam, mi van veled? Ez tudatlanság, vagy apátia? Azt válaszolta: 'Főnök, nem tudom, de nem is érdekel!'"

1991 - Torrin Polk, a University of Houston fogadójátékosa mondta John Jenkins edzőről:
"Férfiként kezelt bennünket. Fülbevalót kellett viselnünk."

Beküldte:Sanyi <2000. július 14>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:

Érdekességek

Igaz történetek:

- Az Exxon Valdez olajtársaság tartályhajójának alaszkai katasztrófája során veszélybe kerültek a védett fókák. A cég állta a rehabilitáció költségeit, amelyek állatonként 80 000 dollárt kóstoltak. Egy különleges ceremónia keretében engedték vissza a legveszélyeztetetteb fókafaj két megmentett példányát a tengerbe, amelyet a jelenlevők lelkes tapsa kísért. 60 másodperccel később mindkét fókát felfalta egy arra járó kardszárnyú delfin...

- Egy pszichológus hallgató hölgy New Yorkban, egy ácsnál bérelt lakást. Állandóal szekálta szegény fickót, és a reakcióit figyelte, hogy ezzel is segítse a tananyag gyakorlati kipróbálását. Néhány hét szurkálódás után az ács megelégelte és egy baltával olyan sérüléseket okozott a lánynak, hogy az szellemileg maradandó sérüléseket szenvedett.

- 1992-ben a Los Angeles-i Frank Perkins megpróbálta megdönteni a zászlórúdon üldögélés világrekordját. Sajnos az influenza 8 órával a 400 napos addigi rekord megdöntése előtt a földre kényszerítette. Mikor hazament, azt tapasztalta, hogy a szponzora csődbe jutott, a barátnője elhagyta, sőt még a telefont és a villanyt is kikapcsolták.

- Egy nő, mikor hazaért, azt látta, hogy a férje a konyhában egy derekára tekeredett villanydrótnak látszó dologgal küzd, miközben furcsán rángatózik. A feleség pánikba esett, és hogy férjét kiszabadítsa a halálos áramütés alól, egy keze ügyébe akadó dologgal fellökte a férfit, két helyen eltörve annak karját. Hogy mi történt valójában? A férj a walkman-jén éppen a kedvenc zenéjére táncolt.

- Két állatvédő Bonnban (Németország) elment tüntetni a szerencsétlen disznók vágóhídra küldése ellen, amikor a közel 2000 állat pánikba esett, és a kerítést áttörve eszeveszett menekülésbe kezdett, halálra gázolván a két szerencsétlen állatbarátot.

- Egy iraki terrorista, bizonyos Khay Rahnajet nem fizetett elég postai díjat a levélbombájára, amit a posta "vissza a feladónak" jelzéssel visszaküldött neki. Rahnajet nem ismerte fel saját levélbombáját, így kinyitotta azt, ami darabokra tépte.

Beküldte:Sanyi <2000. július 13>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:

Tanmese

Az alábbi kis tanmese eredetileg az USA-ra vonatkozott, azonban úgy gondoltam, Magyarországra még fokozottabban érvényes, így eléggé el nem ítélhető módon megváltoztattam az eredeti szöveget. A lényeget azonban békén hagytam. És ez a történet most sajnos nem vicc...

Kovács Jánost pontosan reggel 6 órakor ébresztette órája (made in China). Amíg a kávéfőzője (made in China) a reggeli kávét (product of Brasilisa) csepegtette, lezuhanyozott, a hajszárítóval (made in Taiwan) megszárította a haját, a villanyborotvájával (made in China) megborotválkozott. Egy pólót (made in India) és farmert (made in Singapore) húzott. Lábait sportcipőbe (made in Korea) bújtatta. A kenyérpirítójából (made in Philippines) kinyert pirítóst reggelizett, majd menedzserkalkulátorán (made in Mexico) megnézte aznapi feladatait.
Az óráját (made in Switzerland) beállította a rádió (made in China) alapján, beült autójába (made in Germany) és mint már hónapok óta, álláskeresésbe fogott. Az ismét eredménytelen nap végén János hazament, papucsot (made in China) húzott, fogott egy üveg bort (made in France) és bekapcsolta tévéjét (made in Japan). Amíg a brazil sorozatot nézte, elgondolkodott, miért nem talált ma sem egy jól fizető magyar munkahelyet...

Beküldte:Sanyi <2000. július 12>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:

Megtörtént esetek

1. A rendőrség Wichita-ban (Kansas), őrizetbe vett egy 22 éves fiatalembert a repülőtéri szállodában, amint megpróbált beváltani 2 darab, 16 dolláros (4700 Ft) hamis bankjegyet.

