És neked milyen lejátszód van?
Van.
Bocsi, hogy elmentem, csak közbejött valami:(
Jó hogy a TV itt van közel, mert így hallom, meg oldalra nézve látom is :)
Akkor én is.
Úgy gondoltad, hogy a BK többet ér? :O
;)
Maradhatok, ha te is maradsz ;)
Akkor jó éjt!
Azért a Vicclap ne menjen a tanulás rovására! ;)
Jó éjt! (Ha már nem jössz vissza.)
Na megyek, jó éjt! Tanulni kell...:((
Én is megtettem ezt már....
A fotozz.hu-t nem lehet követni... Olyan sok jó kép van:)
Most néztem én is... Én szinte minden nap nézem a langlovagok.hu-t. Találtam neked egy képet:

Tömeges baleset az 52-es főúton
2006. április 3, hétfő - [15:12]
[Belföld] Kamionok, két busz és több mint tíz személyautó ütközött egymásnak a sűrű ködben hétfőn reggel az 52-es főúton Kecskemét közelében. Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egy Dunaföldvár felől Kecskemét irányába tartó BMW személyautó az előtte haladó Land Rover terepjáró előzésébe kezdett, s nem vette észre a szemből érkező Mercedes kamiont. A három jármű összeütközött, a BMW eleje teljesen összeroncsolódott, a Land Rover az oldalára borult. A személyautóban egy ember súlyosan, a terepjáróban hárman könnyebben sérültek. A BMW mögött haladó harmadik személygépkocsinak – egy Fiatnak – még nekiment egy Fülöpházáról érkező busz, s a Fiatot nekinyomta az előtte haladó kamionnak. A Fiatban is és a buszon egy ember súlyosan, egy másik könnyebben sérült. A Kecskemét felől érkező járművek közül több személyautó és egy utasokkal teli, helyközi busz ütközött egymásnak. Az egyik személyautóban egy ember súlyosan sérült. A mentők összesen négy súlyosan és öt könnyebben sérült embert szállítottak kórházba, közülük már hárman hazamehettek. A balesetben összesen 17 járműnél kértek rendőri intézkedést, de ezen felül kisebb koccanások is történtek.