a májam most is bírja, a gyomrom kevésbé. de ennek inkább a sok fűszeres kaja lehet az oka:)
látom te is csak keresed, ezek szerint te is kifosztottad a bárszekrényt;)
Csak amíg bírta a májad? ;)
Cicamata: Igen, ez a téma éppen. Kapcsolódj be Te is! :) Az ország fele még másnapos ma, szóval aktuális a téma.
Na de fiúk! Két nappal szilveszter után még mindig csak az alkoHOL a téma? :P :)
Az "immunrendszerüket" próbára teszik a "jó" társaságok, ahol mindenki példát mutat... Ezek még a nevelés hatását is képesek semlegesíteni.
:) Majdnem absztinens vagy és jól bírod? Érdekes, hogy ilyen is van. Én nem állítottam magam komolyabb tesztek elé, de szerintem elég hamar kidőlnék számottevő mennyiségtől. :) Az szinte biztos, hogy sörrel nem tudnék berúgni, még a szagát sem bírom. Ez nem is fog sokat változni szerintem. :)
no igen, a hülyeség rosszabb mint a madárinfluenza. sokkal gyorsabban és globálisan terjed. meg sokan bele is halnak, de egy csomó embert megbetegít. főleg azokat, akiknek az "immunrendszere" nem képes ellenállni neki és ilyenek egyre többen lesznek.
én jól bírom az ivást, ráadásul nem is nagyon látszik meg rajtam, de ez még nem jelenti azt, hogy ki is kell használni ezen képességeimet:)
A legtöbb körben igen. Sajnálom azokat, akik csak alkohol segítségével tudják jól érezni magukat, de ő dolguk. Egyre nagyobb divat minél korábban a rabjává válni. Már általános iskolában is az a menő, aki jól bírja. (az osztálykirándulások is kb. erről szólnak) Az is baj, hogy sok társaságba valamilyen önpusztító szer használata jelenti a belépőt. (cigi, kábítószer, alkohol) És mindez akár alig 10-12 éves korban elkezdődik, amikor még józan gondolkodásra sem képesek.
Most már sokat kellene munkálkodnod rajta, hogy jól bírd az ivást. :)
bizony nem. lehet, hogy annak kellene lennem, manapság az a menő:)
:) Ráadásul nem is vagy nagyon alkoholista típus...
Mikor? Nem olvastad szerintem eléggé figyelmesen. ;) Azt írja, hogy "totál részegen hazajössz".
nekem inkább a COOLNESS tetszene a legjobban:)
de ugyan mikor lesz ahhoz elég bátorságom?:)
de ha szerencséje van, abban is talál pezsgőtablettát:)
azért szerintem amire először Cicamata célzott, azt nem szivesen nyalakodnád:)
ggel megjelennek egy önkormányzati objektumban még egy szalmaszálat sem kell keresztbetenniük.
merthogy szegény elnyomottak ezért utaztak svédországba.
érdekes módon azoknak akik dolgoznak a fajtájukból nem volt idejük utazgatni.
de részemről itt le is zárom a témát, mert egyrészt egy fecske úgysem csinál nyarat, másrészt meg nincs is értelme megváltani a világot.
érdekes módon én ezt a dolgot másképp tudom. nemrégiben volt "szerencsénk" vendégül látni az országunkban néhágy amcsi katonát akik ezt nekem másképp mesélték és köztük másképp is tapasztaltam. szerintük ezek a fekete-fehér ellentétek meglehetősen jelen vannak a mindennapi életükben, és egyáltalán nem sikerült ezt a kérdést megoldaniuk. csak most már nem szabad nyiltan csinálniuk, száműzték a színfalak mögé. nem én mondom ezt, hanem több amerikai. meg mellesleg néhány egyéb ismerősöm aki kint tanult néhány évet. én elhiszem nekik.
de mint említettem készséggel hiszek neked is, amint megválasztanak egy nőt, vagy egy szinesbőrüt elnöknek.
