Bill Gates földi pályafutását befejezve a Pokolra kerül. Az Ördög azt mondja neki:
- Mutatok neked három helyet. Ezek közül te választhatod ki azt, ahol az örökké tartó bűnhődést fogod eltölteni.
Elsőként egy lángoló tavat mutat neki, ahol milliónyi elkárhozott lélek szenved mindenféle szörnyű kínzás közepette.
A második hely egy hatalmas aréna, ahol több ezer embert üldöznek kiéhezett oroszlánok. Végül a harmadik hely egy kis szoba, ahol az asztalon egy üveg bor, a sarokban pedig egy számítógép található.
Gates gondolkodás nélkül ezt választja.
Az Ördög betessékeli, majd rázárja az ajtót. Ahogy megfordul, beleütközik Luciferbe, aki dühösen mondja neki:
- De hát ez Bill Gates volt. Emberek milliói köszönhetik neki nyomorúságukat, te meg a legjobb helyre zárod?
- Mindenki ezt gondolja - kuncog az Ördög. - De a borosüvegen nincsen lyuk...
- És a számítógép?
- Az a legjobb - nevet hangosan az Ördög. - Windows 95 van rá telepítve, és a billentyűzetről hiányzik 3 gomb.
- Melyik az a három?
- A CTRL, ALT és a DEL...
Ebben az országban él akkor pár millió balek... köztük én is. :S :)
viszont aki a becsteleneknek becsületesen fizet, az balek
ha becsületes célokra fordítanák azt az adót aminek a mértékét szintén becsületes emberek becsületesen határoznák meg, akkor többen fizetnék becsületesen az adót is.
Ha mindenki olyan becsületesen fizetné az adóit mint Te, akkor nem kellene fenntartani az ellenőrző szerveket. :)
De hát ez a világ sorsa: mindíg mindenütt a becsületes emberek fizetnek a becstelenekért. :(
Nem hát. És még igyekeznek beszállni a honpolgárok nemi életébe is. ;)
A befizetett adómból az állam fenntart egy apparátust, ami ellenőrzi, hogy befizettem-e az adót.
Lehet, hogy ez annyira nem is vicc?
lehet, de veled ellentétben ez nekem nem okoz morális problémát:)
nem úgy fogjátok a cigányproblémát megoldani, hogy letagadod a létezését.
Ha egy kicsit csípősnek találod a cikkem, az azért mert lehülyéztél.
nem sok minden változott odahaza. Még a bunkók is ott vannak az Országházában... más pártokban persze, de ugyanazok mint azelőtt.
Nézd! A szabad országról te nem igen prédikálhatsz, mivel sosem éltél csak diktatúrában. Tehát eleve nem ismerheted a szabad ország fogalmát. Bizonyítja az is, hogy még egyetlen pozitív, de még tárgyilagos cikket sem írtál az USA-ról. Pedig vannak ott pozitív dolgok is elhiheted nekem. Mivelhogy perfekt ember még nem született Amerikában, semmi sem lehet perfekt ott sem. Csak éppen nem a jelenlegi negatív dolgokról szajkózol, hanem az 50 évvel ezelőttiekről!!!
Az nem meglepetés senki számára aki ismeri a propagandacikkeidet, hogy te készséggel elhiszel minden negatívumot az USA-val kapcsolatosan, bárki mondja.
Az USA-nak még nem volt néger elnöke, mint ahogy Magyarországnak sem volt cigány elnöke. De Colin Powell és Condoleezza Rice olyan magas pozíciókat értek el (az elnök után a második legbefolyásosabb, Number Two), amit soha cigány nem fog elérni Magyarországon. Arról nem is beszélve, hogy például Condoleezza Rice reális hatalma és felelőssége mérhetetlenül nagyobb mint a magyar miniszterelnöké vagy akár az egész magyar kormányé. :P
Mondd meg őszintén, most hülye vagy vagy csak játszod a hülyét? (ezt nem állítom, csak kérdezem!) Nem sok tudomásod van a szerintem Magyarországon történt eseményekről, de elismered, hogy megtörténtek! Miért nem érdeklődsz tüzetesebben mik játszódtak le Recsken? Félsz a fájó igazságtól? Nézz körbe a házad táján még mielőtt rémhíreket terjesztenél idegen országokról, amiket kétség kívül nem ismersz.
Ha a cigányok valóban úgy élnek mint ahogy állítod, akkor sose mentek volna Svédországba. Mert ott nem kapják meg mindazt amit szerinted Magyarországon ingyen megkap. A Magyar Televízió jóvoltából láttam néhány riportot ezzel kapcsolatban. Én láttam folyóvíz és áram nélküli nyomorúságos viskókat és nyoma sem volt drága autóknak. Tudom nagyon jól, hogy sok a bűnöző cigány Magyarországon, de nem úgy fogjátok a cigányproblémát megoldani, hogy le
hanem kommunista diktatúra. Nem összekeverendő a kettő! Azok között akik Magyarországon kezükben tartották a hatalmat, több volt a zsidó mint a proli. Te hány zsidót láttál sarlóval vagy kalapáccsal a kezében??? Én egyet se, de annál többet láttam belőlük New Yorkban a 47.-ik utcán. Rákosi zsidóelvtárs mióta volt proletár? Ugyanúgy, mint a többi kommunista diktátor, többet lázított mint dolgozott! Mindennek tetejébe pontosan a proli volt a legjobban elnyomva az általad proletár diktatúrának nevezett időszak alatt! Vagy talán ezért nevezed te oly cinikusan proletár diktatúrának?
