ja, és ez Tihyanyban vot.
Na megyek...
Jobb lenne olyan mikor zöld az egész... mert ilyenkor nagyon természetellenesek a színek... dombk, hegyek.. hát, csak a bringázás és a száguldozás hiányzik azoktól...
Ja, és épp tegnap mondta az egyik haverom, hogy ott, ahol im a nyáron 55-tel száguldoztunk, ugrattunk, ott kiment egy bringás gyerek elé egy autó... meg is halt a gyerek...:(

Ezt ma fotóztam(a változatosság kedvéért) Milyen?
tényleg, ez nekem fel se tűnt:)
A dombok, hegyek...
De szeretem ezeket... én nem bírnék az Alföldön élni. Régen sokszor voltunk az Alföldön nyaralni és nagyon hiányoztak a hegyek.
Itt egy panoráma kép, de ezt nem illesztem ide be :)
Jó ez a kép, ajánlom mindenkinek. A Somoskői várat is fel lehet rajta fedezni. Ez a kilátás a Salgói várból.
Nézzétek meg, én ezt már nagyon sokszor láttam élőben.
Egy Petőfi verses kötetben biztos benne van. Én sosem tudtam végig olvasni... nagyon hosszú :S
De Petőfi is ellentmondásban van szerintem: az Alföld a kedvence, de azért ,,...kiülök a dombtetőre, onnan nézek szerteszét..."
Ilyen volt:

Ilyen lett:

Az árvíz...
az Alföld-et 3.os koromban megtnultam... a másikat nem ismerem.
Nálunk meg sem tudom mondani annyi magas hely van. Karancs, Mátra minden.
Ha belegondolsz hogy Petőfi az Alföldről áradozott, de hasonlítsd össze a Az alföld és a Salgó c. versét. Legalább a hosszát...
:) nállunk a legnagyobb domb az a gát:S :D
Hát... csak gondoltam láss egy kis dombos képet is, ne csak mindig a nagy laposságot :)
de sok kábel van az alsóban... az már sztem zavaró.
Az üres részt a tetején nyugodtan lenyisszanthattad volna.
ez olyan érdekes kép lett... tetőablakon keresztül csináltam, és épp elkaptam: