Nekem 58 lett. :( Főleg ott hibáztam, ahol a kötőjelekkel kellett elválasztani a szavakat.
Láttam. :) Pedig nem is kapkodtam el, kb. 11-12 percig gondolkodtam... De, hogy minek?? :)
Akkor ua. az a teljesítményünk...:))
Igencsak kitenyésztett teszt... Bizonyára olyanokból állították össze, amelyeket egyenként az emberek 80-85%-a elront. Így garantált az eredmény.
Tényleg elkeserítő. :(((((((((((((
"Az Ön pontszáma: 59, Önnek szüksége van ránk!"
És nektek?
Pff... 41 hiba, pedig kb 2-3 hiba/oldal a helyesírásom... Ez szőrszálhasogatás.... Nem csak ez számít, bár aki a azt x-eli be, hogy"sekéj vizű", annál már gondok vannak...:))
Játszatok el vele egy kicsit. Én bevallom, de aztán ti is, elkeserítő eredmény jött ki.
Jók ezek a bölcsességek! :) Egyébként hülyeség... Én is pesszimista vagyok, és legtöbbször kellemesen csalódok. Ezért jó pesszimistának lenni! :)
Tényleg nem győzöd hangoztatni, hogy úriember vagy... Ezért válsz gyanússá, hogy miért kell ezt ennyire bizonygatni. :P
A dézsávűdnek ki az alapja?
(a szőrszál még mindig egy "l", de nem én kezdtem a hasogatását... :P)
Nem tom... Küldj a vicclapnak emailt....
info@vicclap.hu
Ma voltam olyan pesszimista, hogy aszthiggyem, hogy 2-es lett a fizikadogám, erre 5-ös:DDDDDDDDDD
Egész órán utána smiley-kat rajzoltam:PP
Rettenet szövegét és "sítlusát" olvasva (nem így kell leírni) dezsávűm van...
Érdekes, hogy mindig azok kötnek bele, akik még nem próbálták:)
,,Az úriember olyan vadállat, aki valameddig tud várni. "
Már mondtam...Én úriember vagyok! :)
Ezt most találtam itt a Vicclapon:
,,Pesszimista az, akinek mindíg igaza van, de mégsem örül neki."
(Szőrszállhasogatás ,de a mindig rövid i)
Nos, ha nem is tudod miből áll és nem is érdekel a téma, akkor állást sem kellene foglalnod ellene. :)
Mert csak annyi van? Amúgy mi a jó a csodalisztjében?
:)
Végülis annyira nem volt hülyeség, csak nem lenne valami nagy üzlet a maga kb 20-25 termékével:)
Én is meg szoktam éhezni úszás után... Ez egy ilyen sport..:)
Köszi. Sejtettem, hogy hülyeség volt a Norbi bolt... :)
"Norbi boltok" nem léteznek, eladja egy cégnek és veheted.
Pl Reál szerintem szinte mindenhol van, ott lehet kapni...