Ha meg a kerekével megy át rajta, az szívás:))
Kis aranyos, ugye? :)
Erre gondoltál?

A Humvee-re kérdezed? Szerinted? :) Ugyanaz mint a H1, a felszereltségében más, de csak egy picit.
Ezekbe az a jó, hogy ha az ember megy át az úton, és jókor észlel, lehasal a földre, átmegy felette, és még vetődni sem kell:)
Szerintem 12 biztos van alapból.
Nem tudom, biztos nehéz, de számít az? Ez majdnem mindenen átmegy... :)
Nekem tetszik. Mit számítana a tesztpályán az a pár bólya és betonfal? És ennek látnám az elejét is... :)
Mondjuk az összsúlya lehet, hogy van 15 T.
Aztaszentsége!
Miez? Bigfoot?!?
Szép szál legény ez az autó.
Nekem a Mitsu L200-asnál nem kéne nagyobb.
Hát, majdnem. Van köztük különbség, annyi hogy a H1 a Humvee polgári változata, tehát a Humvee-ben nincs bőrülés stb. A Humvee szó a HMMWV-ből (High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle, azaz Nagy Mozgékonyságú Többcélú Kerekes Jármű) alakult ki, hogy könnyebb legyen kimondani. A Humvee-t aztán Hummer-re változtatták, és az első polgári változat kapta a H1 jelzést. De amúgy szinte ugyanaz a kettő.
Nem semmi aza ford... Mennyi lehet, 15 tonna?
Alapvető Psycho ismerettel kitalálható. ;)
A Humvee a H1 beceneve?
Elfelejtettem odírni a végére, hogy az általam beszúrt képen látható autó a nyerő! :))
Nekem nem tetszik. Túlságosan városi kinézete van. Monstrum meg minden, de ugyanúgy felvágásra készítették az újgazdagoknak mint a Hummer H2-t. Vagy van olyan ember aki megveszi ki tudja hány milláért ezt az autót, aztán így csilli-villi, megy vele off-road-olni, meg terepet járni?? Nekem nem kellene :P
Úgyhogy én inkább nem felejtem a jó öreg Humvee-t :)

Nekem nem kéne ilyen vacak. :) A 3 méteres magasságával csak csillaggarázsban lehet tárolni. A többit lebontaná, és hosszra sem férne be.
Kíváncsi lennék, milyen terepképessége van. Szerintem egy komolyabb terepjáró (Pajero) kenterbe verné... ;)
Ezek az idézőjelek! Mindig elfelejtem, hogy nem szabad beírni... :)
Itt van még két kép a „kis” aranyosról…