Vicclap fórum téma:Jobbnál jobb viccek

2025. december 14.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés

Partnerek

Add to Google

Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon
Tab icon

Kategóriák

Fórum témáim

Vicclap fórum

Vicclap fórum >> Jobbnál jobb viccek

2009. november 6 19:26:05

gyilkoska

Csatlakozás időpontja: 2009.07.08
Üzeneteinek száma: 398

Biológia órán Pistike majd kiesik a padból, úgy jelentkezik. Végre a tanító néni észreveszi és felszólítja. Mi van kisfiam, mit szeretnél mondani?
- Csak azt szeretném kérdezni, hogy a szívnek van-e lába?
- Ejnye, ejnye Pistike. Nem rég tanultunk a szívről. Hogyan kérdezhetsz ilyen butaságot?
- Akkor nem értem tanító néni! Tegnap este lefekvés után, akkor miért ismételgette édesapám hangosan, hogy: "Szívem, tedd szét a lábakat"?

2009. november 6 19:24:18

gyilkoska

Arra utaló jelek, hogy végérvényesen felnőttél:
1. Több ételt tartasz a hűtőben, mint sört.
2. Reggel 6 órakor kelsz - nem pedig akkor fekszel, mint régen.
3. A szobanövényeid mind életben vannak, és egyet sem szívtál el belőlük az utóbbi 3 évben.
4. Szex a díványon? Ugyan már...
5. Te vagy az, aki kihívja a rendőrséget, mert a szomszéd "büdös kölkei" nem hajlandók lehalkítani a zenét.
6. A barátaid házasodnak és elválnak, nem pedig felszedik és kirúgják őket.
7. A farmer és a pulóver már nem jelent számodra "kiöltözést".
8. A kanapén alvástól megfájdul a hátad.
9. Egy mozi és egy vacsora a teljes randi, nem pedig a randi kezdete.
10. A gyógyszertárba hashajtóért jársz, nem pedig óvszerért és terhességi tesztekért.
11. A reggelit reggel eszed.
12. A "mindjárt hányok" szöveget felváltotta a "köszönöm, de nem kérek többet".
13. A számítógép előtt töltött időd 90%-a tényleges munkával telik.
14. A nyári vakáció három hónap helyett csak egy hétig tart.
15. Végigolvastad ezt a listát, és most kétségbeesve keresed azt a pontot, amely nem illik rád...

2009. november 6 19:21:41

gyilkoska

- Hányan dolgoznak egy trabantgyárban?
- ???
- Ketten: egyik hajtogatja, másik ragasztja

2009. november 6 18:45:55

salem:)

Csatlakozás időpontja: 2008.09.24
Üzeneteinek száma: 104

Fiút kirúgják a suliból. Gondolkozik rajta hogy mondja el az apjának. Végül gondol egyet, majd eléáll:
- Apa, igaz hogy téged kirúgtak a sulidból?
- Igaz fiam, de miért kérded?
- Hát, mert van a az a mondás, hogy "A történelem ismétli önmagát".

2009. november 6 18:14:02

- És van már terved a nyári üdülésre?- kérdezi egy kolléga a másikat.

- Minek? A feleségem megmondja, hogy hova; a főnököm, hogy mikor; és a bank, hogy meddig.

2009. november 6 18:05:52

pite9

Csatlakozás időpontja: 2007.09.19
Üzeneteinek száma: 591

-Mondja,vannak errefelé kannibálok?

-Nincsenek!A múlt héten ettük meg az utolsót!

hát ez jó

2009. november 6 19:17:32

2009. november 5 17:13:42

Fortissimo

Csatlakozás időpontja: 2008.10.23
Üzeneteinek száma: 1025

Egy pap és egy apáca tevegelnek a sivatagban. Váratlanul a teve megdöglik végelgyengülésben. A pap megszólal:
- Hát kedves Sarlot nővér, ez az utolsó napunk, használjuk ki, és tegyük azt, amit még soha!
A nővér belemegy, majd mindketten levetkőznek. Furán bámulnak egymásra, majd miután Sarlot nővér elmagyarázta a női test rejtelemeit, ő is feltesz egy kérdést:
Mi az ott a lába a közt?
- Hát kedves nővér, az az én nagy kincsem, ahová én az bedugom, ott új élet terem.
A nővér üdvrivalgásban tör ki:
- Ez az atyám, meg vagyunk metve! Dugja a tevébe!