Az utóbbi időkben nem sok okosat írtál, de azok közül is az egyik legegyebugyább mondatod a következőképpen hangzik: "propagandacikkeket többnyire azok terjesztenek akik propagandacikkekről beszélnek a cikkeikben". Mondd, mire alapozod ezt a véleményed? Talán arra a megjegyzésemre, hogy te propagandacikkeket olvasol? Más szóval nem szabad megemlíteni anélkül, hogy ne legyek elítélve propagandacikkek terjesztésével?!? Tisztában vagy azzal, hogy képtelenséget írtál? Legközelebb próbálj meg gondolkodni még mielőtt leírnál egy mondatot. Tudom, hogy az egy kis szellemi erőfeszítést meg több időt is igényel, de legalább próbáld meg. Hátha menni fog... bár ahogy látom, reménytelen eset. :P
Hogy milyen iskolába járatnád a lányaidat, az egyedül a te dolgod, senkire nem tartozik, még rám se. Ha tisztában lennél a nyugati demokráciával, tudnád, hogy azelőtt volt katolikus iskola és morális (laikus) iskola. Ez utóbbiban nem tanítottak vallást. A lányaidat oda is járathattad volna... igaz, hogy nem tanították a marxizmus-leninizmus elveit sem. Tehát megint csak hoppon maradtál. Valószínűleg csak a Szovjetunióban találnál olyan iskolát amelyik minden igényedet kielégítené. :( :P
Nem kell megijedned pajtás, nem vágyakozom haza. Mindaddig amíg a gyilkosok, rablók, csalók, sikkasztók nem felelnek egy szabad és független bíróság előtt tetteikért, én nem ismerem el az úgynevezett rendszerváltást. Valóban... az ultramodern áruházakon kívül nem so
Legelőször is szeretném leszögezni, hogy nem tűröm, hogy te engem lehülyézz. Én nem hülyéztelek le soha, tehát a hülyézést tartsd meg magadnak.
Másodsorban légy szíves ne forditgasd ki a szavaim, tartsd magad szorosan ahhoz amit mondtam. Nem szeretem, ha olyat mondatnak velem amit sose mondtam. Például sose mondtam, hogy az én életmódom felsőbbrendű mint másoké. Viszont kétség kívül megállapítható, hogy számomra a legmegfelelőbb! De nem felsőbbrendű! Szerencsém van olyan országban élni, ahol érvényesülhetek, olyan munkát végzek amit szeretek és szabad időmben azt csinálhatok amit én akarok. De mindenekelőtt legfontosabb, hogy SZABADON élhetek és nyilatkozhatok. Tehát mindez a számomra nagyon megfelel. Ha másoknak nem tetszik, emeljenek panaszt a Jóistennél vagy a kommunista pártnál, kit hova húz a szíve! :P
Hogy más nemzetek milyen életmódot folytatnak a saját országukban az a ő dolguk... ha az helyi lakosság többségének is megfelel. (Tehát ebbe nem értem bele a diktatúrákat!) De itt, ebben az országban törvények vannak amiket minden itt élő embernek, illetve népcsoportnak kivétel nélkül respektálnia kell, beleértve a muzulmánokat is, tetszik vagy nem tetszik! Mindenkinek jogában áll úgy élnie ahogy akar, a canadai törvények keretén belül. Azt hiszem, hogy ez elég világos, nem?
Mondd, azt honnét szeded, hogy a kivándorlók többsége a népesség legalját képviseli?? Tudod te, hogy mit beszélsz? Kétlem, mert különben meggondolnád, hogy mit mondasz. Tudod, hogy több a külföldön élő magyar származású Nobel-díjas tudós, mint a Magyarországon élő? Tudod, hogy rengeteg magyar kivándorlóból lett orvos, mérnök, tudós, stb. és a legtöbbjük nagyon szépen tudtak érvényesülni? Ugyanazok az emberek akiket te a proletár diktatúra ellenségeinek nevezel! Ha Magyarországon maradtak volna, nem vitték volna tovább mint egy gyári melós, ha egyáltalán túlélték volna a recski koncentrációs tábort!
Másrészt nem beszélhetsz proletár diktatúráról, mert az soha nem létezett Magyarországon! Az nem proletár diktatúra volt, hane
:) De ha nem is mész ki a házból, akkor kevéssé hihető ez a hideggel indoklás. :) A nyuszira meg mást kell ráfogni. Az csak a kakaót szereti.
erről az ismert vicc jut eszembe.
- hogy rókázik a skót?
- ?
- összeszorított fogakkal, hogy a sűrűje bent maradjon:)
A lényeg, hogy van mire fogni a dolgot... a borvirágos orrot mivel magyarázod? ;) :P
Ki bizony. Bár elég kényes ízlésem van a piák terén... csak a barack jöhet... az is csak rostosba... :D
Én már kijózanodtam... már csak azért is, mert ma volt fizetésnap... :S :)