Ja, a gitárosat... Már a következőt nézted... :)
Nem macska? :-O Mit nézel? ;)
Nekem 2 játszó cicának tűnik... :)
Igen, és a REM-ből felébresztettek elég jól el tudják mondani, mit álmodtak.
A REM azt hiszem más, mint a mélyalvás. Épp az, hogy akkor majdnem ébren vagy. Mind1.
Hát ez kivételesen mos tnem macska:)
De a kövi tuti az lesz:)
Azt hiszem Sanyi vizsgálja, mennyire vagyunk hülyék... :D Mikor jövünk rá, hogy direkt macskás képekből válogat a véletlengenerátor... :) Nem lepődnék meg, ha a következő is macskás lenne, ezekután... ;)
Egyszer én is utánanéztem ezeknek a dolgoknak. Az ember csak akkor emlékszik az álmaira, ha közvetlenül utána felébred. Meg van a REM időszak, a mélyalvás, amikor az ember a legtöbbet álmodja. Ha valakit gyakran felébresztenek a REM időszakában annál nappal is előfordulhatnak látomások. Velem már előfordult, hogy REM-ből ébredtem, és egész nap nem bírtam koncentrálni, meg kótyagos voltam :D
Szóval a tudomány szerint a szervezetnek valamiért szüksége van az álmokra :S
:D Na, várjuk csak meg a végét, mindjárt ott is lesz valami macskákról szóló... :D
Minden nap ugyanazt? :-O Jó ég!!!
Szerencsére nekem ilyen nem volt. Csak szimplán vadbaromságok. :)
Még jó, hogy az okoskodó értelmesebb dolgokró lír:))
A "Tudtad ezt?" ezt dobta ki:
"Julius Cézár utálta a macskákat."
A fórummotor szerelmes a macskákba. :) Vagy a suzukis lányba... :D
Randomkép macskák...Tudtad ezt? :Julius Cézár utálta a macskákat...
Bizony, legtöbbször nagyon elrugaszkodik a valóságtól. Azt olvastam, hogy az ember mindig álmodik. Kész szerencse, hogy elég ritkán emlékszem rá. :D
Igen, azt mondják azok a dolgok, amik megtörténtek veled, és a gondolataid...Olyan 10 éve kb annyi baromságot álmodtam, és azóta nemtudom megfejteni mi az...minden nap ugyanazt és ugyanazt...
Az álmokban minden összevegyül és néha elég hülyeségek jönnek ki belőle :DD
Pfúúj macska!:)
Nemigaz!
A legtöbb kép...öö..igen ez igaz:) De csak kb a 60%-án:))
Igen, a napi élmények, gondolatok, fantázia, minden benne van. :) A hülyeségek különleges esszenciája. :D
Szerintem a Vicclap képeinek 70 %-án macska van. :S