nállam 6 spotlámpa van világításnak, és 8 mp-es záridő alatt elhúztam előtte egy párszor:-)
Jók ezek a fények. Nekem a legalsó tetszik legjobban. Az a sárga amin csíkok vannak.

inkább nézzétek meg ezeket a képeket:)
szépek de azért lekicsinyíthetted volna őket...
igen.. haggya magát becsapni:) amúgy a múltkor megnéztem.. idáig 70000 képet csináltam vala érdekes hogy csak kb 7-8000 jutott el a gépig:-)
A mi gépünkkel is ennyit lehet játszani, hogy kicsit becsapom. Mondom, hogy tudatos volt az a kép. :)
nem lehet manuálisan állítani az exp. időt..:( ezért egy sötét helyre fókuszáltam aztán odafordítottam és ott kattintottam el.. kb 3 másodperces... köszi:) kb 20-30 olyan képet csináltam amin nem emberek vannaak.. pedig általában nem szeretek embereket fotózni..:) de ők kihozták belőlem:)
Hát, az a kép tényleg nem életed műve lett. ;) Amúgy mivel szándékos volt, jópofa, csak kisebb túlexponálással talán jobb lenne. Az emlékműves és a vizes kép kifejezetten jó lett. Van érzéked hozzá. Na, meg gépetek is. :)
Nagyon szuper ez a kép! Gyönyörűek a színek, jókor kattintottál. Ügyes!
Azért gondolom nem az ilyen mélységűt... Pest is elázott. A Mom park mélygarázsának plafonjáról csöpögött a víz. Egy kis eső, és már meg is bénul az a nagyváros..
Eldugult csatorna :-) Lehet a nyári langyos esőben tocsogni. Hm....de imádom....
Tegnap néztem a híradóban hogy néhol mekkora felgyülemlett víz volt eső után, most meg kaptam egy e-mailt ezekkel a képekkel. Ezek Salgótarján belvárosában készültek...

hö? lehet hogy fáradt vagyok.. de nem vágom mit szeretnél mondani..