Vazze...ez a *** időjárás...mi a ***-é kell hétvégére szar idő???:(((
Jajj, nekem most nagyon nem a Vicclappal, henem a szögfüggvényekkel kellene foglalkoznom :((
:)
Mindjárt jön Marci:) (gondolom)
Én is megyek, majd még jövök.
Sziasztok!
Az jó lesz! :) De igazad van.
Sajnos én is eltűnök egy időre. Majd talán még estefelé visszanézek. Sziasztok.
De akkor a minisztereknek nem futná 20-30 millás autókra, és iszonyatos mennyiségű egyéb juttatásra. Valamiből félre kéne tenni azt a pénzt. Meg úgyis csak "pár" ember, meg évente csak 1x van. Mit zavarja ez a politikusokat....
Nem egy olyan nagyon látványos dolog, ami után melldöngetve mehetnének, hogy igen, .... :)
Na, abba is hagyom, mielőtt elkezdem a politizálást. :)
Részben igen.
De durva volt, hogy a Button kocsijának elpukkant a mocija, és nagyjából 30-50 m-rel a cél előtt megállt a gép. Szerencsétlen!
Egy üzenet erejéig még gyorsan visszatérek :)
ftcsrac, küldtem egy vetítést amiben van egy bikinis macskás kép :DD
Hát lehet, de ennyi év alatt ahányszor ez már gondot okozott kiépíthettek volna valami gátrendszert... :S
És ezt hallottátok:
Fernando Alonso nyerte az Ausztrál GP-t, bő egy másodperccel a második Kimi Raikkönen előtt. A futamot csak másodjára sikerült elindítani, a sok baleset miatt négyszer járt a pályán a biztonsági kocsi a szezon eddigi legváltozatosabb versenyén. A pilóták sorra törték a gépeiket, a szenvedő Michael Schumacher keményen lesúrolta a falat a kritikus utolsó kanyarban, kiesett, a mezőnyt újra visszatartva.
Azok voltak hibásak, akik kiadták oda az engedélyeket. Vajon mire való az ártér?!?
Szegény emberek meg örültek, hogy volt egy telkük.
Szia!:(
Siess vissza!:)
Lehet, hogy én már nem leszek, itt, de majd jövök:)
Köszi. :)
A munkahelyem a Dunaparton áll, de azt persze nem fogja elönteni a víz... :(
El kell mennem kb. egy órára. :((((
Sziasztok, majd jövök!