egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre egyelőre ...
csak beugrottam amíg az asszony honfoglalózik és gyűjti nekem a gepeket vagy mit. mostanába estére leamortizálódik az agyam:)
:DD
Én sajnálnám a pénzt szavazásra...
Csinos fiú? És nem énekverseny, hanem "ki a jobb macsógyerek" vagy "ki lenne jobb chippendale fiú"? :)
Ti nők tartjátok bent. :D
Én bírom a hosszúhajú pasikat és Kontornak már egy kicsit hosszú haja van, hát még ha növeszti tovább... ;)
Hasonlóképp, de a pók alatta legyen... :)
Köszi! :) Harimata kedvéért kérdeztem meg. ;) Tudod, hajlamos elfelejteni az általad adott definíciót, és néha elrontja... egyelőre... :)
Egyszer olvastam egy tanulmányt arról, hogy azok a gyerekek akik testvér nélkül nőnek fel, jobban szeretik az állatokat és még az olyan állatoktól sem félnek amiktől a többiek, mert nem volt ott egy másik gyerek mellettük, akinek a rakcióját lemérhették volna, vagy valami ilyesmi. Érdekes.
Most, hogy jobban belegondolok én is szívesebben játszottam volna egy pókkal, mint a Bátyámmal... :)
Jó testvérek vagyunk. :)
Az csak akkor csíp ha veszélyben érzi magát.
Mikor 5 éves voltam akkor kerültem először tarantula közelbe :) A szlovákiai ismerősünknek volt egy csomó különleges állata régen és egy narancssárga csíko lábú hatalmas pókot rakott a kezemre. Nekem meg tetszett a kicsike :) Nem tartoztam az átlagos kislányok közé ;)
Hát, gőzöm sincs, hogy ki az, és hogy néz ki az a Kontor, de ha hárman mellé állnánk, akkor...hát..észre se vennétek;) :D
valami olyasmit, hogy egyforma kannába bújtatott vinkó:) a megfogalmazás lényegtelen. a fontos, hogy egyforma lőre legyen:)
A tarantula...de a többit nem csípem (mondjuk azt se..jó a betonfallal igen) :)
Meg ha ők csípnek engem..Grrr...Erre is jó, a FIDESZ-es boríték...
Nekem is állandóan azt mondta eddig, hogy: Adjál gázt! Adjál gázt! Bátrabban. Ma meg állandóan az kérdezte láttam a táblát? Láttam a táblát? Ki érti ezt a pasast? :)
Kontor nekem sem a hangja miatt szimpi ;) :P
:)) Nem hinném. Hacsak nem Rúzsa "Feri" Magdolna. :)
Pedig olyan szép állatok. Különleges, egzotikus, meg mérete ellenére tekintélyes megjelenésű.