2. Egy férfi Johannesburgban arcon lőtte 49 éves barátját, súlyosan megsebesítve azt, miközben egymás fejéről sörösdobozokat lövöldöztek le.

3. Egy cég öt éves balesetmentességét próbálta megőrizni, amikor a munkásainak egy oktatófilmet vetített le, amely véres üzemi baleseteket mutatott be, meglehetős életszerűséggel. 25 munkás szenvedett kisebb sérüléseket, miközben pánikszerűen próbálták elhagyni a vetítőtermet, 13 másik munkás elájult, egyiknek a fejét hét öltéssel kellett összevarrni, miután a feje egy széknek ütközött.

4. A Chico-i (Kalifornia) városi tanács példás szigorral lép fel a nukleáris fegyverkezés ellen. Ennek jegyében 500 dollár büntetéssel sújtanak mindenkit, aki atombombát robbant a város határain belül.

5. St. Louis-ban egy busz balesetet szenvedett, 5 utassal. Mikorra a rendőrök megérkeztek, már 14 gyalogos kapaszkodott fel a buszra, hát- és nyakcsigolya sérülésekre panaszkodva.

6. Washington D.C.-ben egy rab megszökött a börtönből. Nem sokkal később elkísérte a bíróságra barátnőjét, annak rablási perében. Ebédidőben kiment egy szendvicsért. A barátnője látni szerette volna, ezért a teremszolgával kerestette, ám a rendőrök felismerték a nevét, így amikor az ebédből az éppen akkor lopott autón visszaérkezett a bíróságra, lekapcsolták.

7. Egy Radnor-i (Pennsylvania) rendőr a gyanúsítottat úgy hallgatta ki, hogy annak fejére egy fém szűrőedényt helyezett, amit egy fénymásolóhoz kötött. A fénymásolóban egy "Hazudik!" feliratú papír volt, és amikor a rendőr úgy gondolta, a gyanúsított hazudik, csak megnyomta a fénymásoló gombját, és mindjárt érkezett a "Hazudik!" üzenet. Azt gondolván, hogy ez tényleg egy hazugságvizsgáló készülék, a gyanúsított hamar megtört.

8. Amikor két autószerelő Ionia (Michigan) városban megtagadta egy részeg rablónak a pénz átadását, a rabló a rendőrség felhívásával fenyegette meg őket. Amikor továbbra is hajthatatlanok maradtak, a pityókás gengszter felhívta a rendőrséget, akik szerencsésen le is tartóztatták.

9. Egy Los Angeles-i férfi, aki elmondása szerint "belefáradt a gyaloglásba", ellopott egy úthengert, 8 kilométer/órás üldözésbe kényszerítve a rendőrséget. A hajszát egy bátor rendőr akciója szakította meg, aki felmászott az úthengerre és lefékezte a járgányt.

Beküldte:Sanyi <2000. július 11>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:

Idióta törvények

Az amerikai idióta törvények úgy látszik az angolszász lelkületből fakadhatnak, mivel Angliában is található néhány, annak idején biztos hasznos, de mára elavult példány. Egy kis összefoglaló:

- A legtöbb árut tilos vasárnap árulni. Ez alól kivételt a répa képez.
- Minden angol férfi, 14 éves kora után hetente két órát kell hogy gyakorolja a nagyotmondást a helyi lelkész felügyelete alatt.
- Tilos berúgni az "Engedélyezett Helyeken" (pub illetve bár).
- Tilos két férfinek ugyanazzal a nővel egyidőben szeretkeznie.
- Az ágyat tilos kilógatni az ablakon.
- Nőknek tilos nyilvános járművön csokoládét enniük.
- Egész Anglia területén tilos december 25-én gyümölcskosarat (a sütemény) enni.
- 10 év alatti fiúk nem láthatnak ruha nélküli próbababát.
- Egy felsőházi képviselőnek tilos az Alsóházba lépnie teljes fegyverzetben.
- Nyilvános helyen nem lehetsz felismerhető.
- Egy férfinek tilos nyilvános helyen vizelnie, kivéve ha a célterület a motorkerékpárjának a hátsó kereke, és a jobb keze a járművön van.
- Az öngyilkosság a legfőbb bűnök egyike. (Már hatálytalanították)

A nagyobb városok saját törvényeket is alkottak (mondhatni helyi rendeletek), ezek között is akad néhány máig nem hatályon kívül helyezett, hajmeresztő furcsaság:

- CHESTER: Egy walesi személyt csak íjjal és nyíllal lőhetsz le, de csak a város falain belül és éjfél után.
- HEREFORD: Walesi személyt minden nap lehet gyilkolni, de vasárnap csak íjjal, a Cathedral Close-ban.
- YORK: A skótokat minden nap le lehet nyilazni - kivéve a vasárnapot.

