Egyszer a mi osztályunkban volt egy lány.. aki azt irta hogy: Kérdés: Hogyan lesz a szivárvány?Ű Válasz: Két kő összesurlodásakor a szikrábol szivárvány lesz... Valahogy igy hangzott... :D
ne szidjátok eccerüen csak utálja a tanárt . kösz h megvédhettem a barátomat, aki mégeccer lecigányozza az várhat a büntetésre is szal kuss legyen gyökerek. na byez , off
sziasztok! csak emiatt a "dolgozat" miatt regeltem fel ide... ott kezdödik h a csávó nem cigó és kéretik nem bántani ugyanis az osztálytársam és mellettem ült amikor irta ezt a ööö...valamit , egyébként ez kábé tavaly elött volt ha vki nagyon ügyes akkor az ehhez hasonló oldalakon megkeresheti és rájön h a dolog nem újkeletü.A gyerek egyébként nem hülye és ne szidjátok egyszerüen a tanár szó nélkül iratott dolgozatot és hát ki a f*** tanul órákra. Különben is év végén 4es lett a tantárgyból...n
nekem a tamár hozzászólása teccett "és trombitál" XDXDXD
Földfogyatkozás* lemaradt egy d :S
Vannak jófej romák, és vannak olyanok akik téglával dobálnak és bicikliket lopnak... A tanárokhoz visszatérva a mi fizikatanárunknál nincs különb. Semmit nem tud elmagyarázni rendesen én is csak a könyvből tanulom az anyagot. De azért nagyon vicces beszólásai vannak pl: (témához kapcsolódoan) A Fölfogyatkozás az amikor a Nap bemegy a Föld és a Hold közé! :D
liberális oktatási rendszer és a következménye :D:D:D:D:D:
az is lehet hogy ez kamu. Nemhiszem,hogy van ilyen kétbites agyú amelyik ilyet be is ad.
Itt nem csak magával a helyesírással van gond, hanem a gyerek értelmi szintjével is, meg merem kockáztatni, hogy aki aki így fogalmaz és így gondolkodik, értelmi fogyatékos. Mellékesen azok a tanárok is hibásak, akik valamikor továbbengedték ezt a gyereket következő osztályba. Én magam angoltanár vagyok, de ha valamelyik diákom angolul ilyen fogalmazást adna be, az engem is minősítene...nemhogy magyarul...
a RÁK os dolgozat fenn van valahol a vicclapon? Na az is üt...."Van végbélnyílása" :DD
Ja a cigányokat szidjuk? bocsi ...
Még egy kicsi a jó-rossz tanár témához: @Crodush: teljesen igazad van. Fősulin ez méginkább kiéleződik. A tételt full leírom. 3 minimumit nem tudok a kért 10 ből(összesen ~120 volt) s 3-s ad. Nagyon tanárfüggő (lagalábbis nálam), hogy mennyire értem a tantárgyat, s hanyas leszek. Voltak olyan részek is(közgáz) amit gimiben nem bírtam megérteni, sokadjára sem. Fsulin meg olyan jól elmagyarázta a tanár, hogy csak lestem, meg szégyeltem magam , hogy gimiben ez nem esett le...
Enkeli! Nem azért de ne cigányozz okés?
Nahát, ki hinné, hogy aki ezt írta, az se ezen a nyáron barnult... Egyébként a mi matektanárnéninknek az volt a szokása, hogy akire rá kellett szólni, annak ki kellett vinnie egy huszast. Nem lett volna hozzá joga, mégse panaszkodtak a királylány csajok se, mert tekintélye volt. A beszedett pénzből aztán minden év végén elmentünk fagyizni.
"A lányok meg nagyon tüzesek" Hát ja. Roma gyújtotta fel azt a szerencsétlen lányt is biztos félrenézte a cigánya a holdat.
Szerintem meg valami sikhülye gyerek lehetett, aki nem kepes ember es ember között különbseget tenni, ezert a legegyszerübb megoldast valasztja, ami nem haladja meg a harom eves szintet: ez a sötet ember, az a vilagos ember, annak a szülei meg olyanok.