---------------------------------------------------------------------------------------

Az ífjú házaspár nászútra indul a Szaharába. Mivel az asszonynak üzleti ügyei vannak, a férj előre megy. Rendes férj lévén, amint megérkezik emailt küld feleségének. Mivel elhagyta a címet, emlékezetből írja be. Csak egy kicsit téved így az özvegy papnéhoz érkezik, akinek előző nap halt meg a férje. A papné miután elolvassa, ájultan esik össze. A rokonok berohannak és elolvassák a levelet melyen a következő áll: "Szia, most érkeztem meg. Mindent elintéztem holnapi jöveteledhez. U.i.: Jó meleg van idelenn!

XDSmiley

2009. november 5 21:04:02

uhh a második durva

A pap szexuális tanácsadást tart egy fiatal párnak.Amikor hazaérkezik,a felesége kérdezi,miről volt szó.A pap kicsit szégyelli magát,ezért azt mondja,hogy a lovaglásról.Másnap a papné találkozik az ifjú feleséggel,akinek a pap tanácsot adott.A fiatal nő örömmel meséli,hogy milyen jártas a tisztelendő úr a témában.

-Hát,-feleli a papné- nem tudom,hogy lehet,hogy ennyire tapasztalt.Igazából csak kétszer próbálta...egyszer beverte a fejét,a második alkalommal pedig leesett,és eltörte a lábát...

2009. november 5 21:02:16

2009. november 5 11:14:40

omrik

Csatlakozás időpontja: 2009.02.23
Üzeneteinek száma: 4171

Egy multinacionális cég afrikai leányvállalatánál egy kannibál törzs tagjai felvételre jelentkeztek biztonsági szolgálatba. Sikerült megállapodni a felvételükrõl, azzal az egy feltétellel, hogy nem nyúlnak egy alkalmazotthoz sem.
Két hónap elteltével eltűnik egy takarítónő a cégnél. A gyanú azonnal a kannibálokra terelõdik. Összehívják őket és megkérdezik a főnököt, hogy ők tették-e. A főnök biztosítja vállalat vezetőjét, hogy nem ők voltak. A vállalatvezető távozását követően a kannibál főnök az embereihez fordul.
- Melyikőtök volt az?
Néma csend.
- Még egyszer kérdezem melyikőtök volt az?
A hátsó sorokban egy kéz a magasba emelkedik. Erre a főnök:
- Hát ez nem igaz! Miért kellett ezt csinálni? Két hónap alatt megettük a teljes controlling osztályt és az összes projektmenedzsert és nem tűnt fel senkinek, neked meg pont egy takarítónőt kellett megenned?!

2009. november 5 10:34:49

omrik

Csatlakozás időpontja: 2009.02.23
Üzeneteinek száma: 4171

Közgazdász-logika

Egy közgazdászokból álló csapat elindul, hogy megmássza az Alpok egyik magas hegycsúcsát. Néhány óra gyaloglás után észreveszik, hogy eltévedtek. Egyikük hosszasan tanulmányozza a térképet, ide-oda forgatja, a távolban iránypontok és tereptárgyak után kutat, segítségül hívja a tájolót is, majd diadalmasan megszólal:
- Látjátok amott azt a magas hegyet?
- Igen – válaszolják lelkesen a társai.
- Nos, a térkép szerint pontosan annak a csúcsán állunk.

Su

akkor menedzser vagy, felesleges tovább tanulnod.

2009. november 6 16:07:47

Érdekes, a menedzsereset egyből megértettem, a közgazdászosat továbbra semSmiley

2009. november 6 13:18:14

Igyekszem ám, hogy ne döntsem romba az oldalt, de nem nagyon megy. Talán mert közgazdász vagyok? Smiley

A lényeg lemaradt az előbb: Indián közmondás: "Ha észreveszed, hogy döglött lovon ülsz, akkor szállj le róla!" A menedzserek azonban gyakran kigondolnak más stratégiákat is....

