A Hummeremhez? Ha én nyertem volna meg szombaton az egymilliárdot akkor lenne. Mármint Hummerem.
Igen, van egy pár olyan...rögtön feltűnt...pl én most leírhatom, hogy 450 489
De ezt így kétértelmű 450.489
Hát izé..... Valami olyasmi, mint a hótoló lap. Szóval egy olyan szerkezet, amit felszerelsz az elejére, és nem a havat tolod le, hanem egy bazi gödröt ásol. Nem hallottam ilyenről, de hátha van a Hummeredhez... :P
Ejha, szótárt ragadtál? Pedig téged minden hidegen szokott hagyni... :) Mennyi lett?
Igazad van, tényleg sok olyan van, amelyiknél nem egyértelmű. A számoknál sem volt az... Ha akarok, rakok bele egy szóközt, jobban ki lehet olvasni. :) Jól kigyűjtötték a legkétségesebb példákat!
Ásó előtét? :)) Ezt magyarázd el, mert ezt még nem hallottam :D
Ha van valami ásó előtét a Hummeredhez, akkor nekem is áshatnál egy gödröt. :D Nem is lett rossz neked. Azzal itt király vagy... illetve királynő... :D
Egyébként ennek a tesztnek az a lényege, hogy mindenkivel közölje, hogy nem tud írni. Ha nem hozná ki mindenkinek, hogy pancser, akkor nem is raknák ki a honlapra. Ezek válogatott feladatok...
Nekem is:D
Azt hitted, hogy egyszerű, nem?
65 pont. Megyek elásom magam. :(
Ne keressetek! :)
nem kell tudnom, hogy miből áll ahhoz, hogy tudjam, nincs neki külön élelmiszergyára.
főleg, hogy szerintem a megoldásuk sem tökéletes. legalábbis van benne olyan amit szerintem ők is elrontottak(direkt kiszótáraztam:)) meg olyan is ami többféleképpen is megállja a helyét, csupán értelmezés kérdése az egész.
Meg fogsz lepődni, nekem is jó a helyesírásom, de ez még rajtam is kifogott.:))
Nem esik jól végig csinálni azt a tesztet, túl hosszú... De mindig jó volt a helyesírásom, most a gimnáziumban is év elején 2 hibám volt egy A4-es oldalnyi szövegben, de úgy, hogy a tanár a vesszőt is hibapontnak számolta. Na most már juszt is kitöltöm azt a tesztet!
Kösz Virág az értesítést, kb 50 linket kellett átírnom, mert ékezetes betűk voltak benne...:((
Khhmmmmmm..... Ennek igazán kedves a mondanivalója...
Ezzel gyakorlatilag lehülyéztél. Kösz. :P (igazad van, sajnos)
Lényeg, hogy te sem lettél nyelvtani zseni. :)
Nekem pedig azok mentek jól... Ilyen, h pecsét helye... Miért nem jó, ha kiírják???
:))
65:D
Pedig...hmm..ahogy néztem a hibákat, annyira egyértelműeket tévesztettem el:(