Egy időre eltűnök én is... szia! :)
:) Gondolom a tiéden nincsenek nagy bevásárlókosarak... :) Kíváncsi vagyok milyen.
Én is lemostam délelőtt a bringát, ha már múltkor Te is... :)
Meg a fényképen szépnek kell lennie...
Ezt ismerem, szörnyű tud lenni. Néha olyan, mintha direkt sportot űznének abból, hogy jó közel menjenek el a brngások mellett... Brrrrrrrrrrrrrrrr
Szerencsére itt egyre több bickliút épül. Meg én is ismerek olyan utakat, ahol nincs nagy forgalom. Majd csinálok egyszer képet a Duna-partról, ott szeretek a legjobban bringázni, mert olyan szép. :)
Én is csak aszfalton megyek, az erdőbe nem megyek be.
A terepgumik helyett is csendes aszfaltgumikat raktam fel. Az a legjobb, amikor valamilyen széles, lehetőleg nagyjából vízszintes úton lehet hosszan tekerni. Ott az autósok sem jönnek olyan közel.
Sajnos nincs bicikliút. :( Mehetek az autókkal közös úton. :( Nagyon utálom, sok szemét van köztük... Biztos nem ültek biciklin soha... Néha szívesen átültetném egyiket-másikat egy bringára, és utána a teherautójával elmennék mellette 20 centire 70-nel. Lehet, hogy nem tetszene nekik sem.
Egyre jobban tartok az autósoktól. Inkább olyan utakat keresgélek, ahol szinte nincs forgalom. Ilyen viszont sajnos nincs. :(
Én is várom, hogy kicsit kisüssön a nap. Szépen lemostam a bringám, most felpumpálom a kerekeit, meg kicsit meghúzom a csavarokat, amiket mutatott tavaly a szerelő. Szeretném, ha sokáig jó lenne.
Én akkor nagyon gyenge bringásnak számítok hozzátok képest. Többnyre csak aszfaltúton megyek, vagy a kiépített bickliúton. Nem szeretem, ha nyakig sáros leszek...
De jó időben minden nap megyek bringázni és szinte minden nap megyek a Duna-parti nagysétányra is (ott is van bringaút).
Persze elfáradtam, de nem voltam kidögölve tőle.
Nem volt sok, nincs semmi bajom. Ha jó lesz az idő még délután, akkor megyek ma is. Tény, hogy jobban bírom, amikor már többször tekertem előtte, de azért elsőre nem volt rossz.
az egy kicsit messze van, de majd nyáron megyek ausztriába:) Az jó móka lesz:)
Én meg hegyi ösvényen szeretek:)
Csak nincs sok lehetőségem... Tavaly voltam egyszer egy 1 kmes hegyi lejtőn, 35-tel mentem úgy, hogy közben szinte végig húztam tövig a féket:) A lejtő alján kb 300 fokos volt a tárcsa:))
És a hangulati hullámzások is hatalmasak... :D
Kicsit megnyugszik, amikor majdnem bejön, de pár mp múlva ideges lesz, mert még tölt... :)
Tekerj el Psychohoz! :) Akkor egyrészt látni fogod, másrészt találsz hegyet kedvedre. :))
Tudod, ha a hegy nem megy Mohamedhez... ;)
énnekem soha se volt ilyen gondom, ugyanis nincs olyan hét, mikor ne mennék összesen legalább 30 km-t. Tegnap nagyon jót bringáztam:)
:))
Úgy kezdtem, hogy felmentem egy erdőhöz... (aszfalton, terepezni nem szoktam) 3 km volt, mire odaértem, de abból kb. a fele emelkedő volt. Így elsőre kicsit fárasztó volt.
Vízszintes úton szeretek menni, mert akkor viszonylag gyorsan lehet haladni, és alig fáradok.
Igen, ügyi voltál! Akartam is írni, csak zavart az a marha nagy kép. :)
Régebben én is sokat játszottam azzal a flipperrel. A legjobb volt a flipperek között amikkel eddig játszottam.
Nem volt sok elsőre az a 15 km? Én pénteken csak hazatekertem mégis éreztem az izmaimat (vagy azok helyét :)
Ilyenkor szokta mondani az Apukám, hogy "nem szokta a cigány a szántást", vissza kell rázódni bele...
jó színész volt:) Az is tetszett, hogy cska fokozatosan durvult be az egész...