2009. november 6 12:30:30

Közgazdászok után jöjjenek a menedzserek Smiley

Indián közmondás: "Ha észreveszed, hogy döglött lovon ülsz, akkor szállj le róla!"
A menedzserek azonban gyakran kigondolnak más stratégiákat is...

1. Beszerez egy erősebb ostort.
2. Lecseréli a lovast.
3. Azt mondja: "mindig is így lovagoltunk".
4. Felkeres helyeket, hogy lássa, hogy lovagolnak máshol döglött lovakon.
5. Kitágítja a minőségi standardokat a döglött lovak meglovagolására.
6. Létrehoz egy task force-ot a ló újraélesztésére.
7. Szervez egy tréninget, hogy jobban tudjanak lovagolni.
8. Összehasonlítja a különböző módon meghalt lovakat.
9. Megváltoztatja a kritériumokat, amely szerint a ló halott.
10. Külső embereket vesz fel, hogy ők lovagoljanak a döglött lovon.
11. Megállapítja, hogy "nem lehet egy ló annyira döglött, hogy ne lehetne azt megülni".
12. Pótlólagos eszközöket szabadít fel, hogy a ló teljesítményét növelje.
13. Készít egy tanulmányt arról, hogy léteznek-e olcsóbb tanácsadók, akik megállapítják, hogy a ló tényleg döglött-e.
14. Megállapítja, hogy az ő lova "jobban, olcsóbban és gyorsabban" döglött.
15. Átdolgozza a teljesítményszempontokat a döglött lovak számára.

2009. november 6 12:26:11

Nem értem az összefüggést, miért pont közgazdász-logika? Vagy csak elfogult lennék a szakmámmal?Smiley

2009. november 5 14:12:08

2009. november 4 21:02:59

Nem tudom mért kezdi újra a számolástSmileySmiley

2009. november 4 21:02:01

1. Le a lifttel.
  2. Vissza az Íreknek Vietnámot!
  3. Lépj be a haditengerészetbe - avatkozz be az általad választott országban.
  4. Látogass el a Szovjetúnióba, mielőtt még ő látogat el hozzád.
  5. A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.
  6. Lelőttem a Kennedyt, és csak ezt a rohadt pólót kaptam.
  7. Ne olvasd a történelmet - csináld!
  8. Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat.
  9. Együnk, igyunk, mulassunk, hátha nem is halunk meg holnap.
  10. Szeretek a falra írni. - Hülye, ez egy ajtó.
  11. Nostradamus itt járt a jövő héten.
  12. A kerékpáros csak látszólag ember.
  13. A hipochondria az egyetlen betegség, amiben nem szenvedek.
  14. Csak mert paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem akarnak elkapni.
  15. Na mi a pálya? Nem tudom, és nem is érdekel.
  16. A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert.
  17. Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
  18. Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
  19. Le a gravitációval!
  20. Szőrmebundád első tulajdonosa meghalt benne.
  21. Nem számít, kire szavazol, a kormányt úgyis megválasztják.
  22. Ha nem vagy megzavarodva, félreinfomáltak.
  23. Gyorsan egy kalapácsot! Légy van a levesemben.
  24. Reggelizni mentem. Ha nem jövök meg 12.30-ra, akkor ebédelni is.
  25. Kerüld a másnaposságot - maradj részeg.
  26. A tehén bonyolult állat, de én megfejtem.

