Tudom, de azt csak találtam, nem a saját állataim közül származik, velük nem tennék ilyet! :(
Jaj, Psycho! Hát nem Te írtad, hogy hoztál egy nyúlkoponyát a pókodnak? Csak erre céloztam. :)
Pont erre gondoltam én is. Vagy vele is Marci szórakozott? ;)
:D
Szaladgálnak, szórakoznak, kajálnak, és még mással is szórakoznak. (egy mondás is megörökítette... ;) )
Kivéve ugye engem, akinek lassan a legkevesebb a hsz száma... :)
:) Ma láttam, Virág is volt egy ideig. Csak néztem, hogy milyen kevés hsz-a van. (800 körül) :))
Jók a random kép hsz-ai!!
Brigitte13: de ari!!!
a többiek: "Brigittnek agymosása volt,vagy mi..? :))"
:)))
Igazából arra gondoltam, hogy Te is az vagy, bár itt mindenki az:)
Szia! Úgy látom mi már megint egyszerre jöttünk... :)
Aztán a koponyájuk egyszercsak egy pók lakhelye lesz... ugye már nem is olyan rózsás az életük? :)
Üdvözlet!
"Kéne gradU, vagy valami dumagép:)"
:)) Ezek szerint nem vagyok dumagép!! ;)))
Aha, ezeknek a kedvencként tartott állatoknak tényleg nincs stressz meg ilyesmi...
A video menüponton belül a hungarian mappában van mind.
Igen, ezt akaratam én is kifejezni...Egy embernek annyi mindennel kell szarakodnia (Tudom egy vadon élő állatnak is, de most ilyen kedvencekről beszélek)
Cicás a random kép, megint itt vagyok... :)
Sziasztok!
Én is szoktam irigykedni, mindig mondom is, hogy úgy lennék állat itt nálunk :D
Kukinak is tök jó: reggel megyek el, tök fáradtan, ő meg bent alszik a lakásban, meg el van kényeztetve...
A nyulaknak is eléggé egyedi dolguk van, más nyulak szűk, sötét ketrecben, aztán levágják őket...
Az állataimmal néha én is cserélnék! És a világ dolgai sem érdeklik őket... Gondolj bele milyen jó lehet olyan dondtalanul élni!

Az összecsórt fontokat, meg az útburkolat vagy mi volt az a szöveg..azt be tudná linkelni valaki? Ahol azok a politikus szövegek voltak?