Nekem meg van 1 olyan fasz osztálytársam megkérdezem tőle biosz előtt milyen vírusok vannak? elkezdi sorolni a számítógép virusokat -.-
régebben volt 1 oan topic h Miért.... azokat hol találom vagy már megszűnt? 
Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác:
- Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit?
- Eléri a farkad a segged?
- Nem.
- Akkor még kicsi vagy te ehhez.
Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja:
- Nagypapa, kaphatnék én is egy sört?
- Nem.
- Akkor kicsi vagy te még ehhez.
A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és
enni kezd. Az öreg odafordul hozzá:
- Kaphatok én is a sütikből?
Mire a kis srác:
A papa önelégülten:
- Bizony, hogy eléri!
- Na, akkor baszd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.
matekórán egy lelkes tanuló: tanárnő tanárnő én tudom mikor született és mikor halt meg ...
bocsi fiúk de inkább a dumáldában nyomjátok ezt énn azt szeretem speciel ha a Legjobb viccek topic ban jó viccek vannak és nem trécselés (tugyátok a kutya is a "budijába " szarik és nem pedig oda ahol alszik 

Föcitanár: Az amerikaiaknak olyan GPS-ük van, hogy onnét látják ahogy mi itt pécsen építjük a Széchenyi teret...
Én: És röhögnek...
bocsi srácok az előzmények csatolását naon el k** tam még ujj vok
de igyekszem megtanulni 
hehh,szerintem a saját poénom jut eszembe,amiket mondtam:
-Én Félek!
-Szandi,mindig ilyen félős leszel?!
Éppen meg akartam tenni,amit mondtak nekem,és ebben a pillanatban...
-Te,megtegyem,vagy hagyjam későbbre,vagy ne merjem,várj...mit kell tennem,és mit is akartam mondani?
Avagy az első legjobb:
Kutyacsapda:
Ha nem szeretnéd,hogy mindennap egy,vagy két macska,vagy szőrcsimbókos kutya landoljon a lábadon,tedd ezt:
1.csomagold be a zacskóba a kutyádat,majd a zacskó száját göbözd össze
2.hozz egy lepedőt,és burkold be a zacskót a kutyáddal együtt
és 3.hozz egy kötelet,és a lepedő száját kösd le és Hasta La Vista szőrcsimbókok a lábadról!
Vége
most mekkora gyökérnek nézel? vágom. az értelmiségit úgy értettem, hogy a szemét a vákuum tartja a helyén
molylepke ez nem fiatal értelmiségi ezeket köznyelven úgy hívják cigányok szépen fogalmazva kisebbség..
Nagymama, miért olyan nagy a szád?
- Nagymama, miért olyan nagy a szemed?
- Nagymama, miért olyan nagy az orrod?
- Jaj Piroska, takarodj már a faszba azzal a nagyítóval!
Emlékszem általános suliba jártam még, amikor néhány srác között elsütöttem a "Mire vár a szőke nő a forró vizes kádnál? Hogy a piros zöldre váltson" viccet, mindenki nevetett, és 1 percre rá, az egyikük megszólal "...HAHA, jaaa, most esett le!" o_o
IQ= Intelligence Quotient, azaz intelligenciahányados.
Szerintetek mások mit gondolnak, minek a rövidítése, ha valaki azt se tudja, hogy alapvetőleg mit jelent?
Te Gabi, aki a sulidban megkérdezte, hogy mi az az IQ, röhögöt a vicceken, vagy inkább azt mondta hogy:- Mi ebbe a fura, és is így mondom???
Vanir: Megin ez?!?! A fél suli tudja
Föcin amit beszóltam, mondjam el?
Röhögött...Biztos csak mert a többiek is...
Volt más aranyköpése is: Egyszer elsütöttem az osztályban, hogy indul egy spanyol körutazás, ki akar jönni, ő ráharapott. Eddig rendben is ment, hanemBarcelonában, a Sagrada Famíliánál:
-Ez valami, egy befejezetlen templom, há mér nem fejezik be...
-Elkezdtük neki magyarázni, hogy ez arról híres, hogy nincs befejezve, mire ő számológépen bepögyögött valanit, és kiszámolta, hogy már háromszor befejezhették volna a bevételből, de nem érti, hogy mér nem...
Üdvözlünk a körünkben 
elképesztő hogy körülöttünk mennyi IQ betyár él...
Ha beírjátok youtube -ra hogy paraszt nóta akkor kidob egy videót (paraszt nóta by whitewizard) akkor egy megdöbbentően buta embert hallotok amint egy lineage 2 nevü játékról van szó de nem is az a lényeg nézzétek meg lehet h aki nem ismeri l2-t az nem minden ért de akkor is nagyon nagy poén ;) + én vagyok az egyik interjús
Zsiráf, belépnék a Vanirral alapított körötökbe:
Elmeséltem suliban a sztoridat, és nagy röhögés közepette az egyik fiú:
-Hö,hö,hö...Mi az az IQ?
Tudjátok hány lány van a műszaki egyetem koleszában? 1024, mert kettő a tizediken
ez csak az sch-ra igaz, a villanyoskolira, a többiben vannak csajok is, ezért járunk mi gépészek az építész-, és építőbulikba 
Ahogy egyszer már mondtam, a szemét politikusokat a jó és okos emberek választják meg azzal, hogy nem mennek el szavazni.
Szürnyű világ, a legtöbb apehos nem ellenőriz, csak büntet, a legtöbb politikus nem dolgozik, csak lop, a rendőr meg...nem tom, velük még nem igazán volt dolgom 
Fentiekre, tisztelet a kivételnek 
te szerinted mi a politika?
1. a lopás szinonimája
2.csupa hüjeség
3.ugy végződik mint a metodika de egyik jelentését se tudod
4.undoritó szokás
jó kérdés kylx ezek csak hüje reklámok
és romániában mit csináltak a non euros daciakkal? el kelett volna azokat égetni erre meg eladták ott az indiaiaknak jó pénzért.
Nem is értem, hogy az etiópok miért ennyire szegények, amikor minden termék eladásával támogatjuk őket, hisz a hátulján, amiről azt hisszük, hogy vonalkód, az igazából etióp családkép...nem?
Ha tényleg ennyire egyszerű volna összejönnigyönyörű francia csajokkal, megtanulnék rajzolni.
18+
Mi a különbség az erotikus és a perverz szex között?
- Az erotikus szexnél egy tollpihét használsz, a perverznél
meg egy egész csirkét!