Az cska leterelné a figyelmét.
Igen, és a szerénységük nem ismer határokat... :P
:)) Mi lehet abban olyan bonyolult? Pesszimista...
Tegyél bele egy zöld-fehér könyvjelzőt, hátha segít... :)
Bizony. És még most sem ment át. Én is csak akkor tudtam meg mikor kijött káromkodva, hogy többet nem fut neki újra, mert elege volt. Megkérdeztem és akkor mondta, hogy most futott neki hetedszer.
Nem baj, hogy nem ment át, mert ehhez már azért adottság kell... Nem azért, de egy szőke nő volt... :)
Tudod, a férfiak szerények és nagyon ügyesek, okosak:)
Így nehéz tanulni. Nekem csak akkor jött meg a ´kedvem´ a tanuláshoz, amikor már alig 1-2 hetem volt a vizsgáig... :)
Hehhehhe...:)
Na lassan megyek bújni a könyveket:P
Ó már megint ezek a híres pasi adottságok... :)
Nem baj, majd megvígasztalunk.... :P
Tudod vannak azok a híres férfi vezetői gének:)
,,Nekem előtte már két nappal beindult a zabszem-effektus... :)"
:DDD
Még nemtudom.
Én rengeteget tanultam mégis volt hibám. Azoknál a képes kérdéseknél (azok érnek a legtöbb pontot) elég könnyű nem észrevenni egy táblát, vagy lámpát, vagy valamit. Én sokat gyakoroltam a tesztkönyvel.
Volt olyan a kresz vizsgán aki már hetedszer futott neki...
Az megvan már, hogy mikor mész vizsgázni? Nekem előtte már két nappal beindult a zabszem-effektus... :)
aha, ezek tényleg egyértelmű dolgok:))
MIndig a nagyobb autóval rendelkezőnek...
"ha bmw-d van, mindent szabad, ha rendőr vagy, mindent szabad. Mi lenne, ha a rendőrök bmw-t kapnának?":))
Már sikeresen elsajátítottam, hogy hogy kell kihagyni az órák felét:)
Itt van a könyvem, bemagolom és kész...de ha egyszer van az a CD amin rajta van 100%-ig az összes vizsgakérdés, akkor minek kell halálra tanulni... a KRESZ-t meg szinte tanulni sem kell, az jön magától, hogy kinek hol, milyen helyzetben van elsőbbsége.
:D Mindenki megadná az elsőbbséget az útkereszteződésben is...
Hétfőn indul újra a sárga villám! :) És Te hogy haladsz?
:D
Igen, és am ásik sávban köszlekedők sem ütnek el...Részegeknek gyalogosvédelem:)
Összeesik a piától az út közepén és kész:)
Ha meg jössz te a Suzuki-ddal, akkor majd lefullasztod előtte a motort, és azt is túléli:)
Mikor lesz a következő találkozásod az oktatóval?
A betonfalra se akadsz fel...:PP
De nagyon nehéz lehet vele városban közlekedni. Vidéken, ritka utakon még el megy, de városban nem, terepen meg sajnálnám...
És nem akadsz fel holmi útpadkákra... :)