Igen. :)
Láttad milyen névnap van ma?
Hát ezaz! Akinek nem tetszik ahogy vezetek takarodjon a járdáról! És azt sem szeretem ha kiabálnak, vagy integetnek... az idegesít... :)
Vártál vagy 2 percet. Kis türelmetlen... :)
A testsúly 4000-ben meghízik.
Csak akkor fogy le mikor kersztre feszítik :)
Húúú, régen volt. Nem tudom.
De a testsúly 4000-ben iszonyatosan meghízik. :)
Hogy tetszett a leszedett rész?
Háááát épp terveztem távozni... de inkább maradok. :)
Újabban csak ez a téma, benned reménykedtem, hogy majd Te másról fogsz szövegelni Velem, meg gradUval... :(
Öreg azért biztos nem vagy, csak biztos más köt le inkább, vagy én is öreg vagyok... :)
Jaja..Nemérted, hogy miért ugrálnak ordítozva félre az emberek, amikor szabályosan felhajtassz a járdára:)
Aloha!:)
(Ugye, most nem elköszöntél?) :)
Köszönöm. Azon igyekszem, de egyenlőre még menekülni látszik mindenki az útról ha jövök... ki érti miért? :)
Hát igen...Ebben egyediek.
Van olyan rész, amiben Cartmen lefogy?
A Testsúly 4000-ben?
Vagy van valami hasonló?
Nem láttam azt a részt, de több részben előjött a gátlástalanság... Senkit és semmit nem tisztel az SP készítői gárda.
Megnéztem a Keresztány Rockot.
Nem vagyok túlságosan vallásos, de Cartmen a végén azért kemény volt..:)
Én könnyed hülyeségként néztem mindig. Soha sem gondolkodtatott el, inkább csak jókat nevettem rajta. Inkább az zavar, hogy néha feleslegesen sok a trágárkodás.
Nem tudom hány éves vagy, de az én szüleim szeretik a South Parkot, pedig túl vannak a 40-en.
Nem kötelező nézni, én azt mondom, így is elég népszerű, szóval valószínüleg van benne valami...
Szerintem az emberiség hülyeségeinek mond oda keményen. Én így látom. Szellemileg nem alacsony egyáltalán, csak nem felszínesen kell végig nézni.
Persze én tiszteletben tartom a véleményedet, úgyhogy zárjuk le ezt a témát, én így látom, te úgy. Nem kell nézni.