nem akar vki küldeni nekem egy hegyet? Akkor lehetne jókat bringázni...
Megrendezett volt, és csak játszotta magát.
Az állványon lévő kamera azért volt ott, mert a haverjai nem bírták volna felvenni, mivel fél perc után elesnek a röhögéstől.
de ügyi voltam 7 millió ponttal:))
OK. :)
Van nálatok bicikliút? Vagy főúton mentél?
Dejó neked, itt a legnagyobb emelkedő a gát:))
Az jó! :) Mész bringázni?
Végre átkerült a túloldalra a flippered... :)
Én inkább szomorúnak látom, hogy egy ilyen kis gyerekben ennyi agresszió legyen...
Bár azon én is elgondolkodtam, hogy miért volt ott véletlenül egy bekapcsolt kamera...?
Majd készítek képeket, de most egyelőre nem tudok, mert nincs itthon a fényképező. Pedig most a szép napsütésben jó képek lennének....
Messzire nem mentem, maradtam a település határain belül. 15 km-t tekertem, idén ez volt az első. Kicsit direkt emelkedős helyekre mentem.
Valószínűleg csak játszotta magát. Megérdemelne egy kisebb gyerek Oscart az alakításért (egy fél másodpercre nem maradt nyugton :D), és egy fél éves pszichiátriai kezelést. :D
Ha nem veszed véresen komolyan, azért vicces. :)
:( Én is bringázni szerettem volna egy kicsit. Már úgy vártam a jobb időt...
Messzire mentél tegnap a bringáddal? Tényleg, ígértél képet, majd ne feledd!
Láttam. Azzal a felvétellel együtt vittem volna el egy pszichiáterhez...
Durva volt.
Kicsit felhős, de még egyelőre süt a Nap, igaz nem olyan szépen, mint reggel... Jobb idő volt 9-kor, mint tegnap délutána, amikor bringázni voltam...
Állítólag esni fog késő délután. :((
El, sajnos. :(
Az őszit valamiért sokkal jobban kedvelem. ;)
Tegnap láttad azt a linket (itt a fórumban), amit küldtem egy kisgyerekről, aki "kicsit" :D frusztrált volt, amikor töltődött a játéka?
Az nem zavarna, de az igen, ha mást értenek ki belőle...
Nálatok milyen idő van? Itt borult az ég....
Őt nem zavarja, hogy rajtunk kívül senki sem érti... :)
Ma volt az óra átállítás? :(
Elveszett egy óra a hétvégéből...