Ha ott lettem volna, nem estél volna el:)
Mennem kell, jó nyúletetést:)
Sziasztok!
Megyek nyulat etetni :)
Mindjárt jövök.
A legjobb ha valaki tud saját magán nevetni :)
A múltkori esésemnél még este is azon röhögtem, hogy hogy történhetett velem ilyen :D
Előfordul az ilyesmi...
Jajj szegénykém:)
Nembaj, úgy kel lcsinálni...ha szarban vagy, hozd ki belőle al egjobbat:)
(Ez elég optimista volt...Ha nem rólam van szó, tudok az is lenni) :)
Gyökér vagy... Legalább telejs munkát végeztél..kihagytad a Vendégkönyvet:)
Égett is pofám rendesen, de sikerült együtt nevetnem végül a többiekkel :)
Emlékszem rá, hogy csak az iskolában vettem észre...
A fizikatanár kiengedett óráról és mondta, hogy kérjek egy gyökérkefét :D
Aztán vízzel a mosdóban végül aránylag letisztítottam, de emlékszem, hogy nagy hó volt aznap és mire hazaértem a bakancs már tökéletesen tiszta volt.
:) Ma csupa ilyen téma lesz soron?? :)
Én is olyan cipőben voltam, ami eléggé recés talpú, és két oldal egy kis mélyedés is van rajta, csakhogy le ne tudd szedni egy kis fűvel...
Pár hete láttam kb. 10 percet abból, nem tetszett. Nem volt vicces.
A kutyák sz..nak, de a gazdáik a hibásak. Velük kéne megetetni, mert ők hagyják a kutyát...
Ha lenne kutyám, és sétáltatnám, biztos, hogy egy zacsi lenne nálam, csak egy kis lapát...nemigaz, hogy nem bírják vállalni a felelősséget, pedig a kutyatartás ezzel jár..és melyik kuyta tud elefántméretű kupacot "gyúrni"...A hülye eső meg kicsit puhított rajta, így észre se vettem...
(Jó, hagylak titeket a baromságaimmal, még sosem tárgyaltam túl egy kupac szart) :))
Egyszer tavaly én is beleléptem. Az durva volt, merthogy épp a bakancs volt rajtam, annak meg ugye nem kell részletezni, hogy milyen talpa van... :P
Mert nem minden kutyatartó kulturált. :(
Igen, vannak ilyen napjaim:)
De utálok szarba lépni...:)
Szegénykém! :(
:)
Egyszer (még csunyadiszno idejében) volt egy hsz.-od, hogy zárva volt az uszoda, meg lejött az N betű a Frencváros szóból, meg ilyenek...
Azt szoktam nézni:)
De mért szarik a kutya mindenhova, illetve mért nem nyalja fel az, aki odaszaratja...
Sziasztok!
Leszel a Svábyék műsorában? ;) (ez nem a te napod) :D