Tegnap annyira kiadakdtam, hogy mért nem bírnak megállni (vagy lassítani) a zebra előtt, amikor tisztán jelzem, hogy át akarok menni...Ha tőlem függne, a zebrák előtt hatalmas tüskék jönnéne lfel az út alól, ha egy autós vagy akármi nagyon megközelíti a zebrát amikor gyalogos megy rajta...
Az amcsiknak a Milky Way is csak egy csoki. :)
Jó kérdés... Lehet, hogy hasonló arány lenne.
Azt nem írta a Vicclap "tudtad ezt?" része. :)
"Az amerikaiak mindössze 55%-a tudja, hogy a Nap egy csillag."
Ez igen!!
szeptember 11-e nem terrortámadás volt, csupán Chuck Norris ideges lett, és elhajintott pár boeingot:))
Na nem írok többet.
szeptember 11-e nem terrortámadás volt, csupán Chuck Norris ideges lett, és elhajintott pár boeingot:))
Na nem írok többet.
"Földönkívüliek léteznek. Csak addig várnak a támadással, amikor Chuck Norris meghal. "
:)) Jó nagy marhaságok! :)
Chuck Norris tudja a pi uccsó számjegyét:))
Még nem cseréltem semmi csapágyat az elmúlt 4200 km alatt... Még nincs semmi hangja, majd ha lesz, akkor cserélek...
Az szeret matatni a neten. Én meg inkább mást használok.. :)
Chuck Norrist egyszer Charlesnak szólította az anyja. Egyszer:DDD
A bringád csapágyait nem sajnálod, amikor tengelyig gázolsz a vízben?
"Chuck Norris soha nem vizelt be az ágyába gyerekként. Az ágy félelmében magától izzadt meg"
:))
Bekapcsolom a Media Playert, erre megin belassul... Ezek szerint vmi mégis az én gépemmel van...
Már nem fázok... Bejöttem, átöltöztem, és mostmár jól vok:DD Mikor megérkeztem, akkor fáztam:((
Cska ha elolvasod az összest, akkor az lesz, hogy van amikor cshuck teremti istent, és van fordítva is:))
Ja, nem úgy gondoltam, hogy lefagysz. (bár elég hideg az a víz, brrrrrrr ) :)
Elég jól megfogja a kereket...
Na, akkor nem csak nekem tetszenek. ;)
Van pár gyenge, de sok jó van köztük. Pláne így, hogy előtte nem ismertem egyet sem...