Tudsz úszni nem?
(Most keresem azt a fürdőrucis cicás képet, de nem találom) :)
Juj! A Tiszánál gondolom most is sokkal nagyobb gondokat fog okozni az árvíz. Pláne az ártereken épített házaknál.
Ezt írják a hírekben:
A Duna várhatóan 15-20 centivel a négy évvel ezelőtti rekord alatt tetőzik majd, de ha a jövő héten tovább árad a folyó, az még súlyosabb gondokat okozhat.
Már így is körülzárták Vácot, olyan magas a víz, hogy több utat elöntött már...
:DDDD
A rókák meg ott röhögtek... :)
Na jó, még egy fárasztó vicc:
Meghívják a magas rangú rendőrt hajtóvadászatra. Elengedik a kutyákat, a rendőr lő, egy hajtót megsebez. Elviszik a sebesültet, folyik tovább a vadászat, a rendőr megint lő, megint egy sebesült. Ez így megy néhányszor amikor a házigazda nem bírja a dolgot és rászól zsarura:
- Ennyire nem tud bánni a puskával, már az ötödik hajtót lövi meg!
- Hát nem hajtóvadászatra jöttunk?
Akkor ha meglesz a jogsid, már nem is kellünk többé... :(
Ha nem fájna a térdem, most kimennék futni:((
Most meg ülhete ka gép előtt...Úristen...Évek óta itt tölétök nemtom hány órát...:OO
Ennek véget kéne vetni...Bár, ha meglenne már az a jogsi, akkor nem lennék itt ennyit az tuti:)
Azt nem vetted hozzá, amit mások nevében írt... :)
Megmaradt az emlékezetemben egy-két dolog... :)
Egyszerre jöttünk, pár nap különbséggel, és neked kb. 40 hsz.-szal volt több akkor mint nekem.
Igen..most lett 10000
Abból 4000 az övé, az pont a fele, ha a 700-at is belevesszük, mi meg osztozunk a többin vagy 7-en...
Ja..ez hülyeség, mert máshova is írt:D
Mind1...:)
Ezt néztem én is:)
Psychot várom;)
Mi kb ugyanannyi ideje írunk a fórumba (kezdés előtt, akkor nemtom Psycho itt volt-e a tesztelésnél:))
És ez a 3300 olyan normális érték:)
De aki 1 hét alatt 4000-et ír...hátt...
Valamelyik nap azt írta, hogy mikor idejöttem még csak 700 hsz volt a dumaládában, most meg... hát írtunk egy keveset. :)
Te pedig kezdesz felzárkózni ftcsrachoz. :) A tempót elnézve még a végén lehagyjuk. ;)
Gondolj bele néhányan mennyivel régebb óta vagyunk itt mint ő, és ő vezet hsz. számban...