Örülj neki. Nálunk inkább a külváros szép ahol kertes házak vannak.
Tényleg??? :O
és a festéket nem ismeik? Nállunk szép a belváros...
Nem csak a cigányok miatt. Ami a városban szép (volt) azt mind átépítik vagy eltakarítják. Már csak egy koszos betontenger ahol ronda szürke kocka és téglaszerű építmények vannak.
miért? a cigányok miatt csúnya? nállunk meg inkább a belváros a szép. és a külvárosok csúnyák
Közelről csak a széle szép. A belváros... arról ne is beszéljünk.
itt van egy kép amit tavaly a Börzsönyben csináltam:

Nem.
Hát tudod...
Előkapod a gyíkot, lefényképezed, és összehasonlítod a Psycho által fényképezett "gyíkkal" :)
tán gyilkost értettél?:O :D
Én meg itt élek. Messziről Salgótarján is milyen szép...

Huhh, hát először félreértettem, de mostmár értem.:DD
de érdekes...
Azért én is láttam már hegyet;)

azt enyém nem lett olyan szép.. d emind1...
jó lett a gyíkos kép, és szép a lett a fa... mindjárt megkeresem az én gyíkos képemet.
Ez a fa a szikla alatt van. Ezt mindig szerettem.

Ez a gyík meg a sziklán mászkált, de beszaladt egy bokorba. Azért sikerült megörökítenem.

aha... vannak ilyenek... de velem annyi történt idáig, hogy falüljárón lefele 50nel, és nem figyelte oda, és véjetlenül nekisodródtam az útpatkának...:S Volt ám bukta:D kb annyira, hogy 2 tenyerem, 2 könököm, egyik vállam, 2 térdem:D És másnap mentem bicajtúrára, ahogy nem féltem 55tel menni;)
Mikor olyan 5 éves voltam kb. a Salgó várnál két lány meg egy fiú ment biciklivel :S Na már most tudni kell hogy ott igencsak sziklás a felfelé vezető út... na az egyik csaj be is esett a nagyon mély árokba. Elég véresen került elő hogy mit ne mondjak...