Tök jó lehet nekik...semmi dolguk..a füvön szaladgálnak, meg szórakoznak, még kaját is kapnak..Öcsém, még sosem irigykedtem nyulakra:PP :)
Amúgy a nyulak tisztára meg vannak hülyülve, érzik a "tavaszt", Dominó (lány létére) egész nap a macskákat kergette :D Azok már el is menekültek itthonról.
Jól van, komolyan hagyjuk, azt hittem ez nem ilyen bonyolult. :S
Hát a pályán 11-en vannak, vagy ha pirosat kapnak akkor kevesebben.
Az, hogy meg melyik poszton hány játékos van, azt a vezetőedző meg a fejesek dönti kel...pl a mai meccsen 2 csatár is volt a Fradiban, általába ncsak 1 szokott lenni.
Én úgy tudtam, hogy 11-en vannak, és csak így kérdeztem, nem részletekre kiterjedően...
Most mi van?
Komolyan kérdeztem...emlékszel amikor betettem azt a brutál állat képet?
Azon pl 29 játékos volt rajta.
Hát...Ez attól függ...
Mármint a pályán?
Aha, hogy kikből hány darab van.
Az állataim összehoznak egy csapatot és Kuki az edző :D
Ezt hogy érted?
Mikre gondolsz?
Csatárok, középpályások, hátvédek, kapus?
Amúgy mikből is áll egy focicsapat? Annyit tudok, hogy van egy kapus...
Persze, az állataim amúgy is simán alkotnak egy focicsapatot a létszámukkal, sőt, még többen is vannak :) Akkor is éppen edzettek a bajnokságra, de Dominó sérülése miatt nem jutottak be :))
(Amúgy fogalmam sincs mi lett a lábával)
Aranyos kis történet:)
Szerintem a Fradiért maradt életben, de mit csinált a lábával? Ilyen szokásos focis sérülés?:))
Köszi! :)
Amúgy Dominó nem tökéletes, tavaly nyáron eltört az egyik hátsólába, teljesen elszakadt az ínszalag meg minden, csak úgy lógott a lába, szörnyű volt! Elvittük állatorvoshoz az meg azt mondta, hogy el fog pusztulni (fájdalmak közt!) és vágjuk le, mert úgy is elüszkösödik, a lába és nem húzza már sokáig...
Mi meg mondtuk, hogy akkor majd el lesz temetve, nyúlvágás nálunk kizárva! Még szerencse, hogy így döntöttünk, mert Dominó azóta is él, vidám, fürge, szaladgál, huncut szóval semmi baja. A lába egy kicsit ferdén áll, de az csak szépséghiba :)
Hát ezen a képen, Kuki nem túl fotogén alkatnak tűnik:)
Dominó is aranyos:)
Szép bundája van, látszik, hogy jó kezekben van:)
Ezek nagyon aranyosak! :)
Amúgy küldtem két képet e-mail-ben! Azok most készültek.