Én egyszer májkrémkonzerven találkoztam azzal, hogy "tojáslé". Nem sárgája, vagy fehérje. Biztos a tojáslé az volt amiben megfőzték...
Ezek természetes anyagok...(Jó a bőrkepor az hátt...virsliadalék:))
A múltkor ettem Lidl-ös kalácsot. kb. 5 soros volt a hozzávalók listája, abból 2-ben rendesek(mazsola, liszt, stb...) 3-ban pedig adalékanyagok voltak. A kocsonyásított liszt volt a legjobb:) Mit találtam még? Ja egyszer, szalámin: bőrkepor... májkrémen:részlegesen zsírtalanított kötőszövet... Finom volt.
Ezek a kedvenceim: xantán és guargumi...
Tényleg jó sokat reklámozza. Én még csak 1szer ettem norbi terméket, asszem párizsit. Amúgy Norbit lehet, hogy átverik, és aszprtámot tesznek a cuccaiba. 49 Ft 1 puding? Annyiba kerül a Lidibe is 1 pohárral... Biztos az se sok term. anyagot tartalmaz.
Aha. Arra gondoltam, hogy az egészséges és diétás élet miatt biztos nem tesznek bele cukrot, mert az nagyon egészségtelen és hízlaló anyag. (Én azért nem vetem meg... :) Ahelyett biztos szuperegészséges édesítőszerrel keverik...
:D...Inkább én mennyit fizetek a cuccokért...Amúgy nem drága..pl a puding az 49Ft..De a túrórudi az 69...mármint Ft:)
Mond meg őszintén! Mennyit fizet Neked ezért? :)
Norbi cuccokban nincs aszpartám..Ő is tudja, hogy milyen gázos, még figyelmeztet is néhány termékre...:)
Igazán?!? Ez nagyon nagy sikerélmény számomra, hogy sikerült végre valami poénosat is írni... :D
Norbi narancslé.... még mindig aszpartám....
Gerzson hozta létre azt a témát, gondoltam neki kéne írni. Mind1 írtam nekik mind2 témával kapcsolatban.
Nekem sokkal inkább Gerzsonnak tűnik.
Lehet félreértem, de Zolira gondolsz? :)
Köszi...leköptem Norbi narancslével a monitort, amikor megemlítetted az "éhes" témáz:DD :(
Hát, lehet, hogy ahhoz Gerzsonnak kéne írni, na mind1, írok. Harimata, ez szép volt!
Szerintem ha írsz Sanyinak, és megkéred, akkor biztos törli. De akkor légyszi az "éhes" miatt is írjál. Nagyon ütős téma lett, talán épp ezért zavar... :D
"A vendégkönyvben új témát létrehozni, hát... Furcsa."
Mindegyikre válaszolni is, az is furcsa. De hogy mindegyik válaszoló megint Te voltál, na látod ez már nem furcsa...
Amúgy ne adjatok ötleteket ezzel a témanév-chat-eléssel, mert még megcsnálja valaki...
Témanévvel chatelni:))) Király lehet... Szelektálhatnának Sanyiék... A bringástémámat pedig nyugodtan levehetnék, nem igazán sikerült... A vendégkönyvben új témát létrehozni, hát... Furcsa.