a szerinted Magyarországon történtekről nem sok tudomásom van. persze tény, hogy történtek hasonló esetek, de a mértékük és súlyosságuk csak az általad kedvelt propaganda. az tény, hogy itt nálunk proletár diktatúra volt és aki ennek az ellensége akart lenni, azt rövid uton elintézték. tény az is, hogy mivel akkoriban se volt sok okos ember az ilyen végrehajtó szerveknél, rengeteg "ártatlant" is elintéztek. de azért az is tény, hogy mindez meg sem közelítette például a romániai eseményeket és valószínűleg messze elmarad attól teszem azt, amit az fbi és a cia végzett a szabad usa-ban a saját állampolgáraik között. szégyenletes módon magyarország nem a súlyos elnyomás miatt döntött a rendszerváltás mellett, hanem a bevásárlóközpontok és a plázák miatt. egyébként a szabadság kérdésében semmivel nem jobb most a helyzet mint 15 évvel ezelőtt, sőt....
ha tényleg jobb a négereknek az usában mint itt nálunk a cigányoknak, akkor tényleg jó lehet ott négernek lenni. merthogy gondolom ott nem elég, hogy a néger ingyen kap egy lakást, vagy családiházat anélkül, hogy tenne érte valamit, meg hogy szinte bármilyen bűncselekményt elkövethet büntetlenül, amit az átlag állampolgár még gondolatban sem(lopás, rablás, gyilkosság,stb), még ráadásul ingyen biztosítják nekik a kényelmes, adómentes megélhetést, drága autókat, amiért nem hogy dolgoznia nem kell, de azon kívül, hogy havi rendszeressé
sben
a szabad ország azt jelenti, hogy nem csak te csinálsz azt amit akarsz, hanem az is, aki másképp akar élni, dolgozni, ünnepelni mint te.
sorolj fel legalább hármat, de olyant ahol nem is akarnak jelen lenni és befolyásuk sincs, olaj is található náluk, és ennek ellenére mégis el akarnak menni onnan az emberek.
a terrorizmus soha nem akció, hanem mindig reakció. tény, hogy nem a legértelmesebb megoldás. viszont gondolom ha tehetnék, akkor ők is inkább nagy erőket vonultatnának fel, hogy megvédjék magukat, de mivel ilyen nincs nekik, maradnak a partizánakciók.
nem tudom milyen jogon nyilatkoztatod ki, hogy a te életmódod felsőbbrendű az ő életmódjuknál. én sem értek egyet a szokásaikkal, de egyrészt azok a szokások sem olyanok már mint régen másrészt emiatt pálcát törni egy népcsoport minden egyes egyede fölött kicsit erős dolog szerintem.
tény, hogy a kivándorók többsége a népesség legalját képviseli. tisztelet a kivételnek. de ez alapján sem lehet minden egyes embert megítélni az adott térségben. ráadásul ha történelmi tudásom nem csal meg, akkor az amerikai kontinensen szinte kizárólag hasonló bevándorlók, vagy azok leszármazottai élnek, úgyhogy úgy látom neked aztán semmi morális jogod nincs ezen a téren elítélni azokat akik odamennek.
propagandacikkeket többnyire azok terjesztenek akik propagandacikkekről beszélnek a cikkeikben.
érdekes leképzelés úgy békében élni, hogy közen ezt a békét mások vérével akarod megváltatni. márpedig a toleráns nyugati népek eddig mindenhol agresszorként léptek fel és háborúkba keveredtek a saját gazdasági érdekeik miatt. ez tény, nem pedig ellenségkép alkotó propaganda mint ahogy azt a toleráns nyugati népektől láthatjuk.
én se szivesen járatnám olyan iskolába a lányaimat, ahol keresztek vannak az iskolában a falakon. ugyan úgy, ahogy olyan iskolába sem ahol félhold van hasonló pozícióban. semmivel nem jobb a kereszt mint a félhold és amíg te nem így gondolkodsz, addig semmivel nem vagy jobb a vallási fanatikus muzulmánnál, mert ugyanúgy vallási háborút akarsz. legfeljebb lustább/gyávább vagy, mert nem mész robbantgatni
hülyék itt is vannak elegen, ne gyere haza;) sajnos a legtöbb a felső vezeté
:DD Nekem a bátorságos tetszett a legjobban.