2009. november 4 21:00:54

1. Háromfajta ember van. Aki tud számolni és aki nem.
  2. Hitler anyja él... és újra terhes!
  3. Magyarázd el egy vonalnak, mi az a gömb.
  4. Miért kapnak el mindig, amikor a falra firk
  5. Az élet olyan, mint egy motor. Ahhoz, hogy beinduljon, be kell rúgni.
  6. Van-e élet az ornágután?
  7. Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni.
  8. Igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de hát miért kockáztasson az ember?
  9. Normális vagyok , a hangok is ezt mondták!
  10. Én vagyok a legnagyobb - mondta a kisegér mielőtt összetaposta az elefánt.
  11. Már épp kezdtem megszokni a tegnapot, hát nem eljött a mai nap?
  12. Engem senki sem szeret; mindenki utál. Azt hiszem megyek, és eszem egy kukackonzervet.
  13. Minden döntésed egy hiba.
  14. Te is skizó vagy? - Akkor már négyen vagyunk.
  15. Aki az életet tréfának tartja, gondoljon a poénra.
  16. Hogy valaki lehess, ne próbálj valakinek látszani.
  17. Ne menj dolgozni - annyi mindent kéne csinálni.
  18. Lehet, hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van.
  19. Mi a csudát csinálhattunk, mielőtt felfedezték a nosztalgiát?
  20. Tutankhamon meggondolta magát, és mégis a tengerbe akar temetkezni.
  21. Napóleon a szívén viselte a kabátujját.
  22. Oroszlánszívű Richard - az első szívátültetés?
  23. Mi vagyunk azok, akiktől óvtak a szüleink.
  24. Remélem leszünk olyan öregek, mint amilyennek látszunk.
  25. Készek vagyunk bármire, de nem vagyunk jók semmire.
  26. Érdeklődés hiányában a holnap elmarad.
  27. Segíts a rendőrnek - verd össze magad!
  28. Küzdjünk a munkanélküliség ellen - adjunk munkát a rendőröknek!
  29. Fékezzük meg az inflációt - lopjunk!
  30. Akasszuk fel a szélsőségeseket!
  31. Ha a szavazástól bármi megváltozna, betiltanák.

2009. november 4 20:58:44

1. Egy élet alatt átlagosan 9360 órát nézzük a 6:30-as híradót ez 390 napnak felel meg. (napi 30 perc)
  2. Egy élet alatt átlagosan 4160 órát töltünk moziban, 173 napnak felel meg. (heti 1 film esetén)
  3. Egy élet alatt átlagosan 50.000-szer étkezünk. Tehát, körülbelül 6,5 évet töltünk evéssel.

2009. november 4 20:57:50

1. Egy élet alatt átlagosan 8 pókot eszünk meg álmunkban.
  2. Egy élet alatt átlagosan 60 tonnát szarik egy ember.
  3. Egy élet alatt egy rendszergazda élete során kiszámíthatatlan alkalommal telepíti újra a Windowst.
  4. Egy élet alatt átlagosan 204.400 órát alszunk ami 24 évnek felel meg. (napi 8 óra)
  5. Egy élet alatt átlagosan 51.100 órát ülünk az autónkban ami 6 évi autózást jelent. (napi 2 óra)
  6. Egy élet alatt átlagosan 153.300 órát nézzük a televíziót ami 17,5 évet jelent. (napi 7 óra)
  7. Egy élet alatt átlagosan 18.396.000-szor nyomjuk meg a televízió távirányító gombjait. (óránként 120-szor 7 órán keresztül)
  8. Egy élet alatt átlagosan 87.600-szor kapcsoljuk be és ki a tv-t. (napi 2-szer be és 2-szer ki)
  9. Egy élet alatt átlagosan 219.000 cigarettát szívunk el, ha nem halunk meg előbb, ez 10.950 dobzot jelent (napi 10 szál)
  10. Egy élet alatt átlagosan 4.380.000 ft-ot költünk cigarettára. (napi 10 szál 400 ft-al számolva)
  11. Egy élet alatt átlagosan 262.800 órát ül a számítógép előtt egy informatikus ami 35 évnek felel meg. (napi 12 óra)
  12. Egy élet alatt átlagosan 1.419.120.000-at kattint az egérrel egy informatikus. (napi 12 órával, percenként 45-ször)
  13. Egy élet alatt átlagosan 32.850-szer alszunk el és ébredünk fel. (napi 1,5 az egyéb más alvások miatt, délutáni, munka közben stb...)
  14. Egy élet alatt átlagosan 630.720.000-szer léglegzünk. (3 másodpercenként 1-et)
  15. Egy élet alatt átlagosan 946.080.000-szer pislogunk. (2 másodpercenként 1-szer)
  16. Egy élet alatt átlagosan 6.240-szer mossuk meg a fejünket, ami 520 napot jelent ha vágjuk is. (1 mosás + vágás 2 óra).
  17. Egy élet alatt átlagosan 52.000 órát hallgatjuk a Boros Bochkor Bumeráng-show-ját reggelenként, ami 6 évnek felel meg. (4 órás műsor)
  18. Egy élet alatt átlagosan 9360 órát nézzük a 6:30-as híradót ez 390 napnak felel meg. (napi 30 perc)

2009. november 4 17:22:26

Fortissimo

Csatlakozás időpontja: 2008.10.23
Üzeneteinek száma: 1025

- Anya, hazudtál nekem!
- Hazudtam? Mikor?
- Azt mondtad, hogy a kistesóm egy angyal!
- Igen, pistike. Öcsike tényleg egy kisangyal!
- Nem igaz! Ma kidobtam az ablakon, de nem repült!

