Egyébként meg bizonyítsd be az ellenkezőjét!
Ahogy én sem tudom, úgy ez neked sem menne, csak divat Norbit b@sztatni.
Hát akkor hidd ezt, én meg hiszek az egészséges táplálkozásban. Vannak emberek akiket úgy sem lehet meggyőzni, így nem is erőlködöm.
nem, az öregem ugyanezt produkálta azzal, hogy kevesebb kenyeret evett.
Nézd, nekem magas lett a cukrom és elkezdtem diétázni. Igyekeztem az étrendemet úgy összeállítani, hogy cukor és szénhidrát mentes legyen. Norbi termékekkel próbálkoztam és 3 hónap alatt 27 kilót fogytam és a 15,4-es cukrom, lemet 6,2-re. Hozzátezsem, semmilyen gyógyszert nem szedtem.
Ez elég meggyőző?
Itad mindezt 3 óra valahánykor. :DDDD
Hogy fogsz tudni így koncentrálni a suliban?? :-o
Nem sokkal drgáább, mint a többi termék... Én maradok a Lidl-ösnél...
és ami drága az jó is? ti tényleg elhiszitek, hogy valami külön terméket fogyasztotok?
tegnap sikerült nekem is úgy bekapcsolni a tv-t, hogy pont ezek voltak benne. nemtom honnan szalajtják ezt a sok buta malacképű cigányt, de jó nagy idióta az is aki pénzeli őket. ennyire színvonal alatti 5 percet már régen néztem. de ez volt az utolsó, ma törlöm a csatornát a tv-ből.
Nem, honlapot szerkesztettem, csak mikor bekapcsolom a gépet, akkor azért csak feljövök már....:DD
Es visszakezbol rogton raestel a netre....azt hiszem bajban vagy.....fuggoseg vagy mi?...
Én sem jöttem már vissza este, csak reggel:)) Ilyen Puncstorta zónában... Este 8-kor lebukott a fejem.... Ezért ébredtem fel fél 4-kor..:)
Nem költöztek el. Az egész show egy színjáték. Egy időre leköltöztek Nógrádmegyerbe ami egy közeli kis cigányfalu, de az messzebb van innen. Ott laknak a szülei. Gömbi meg be sem költözött csak a forgatások idején volt ott. Szóval meg van ez játszva rendesen.
Annyit szeretnék kérdezni, hogy most hozzátok közelebb, vagy távolabb költöztek?
Na jóccakát, a Győzike után már nem jövök vissza netezni, majd csak reggel.
Tapasztalatból tudom, mert megveszem én is. Csak én egészségügyi okokból választottam Norbi temékeit.
Tudod, örüljön a pasi, hogy csak ordított a párom. Egyébként is, még neki állt feljebb, hogy miért áll ott az autó ahol áll. Csak hallkan súgom meg, hogy normális helyen a ház előtt parkolt a párom. És ha egy gyerek van éppen az autónk helyén, akkor azt csapja el?? Merthogy egy óvoda van közvetlen mellettünk és egyébként is, lakópihenő övezetben lakunk, ahol a megengedett sebesség is csak 20-30 km/h
Ezek a termékek, nem az olcsó kategóriához tartoznak, így a rávalót is meg kell szerintem keresni valahogy, ha csak nem született milliárdos. :)
:DDD
Ehh, hát én nem mernék ilyet ordítani, még a végén beperelnének a személyiségi jogok megsértése miatt
Az is fárasztó neki, hogy megtalálja a legolcsóbb Norbi pudingot :))