Na mindegy. Jó éjt most már tényleg.
Nem lesz olyan jó... MIATTAD! :))
(Egy újabb érdekfeszítő beszélgetés) :))
Amúgy érdekes, hogy nem szoktam Update termékeket venni, de a Norbi narancslevet Én is szeretem és nekem is van itthon :) De Én nem köptem még rá a klaviatúrára...
Pedig csak Te segíthetsz az álmatlanságomon. Mondd meg!!
Nem szerteném ha nyugodtan aludnál. :)
Amúgy még mindig nem mondod meg?
Nem, a padlószőnyeg hibája volt, mert megfogja a port.
Hurrá! Veled tegnap is "tartalmasat" beszélgettem :)
A gép "tisztaságát" meg ráfogtad valamelyik tenegrimalacra nem?
Na mi van, mire jó lett a gépem kihalt a fórum? :o Ezt a pech-et...
Ennek örömére ki jön játszani egyet?
Drágáim! :) Észre sem vettétek, hogy egész délután nem voltam itt? Tudni akarjátok mit csináltam? Halálra izgultam magam! Hazaértem, beakartam kapcsolni a gépet, benyomom a gombot, semmi. Döbbenet, miegymás, nyomogatom, ellenőrzöm a zsinórokat, semmi. Gyorsan néhány telefon hívás után fél hétkor jött a "doktor bácsi". Belenézett és azt mondta ha kicsi a baj akkor elég kitisztítani (a proci már levegőhöz sem jutott) ha nagy a baj akkor 40 ezer Forint. Sűrített levegő elő, meg ami kell és fél óra meg néhány ellenőrzés után a ventillátor ismét megnyugtatóan felzúgott :)) Már rég könnyebbültem meg ennyire, de nagyon koszos volt a gép, meg el romlott a kapcsoló gombja (majd alkalomadtán ki kell cserélni, most meg a reset gombbal lehet bekapcsolni) de azt mondta az "orvos", hogy amúgy nagyon jó gép, marha jó vinyóval, procival, meg videókártyával. Csak NAGYON-NAGYON koszos volt :)
Lehet, hogy természetes, de hát a bőrével feküdt a kakiban , és azt esszük... Lehet, hogy lemossák, de hát akkor is...