Beküldte:Sanyi <2000. július 10>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:

A világ legrövidebb könyvei - kiegészítés

Elizabeth Taylor: A hosszú, boldog házasság titkai
A Titanic sikeres útjai
John F. Kennedy JR: Amit az éjszakai repülésről tudni kell
Hillary Clinton: Dolgok, amiket szeretek Bill-ben
Bill Gates: Dolgok, amiket nem engedhetek meg magamnak
O.J. Simpson: Terveim az igazi gyilkos elfogására
Dennis Rodman: Amit soha nem tennék meg sok pénzért
Detroit nevezetességei
Mike Tyson: Helyes viselkedés az első randevún

Beküldte:Sanyi <2000. július 6>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:

Idézetek

- Lemondás alattt a nők a két kívánságuk közti rövid szünetet értik.
Mario Adorf

- Ha a nők hirtelen nem tudják, mit tegyenek, levetkőznek - és ez valószínűleg a legjobb, amit tehetnek.
Samuel Beckett

- Egyetlen okos férfi sem mond ellent a nejének. Megvárja, míg maga megteszi.
Humphrey Bogart

- A feminizmus csak azért létezik, hogy a randa nők is a társadalom tagjai lehessenek.
Bukowski

- Ha egy nő épp nem beszél, Isten ments, hogy félbeszakítsd.
Enriyeu Castaldo

- Egy nő jó híre sok férfi hallgatásán alapul.
Maurice Chevalier

- Óvakodj attól a nőtől, aki logikusan gondolkodik! Mert logika és a nő annyira heterogén, hogy természetellenes, ha együttesen előfordul.
Johannes Cotta

- Háromféle nő van: a szép, az intelligens, és a többség.
Rainer Werner Fassbinder

- A nők olyanok számomra, mint az elefántok. Szívesen nézegetem őket, de egyiket sem akarom megtartani.
W.C. Fields

- A nagy kérdés, amelyet a női lélek harmincéves tanulmányozása ellenére sem sikerült megválaszolnom, a következő : mit is akar egy nő valójában?
Sigmund Freud

- Ha egy nő épp a száját rúzsozza, az olyan, mint mikor egy katona a géppuskáját tisztítja.
Bob Hope

- A férfiak három fajtája képtelen megérteni a nőket: a fiatal férfiak, a középkorú férfiak és az öreg férfiak.
Irisches Sprichwort

- Mivel védekeznek az emancipált nők? - az arcukkal...
Oskar Lafontaine

- A nők legszívesebben azokat a sebeket kötözik be, amiket maguk ejtettek.
Jacques Marchand

- Nincs rosszabb egy nőnél - még akkor sem, ha jó.
Menander

- A nő a természet legelfogadhatóbb hibája.
John Milton

- Cél szentesíti az eszközt. Ezt kellett Istennek is gondolnia, mikor a nőt megalkotta.
Thomas Niederreuther

- A nők: ugyanazon élvezet cserélhető eszközei.
Marcel Proust

- Ha megnézed, egyes lányok kikhez mennek hozzá, láthatod, mennyire gyűlölhetik a megélhetési forrásaikat.
Helen Rowland

- Ami egyszer női, az örökké női. Bár a természet sem hiba nélküli, de legalább örökké kitart a hibái mellett.
Saki

- Egy alacsony növésu, keskeny vállú, széles csípejű és rövidlábú nemet szépnek nevezni.. csak a nemek harcában elködösült agyú férfi képes.
Arthur Schopenhauer

- A nők olyanok, mint a fordítások: a szépek nem hűek, a hűek nem szépek....
George Bernard Shaw

- Kosnak az elejétol óvakodj, lónak a hátuljától, nőknek minden oldalától.
Anton Csehov

A nő uralkodik a szexualitásán, mert azzal mindent megkap, ami számára még fontosabb, mint a szex.
Esther Vilar

- Nem igaz, hogy a nők olyan férfit keresnek, aki sokat dolgozik. Elég, ha sokat keres.

Beküldte:KT <2000. július 6>

 •   Értékeld!
 • Stars
 •   Megosztás:
Előző oldal Következő oldal

Összesen: 852 (86 oldal)

Slide

1 2 ... 81 82 [83] 84 85 86

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó