Azt se igen lehet ilyen időben...
De biztos vagyok benne, ha visszajön a géphez el fogja mesélni (részletesen), hogy hol járt... :)
Amikor voltunk egyszer Németországban, ott nagyon figyeltek erre az emberek. Mindenki biciklis sisakban tekert (sokan olyan jól néztek ki öltönyben és sisakban :). És tényleg nem volt olyan, hogy nem vették figyelembe az utat. Még nekünk turistáknak is szóltak a helybeliek, hogy másfelé nézelődjünk (akkoriban itthon még nem nagyon voltak ilyen utak, nem is figyeltük mik azok a felfestett csíkok).
De tényleg dühítő, hogy nem tudsz normális (azért nem túl gyors) tempóban tekerni, mert mindig van az úton valaki... valamelyik nap majdnem elestem, mert egy anyóka járókerettel (!) sétált az úton... :S
:) Lehet, de többször írt már kertészkedésről is...
Hívd el egyszer Marcit! Ő megtanítaná nekik, hogy a bringaút a bringásoké. :D
Tényleg szemetek tudnak lenni az emberek, és sokszor nem félnek semmitől, még az autóktól sem...
Nem tudtam :( Itt esik az eső és meg is vagyok fázva még egy kicsit, tehát nem kockáztattam. Akkor mentem volna csak, ha kisüt a nap, de ez nem jött össze.
De úgy látom Marcit nem tartotta vissza az időjárás. Ő biztos teker valahol... :)
Bizonyára a feje is kisebb, mert nem találna magának bukósisakot... :)
Ja, csak jó lenne ha kialakulna nálunk is ennek a kultúrája és nem mindenki a bicikli úton sétálgatna...
Arról már nem is beszélve, hogy húzzák a szájukat, ha arra mész bringával és még véletlenül sem állnának meg arrébb beszélgetni a babakocsival sem, mindig a bringaút kellős közepén... :(
Szia!
Tudtál menni bicajozni?
Itt majdnem elkezdett eseni az eső, azóta kicsit borús.
Ha nem lassul a fék behúzására, akkor lehet, hogy a bovden cserére szorul... :)
Egy abroncs lecserélése meg nem nagy munka. Ha már van bickliút, érdemes használni.
Sziasztok!
Látom kellemes a téma... :)

Van, de vagy 2 éve nem használtam...Esküszöm ha behúzod a két féket, még gyorsabban is megy a bringa...a hátsó kerék szálasra van fékezve...
Újhely és Sárospatak között kiépítették a bicikliutat, még nem is voltam rajta:P...
:))
Van normál bringád is, vagy a meccsek gyakorisága miatt nem engedheted meg magadnak, hogy messzire menjél a tévétől? ;)
Régen még kispárnát is tettem a nyeregre:D
Igen...1 óra után érezhető az a tipikus érzés:DD
De ki kell bírni..a meccsre kell gondolni:)