Arról a témáról ftcsrac hozzászólása jut eszembe :DD
Miért? Az különálló. De a ki vagyok én, a dumaláda és Smetyi szobája az egy és ugyanaz... Meg a petíció gyűjtés is megvan a vendégkönyvben is...
Hát... Igen... Engem meg lehetne szivatni azzal, hogy kitiltat...
Ezt te kérdezed, a biciklik téma után? :P
Pedig biztos sok ember vágya, hogy a te nevedben írkáljon :P
Lehet... De akkor minek van olyan sok topik?
Mind1... Én már megszoktam ezt, az xp olyan idiótának tűnik... Amúgy az is hasznos, ha ilyen sokan látogatják ezt a gépet, hogy ctrl alt del, és utána, enter, mert akkor lezárolja, és ha akar gépezni, akkor újra kell indítania, és nem tud psezni az én nevemen, ha be vagyok jelentkeznv;)
A Dumaládában bármiről beszélgethetsz. Zavaró egyszerre négy helyre válaszolgatni :S
Látjátok? Én rendeltetésszerűen használom a fórumot;))
Marha nagy előny, mondhatom...
Ez csak olyankor van ha Marci is itt van :P
Tegnap este, (mikor nem volt itt) "érdekes módon" sikerült EGY témában beszélgetnünk.
Azt szeretem a 2000-ben, hogy nem kell az egeret használni a kikapcsoláshoz, hanem csak ctrl alt del, jobbra 2, és 2x az enter:)
3 óra múlva jövök..addig olvasom a 4-5 (vagy kittudja hány) témában termelteket...
Szerintem az XP a legjobb. Először nekem is furcsa volt, de Bill Gates-től mit várhatunk? :S
De szerintem jó.
Nálunk jó a net, ha az osztály nagy része a feladatot csinálja:))
Nálukn xp van a suliban, de énnekem vhogy nem jön be... Lehet azért, mert mióta gépem van, azóta 2000-et használok.