úgy általában igyexem nem komolyan venni a dolgokat és a nagy világmegváltó korból is kinőttem már, de egyrészt már nem dobnak fel a sekélyes poénok, másrészt meg az a véleményem, hogy ha valaki/valakik -nek minden büdös amit mások csinálnak kivétel nélkül, az nem a véleményét nyilvánítja ki, csak fikázik, ami valószínűleg azt jelenti, hogy nincs is neki olyan.
én valahogy az ilyen görbe tükör tartós humort csak úgy tudom elképzelni, hogy az alkotó egy bizonyos saját szemszögből nézi a világ dolgait és nem úgy, hogy mind1 mit mond, csak rosszat mondjon. ráadásul az sem árt, hogy ha valamilyen kultúrális kereteken belül végzi ezt nem pedig ledöntve mindent.
persze lehet, hogy ez csak azért van, mert már egy megcsontosodott vénember vagyok, akinek elment az esze:)
Ha nem veszed komolyan, elég jókat lehet nevetni a kreténségeken.
Tény, hogy brutálisan gátlástalanok a készítői... Nem csoda, hogy több részt be is tiltottak. Szerintem minden ellen lázadnak, és így élik ki.
cserébe viszont debil és mindenre rátámad tekintet nélkül. nem tudom, hogy ez az ellenséges, agresszív és alacsony értelmi szintű megoldás a jó-e arra, hogy ráébresszen bizonyos embereket bizonyos dolgokra. nekem mindenesetre nem tetszik. persze nem kell, hogy mindenkinek tessen.
Hányat?
Passz...De nemskára meglesz mind.
Elmentem őket, de mindig egymásra, szóval csak az amard meg, amit legutóbb láttam.
ugyan, .... hölgy vezető:)
nem kell kishitűnek lenni. csak sokat kell gyakorolni
Ozzy Osbourne benne volt a Chef segély című részben is :D
Én amúgy szeretem Ozzy zenéjét. De jól megcsinálták benne mind a kétszer.
Szerintem ez a legjobb, mert abszolút nem ismer cenzúrát és nem fél megtámadni senkit :D
Ja? :D Az is jó :)
Hány darab részt láttál már kb.? Meg amit letöltesz azt el is mented?
Jujj:DDD
Osbornékat nagyon jól csinálták a tv-ben. :DD
hmm, szerintem azért van ennél jobb tükör is
Most azt töltöm, amikor bérelnek a gyerekeknek egy jövőbeli ént, vagy valami hasonló.
Utána azt is megnézem:)
A Keresztény rock című részt nézd meg ha még nem láttad! Nekem az is favorit :)
Megnézek egy másik részt, aztán letöltöm azt is...csak kicsit sok ideig töltött és meguntam várni ,de biztos megéri..ahogy a véleményekből olvastam, a biciklis ülözéses jelenet nagy lehet:)
Höhh... ez nekem is másfél óra alatt jönne le :O
Miért kellene leállnod? Én szeretem a SP-t.
Letöltöm én is, hogy megtudjuk beszélni :) De nekem 20 perc, mire lejön :(
Túl sok idő a töltés..feladom:) :((
Megígértem, hogy leállok, de még egy mondat:
Most töltöm az új epizódot:)
Pedig Medgyessy-től még van azon az oldalon egy-két elszólás :)