:DD Pedig a szemén is folyt rendesen a víz:D
Nagyon szép cica, mintha ezt már beraktad volna egyszer, de attól még szép. :)
Aranyos és szép cica. A szem a fű tükre:) Vagy hogy is van a mondás?:)
ezt most szúrta el zidane..:DDD
nah ez miért van idézőjelben? ezt ki mondta?
"A testi sértésekről készíthető látlelet. Így az is megállapítható, hány napon belül gyógyulnak. De ki mondja meg egy szóról, egy hangsúlyról, egy vállvonogatásról vagy egy röhögésről, hogy meddig lehet utána életben maradni, s miféle belső vérzésekbe hal bele ilyenkor az ember?"
Mert szeinted a bunkók nem tudnak értelmesen fogalmazni?
Persze, ha már nagyon idegesek. De tudnak másképp is fogalmazni.
ha neked sikerül az ismerőseidnek a 100%át értelmessé tenni akkor CN vagy.. nekem már volt szerencsém értelmes embereket megismerni attól hogy trágár szavakat használnak egy vitában még lehetnek értelmesek.
Tudod az egyszerű emberek kínjukban úgy fejezik ki magukat mert más nem jut eszükbe. Sajnálom hogy csak ezt veszed észre a világból. Nekem már volt szerencsém értelmes embereket is megismerni. Itt a fórumban is van egy Úriember ;)
ha neked nem megszokott a mindennapi életben hogy trágár szavakkal szidják az emberek egymást akkor te egy másik világban élsz.. legalábbis én eddig bárhol jártam mindenhol így szidták egymást.. úgy sose csinálták mint ahogy te itt a fórumban
Ó, kérlek. A trágár szöveg megszokott? Hát ez elég nagy gond egy ilyen kulturált fórumban.
nem csak úgy lehet.. SŐT úgy nem lehet igazán mert az már megszokott.. de kultúrált szépen megfogalmazott szöveggel annál inkább.
Károkat? Anyám borogass, hát én szólok be trágár, primitív módon másoknak?
nem? te csak szavakkal szerecc hasonló károkat okozni a lélekben?
Egy Lamborghini-t?? Én még a Győzikéét se ütném..