Tegnap volt a Nevess csak!-ban, hogy félreállítottak autósokat, és mutattak nekik egy igazi tarantulát, meg megfordult a csajszi, és elővett egy műpókot, és "véletlenül" beejtette az autós nyitott ablakán:))
Hát azok a reakciók:DD
Azt hiszem a többiek sem akik még ott lesznek... :)
Azért biztos nem szagtalan az ilyesmi...
Annyira vérprofi volt, hogy már megérdemelte. :)
Ez most nem jön ide, csak úgy eszembe jutott.
Rendeltem a netről egy Converse tornacipőt, és apukámmal erről beszélgettünk. Ő nem értette, hogy miért jobb az mint a kínai cipők és megmutattam neki a kínai cipőt, hogy lássa a különbséget, ő meg mondta nevetve, hogy hasonlók az ő gyerekkorában is voltak, azért szerették, mert rá lehetett írni az orrára olyanokat, hogy FTC meg stb. :DD
20 kiló? :-O Az elég komoly darab! :D
Ez már eü óra, ugye? Mikor lesz már a KRESZ vizsga? :) Már annyi ideje tanulod... :)
:D Igen Drágám, de az is fontos, hogy ne legyünk egy autóban és meg a pók, mert akkor mindkettőnknek végünk... :)
Update 3:)
Én is szerete ma datolyát...főleg amikor először ettem, és nemtudtam, hogy egy brutál mag van benne:PP
BK.
Nekem meg, hogy kiesett végre... :) :P
A datolya helyett inkább toyotát kérnék.
Tanulási hírek?...
Kedden lesz óra:)
(Remélem sz*rmenets nap lesz)
Nem tudnék annál gázabb dolgot elképzelni, minthogy 20 kilóval a talpamon megyek be órára...
Ma vettem egy doboz datolyát. Évek óta nem ettem, nem is tudom miért. Úgy néznek ki mint a méretes csótányok, de az ízük egész jó... :) Épp azt majszolok... :)
egyelőre
Ügyes vagy! Látod, megy ez!? ;) Már nem kell gyakorolnod, egyelőre... Majd, ha újra elrontod. ;)
"A Pók" a becsületes neve a póknak :D
Nuygi Drágám:)
Én A Pók helyében jobban félnék...tudod, a jogsi nálad van;) :)
Igen? Akkor szedjük le az Éhes c. filmet! :DDDDD
Tudod Te, hogy mit jelent ez.
egyelőre
:D
Semmi hír a tanulásodról és a mocikról??