---------------------------------------------------------------------

- Anyu, anyu! Biztos, hogy így kell megtanulni úszni?
- Csend, kisfiam, csak bújj vissza a zsákba!

---------------------------------------------------------------------

1981
1. Károly herceg megnősül.
2. Liverpool EK-győztes.
3. A pápa meghal.

2005
1. Károly herceg megnősül.
2. Liverpool EK-győztes.
3. A pápa meghal.

Ha Károly még egyszer megnősül és Liverpool újra EK győztes lesz, talán nem ártana értesíteni a pápát...

Su

minek? elvileg ő már tud mindent, nem?

2009. november 4 20:21:17

2009. november 4 10:32:52

macidna

Csatlakozás időpontja: 2009.10.31
Üzeneteinek száma: 35

Ausztráliába készülő turisták értelmes kérdései... (az ausztrál turizmus honlapjára érkeztek, a válaszokat a honlap humorral is megáldott szerkesztői adták)-2.rész:

A: Ön egy brit politikus, ugye?

Q: Vannak Sydney-ben szupermarketek, és egész évben kapható tej? (Germany)
A: Nem, mi vegetáriánus vadász-gyűjtögetők békés civilizációja vagyunk. A tej illegális.

Q: Kérem, küldjenek nekem egy listát az összes olyan orvosról Ausztáliában, akinél kaphatok csörgőkígyó elleni szérumot. (USA)
A: A csörgőkígyók A-meri-kában élnek, ott, ahol ÖN él. Az összes ausztrál kígyó tökéletesen ártalmatlan, biztonságos a kezelésük, és jó házikedvencek.

Q: Lenne egy kérdésem egy híres állattal kapcsolatban, amelyik Ausztráliában él, de elfelejtettem a nevét. Ez egyfajta medve, amelyik fákon él. (USA)
A: Ezt esőmedvének hívják. Azért ez a nevük, mert a gumifákról esnek le, és megeszik az agyát mindenkinek, aki alattuk sétál el. Úgy tudod távol tartani őket magadtól, ha emberi vizelettel fújod be magad, mielőtt sétára indulsz odakint.

Q: Kifejlesztettem egy új terméket, amely a fiatalság forrása. Meg tudná mondani, hogy hol tudom ezt eladni Ausztráliában? (USA)
A: Bárhol, ahol komolyabb számban fordulnak elő amerikaiak.

Q: Meg tudná mondani Tasmánia azon területeit, ahol a női populáció kisebb, mint a férfi populáció? (Olaszország)
A: Igen, a buzibárok.

Q: Ausztráliában van karácsony? (Franciaország)
A: Csak karácsonykor.

Q: Tudok majd angolul beszélni a legtöbb helyen, ahova megyek? (USA)
A: Igen, de előbb meg kell tanulnia.

Su

most már értem miért nem örülnek a bevándorlóknak

2009. november 4 11:28:53

2009. november 4 10:31:11

macidna

Ausztráliába készülő turisták értelmes kérdései... (az ausztrál turizmus honlapjára érkeztek, a válaszokat a honlap humorral is megáldott szerkesztői adták)

Q: Szokott fújni a szél Ausztráliában? Még sosem láttam a tévében, hogy esett volna ott az eső, hogy tudnak akkor növekedni a növények? (UK).
A: Minden növényt teljesen kifejlett állapotban importálunk, aztán csak ülünk, és nézzük, ahogy elpusztulnak.

Q: Láthatok majd kengurukat az utcán? (USA)
A: Attól függ, hogy mennyit iszol.

Q: Perth-ből Sydney-be szeretnék elgyalogolni - követhetem a vasúti síneket (Svédország)?
A: Persze, csak háromezer mérföld, sok vizet vigyél magaddal.

