Nem szóltam le. Nagyon kedves cím... :) De nem érthet hozzá mindenki... :P :P
Teljesen korrekt dolog volt létrehozni. Aztán kiderült, hogy nem a dumálásunk zavar itt bárkit is, hanem az, hogy nem tudják követni... :)
Azért kell a game, mert sokkal menőbb, mint a játék... Azt talán nem érti meg mindenki, és látszik, hogy tanult angolul az illető... Ez is valami. :)
#2220: Igazad van! Egyetértek...
Addig nem zavarnak, amíg ezen a szinten csak a saját maguk által létrehozott témába fognak írogatni. :)
Na na! Nem cikizni az én Témámat! :)
Amúgy is elég előkelő helyet vívott ki magának a maga 270 hozzászólásával. :)
Akkor azért hoztam létre, hogy ne zavarunk másokat a dumaládában azzal, hogy megbeszéljük a randit a Honfoglaló játékban. De ma már a dumaláda lett a központ. Minden téma ide kerül.
Egyébként ha sikerült volna, játék lenne a neve. Akkor ugye minek a game téma?
:D Nem is tudtam mire vélni a témád rendkívül találó nevét... :D
A Neked létrehozott témába miért nem írogatsz? (a vadiúj chatszobába) :P
Most a spanyol bajnokság összefoglalója megy...:)
A haveroknak jól meg lehet mutatni, mekkora ász gyerekek... Egy héten belül már meglesz a 100 téma. :)
Aztán kezdődik a témák nevével történő chatelés. És az milyen vagány lesz!?!? :D
Nekem nincs témám még, de ha csinálok, akkor már egyből 20-at fogok csinálni... És te? Láma vagy, hogy még csak 1 témád van??? :P :D
Én eléggé egyedi témát hoztam létre vicclapon :)
Miután elbénáztam ez is maradt a neve... :)
Még jó, hogy elcsíptem az ismétlést...
Tegnap a Fehérvár-Fradi-t kellett nézni:)
Persze, hát ezt így kell...láthassuk a nevünket a Vicclapon...Egyedi témát hoztunk létre...
Hát ez elég nagy esemény volt...Kupát nyertek...
A Wigan Athletic-et.
Már itt lehet az egész osztály... :D
A prímet eddig még mindig az éhes-es viszi... Nem ám beírjuk a dumaládába.... Neeeeem.... Új téma, minden hsz-nak.
Talán csak te vagy itt focimániás... :) Kit mostak le?
Én csak akkor nézek focit, amikor valami nagyobb esemény van (EB, VB).
Én ezt a "biciklik" óta vettem észre...:)
Juhuhuhujj...Tudom tegnap volt, de látta valak ia kupadöntőt?
A Vörös Ördögök nyertek!:)
4-0!!! Elképesztő:))))
Marci nem kérdezted ezt már ott is?
Kezd olyan érzésem lenni, hogy teljesen feleslegesen elkezdtek gombamód szaporodni a fórumtémák... Mire jó ez?!? PS-ezés után ez lesz a módi????
Most olvastam a szóláncban:Rastanunu nem is lenne poén, csak 2es van a neve mellett, szóval már egyszer beírt. Ki ő???
Á, még sehanyast, a tanár azt mondta, hogy írjam bele a nevem, de szerintem szerdán meglesz. Majd megírom. Végülis minden követelménynek megfelel. Sztem 5ös lesz:))
Látom lassan összeverődik itt újra a csapat... :)
Marcika! Már akartam kérdezni, hogy hányast kaptál a múltkor a honlapra amit készítettél?
Megszólítalak, csak hogy megkapd az isteni sugallatot... :)
Aki pedig mégis találna itt olyat, az sikítva szaladna el innét... Szóval ezért nem írunk ide olyan magvas gondolatokat. :)