Q: Vannak pénzautomaták Ausztráliában? Tudnának küldeni nekem listát róluk Brisbane-ben, Cairns-ben, Townsville-ben és Hervey Bay-ben? (UK)
A: Miben halt meg a legutolsó rabszolgája?

Q: Tudnának információt adni az ausztráliai vízilóversenyekről? (USA)
A: Hogyne, a vízilóverseny minden kedden este a Kings Cross-nál van. Megjelenés meztelenül.

Q: A-fri-ka az a nagy háromszög alakú kontinens Európától délre?
A: Ausz-trá-lia az a nagy sziget a Csendes-óceán közepén, amelyiken nem ... á, nem érdekes.

Q: Ausztráliában merre van észak? (USA)
A: Fordulj dél felé, aztán fordulj 180 fokot. Szólj nekünk, ha megérkeztél, és akkor majd elküldjük neked a többi irányt is.

Q: Hozhatok evőeszközöket Ausztráliába? (UK)
A: Miért akarnál? Használd az ujjaidat, ahogy mi.

Q: El tudnák küldeni nekem a Bécsi Fiúkórus beosztását? (USA)
A: Ausz-tri-a az a fura kis ország, amely Németországgal határos, és amelyik... á, nem érdekes. Hogyne, a Bécsi Fiúkórus minden kedden este a Kings Cross-nál játszik, rögtön a vízilóversenyek után. Megjelenés meztelenül.

Q: Járhatok magassarkúban Ausztráliában? ( UK)
A:

2009. november 4 10:25:49

macidna

Felnőttek esti iskolája:
Van házid?

Van. Tőccsek?

Piacon:-Kérek egy almát,-Bocsánat,kettő lett,maradhat.--???...

A világtörténelem leghíresebb anyukái:

Kolumbusz Kristóf anyja: "Nem érdekel mit fedeztél fel! Inkább tanulj meg írni!"

Michelangelo anyja: "Miért nem tudsz a falra firkálni, mint más normális gyerek?! Tudod te, milyen rohadt nehéz ezt az irkafirkát lemosni a plafonról?"

Napóleon anyja: "Jól van, ha nem a zubbonyodban rejtegeted a bizonyítványod, akkor mutasd a kezed!"

Abraham Lincoln anyja: "Már megint ez az idétlen cilinder? Miért nem tudsz te is egy baseball sapkát hordani, mint más, normális gyerek?"

Albert Einstein anyja: "Atyám, hogy nézel ki ezen a fényképen?! Nem tudtál volna valamit csinálni a hajaddal? Zselé, hajformázó hab, akármi?"

Thomas Alva Edison anyja: "Persze, hogy büszke vagyok rád, hogy feltaláltad a villanykörtét! De most kapcsold le, és nyomás aludni!"

Petőfi anyja: "Méghogy kardozni, háborúzni?! Menj inkább a féleszű haverjaiddal 'ki nevet a végén'-t játszani!"

Arkhimédész anyja: "Persze, fizika, mi?! Ha még egyszer kifröcskölöd a vizet a kádból, úgy szájbaváglak, hogy attól koldulsz!"

Sziszifusz anyja: "Jaj, hagyd már a francba azt a kavicsot! Azt akarod, hogy mindenki rajtad röhögjön?"

2009. november 4 00:54:05

HoGo

Csatlakozás időpontja: 2008.06.26
Üzeneteinek száma: 400

Mit csinálsz, ha egy nő egy kézigránátot dob feléd?
- Elkapod, kihúzod a biztosítószeget és visszadobod.

eol

Mit csinálsz ha egy szőke nő megdob egy szeggel?

Rohansz, mert mindjárt robban a kezében a gránát.

2009. november 4 10:26:45

2009. november 4 00:43:13

HoGo

Csatlakozás időpontja: 2008.06.26
Üzeneteinek száma: 400

A skót súlyos beteg és meg kell műteni.
- Mennyibe kerül a műtét? - kérdezi az orvost.
- Ezer fontba!
- Az sok! A temetkezési vállalattól sokkal kedvezőbb ajánlatot kaptam.

Előző oldal Következő oldal

Összesen: 9162 (459 oldal)

Slide

1 2 ... 158 159 [160] 161 162 ... 458 459

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó