mit keres ott a dolgozatom???? : ))))))))))
Ki ez az idióóóóta?! Mondjátok, hogy a felét csak poénból írta!!!
ezzel magadat égetted, én a helyedben hallgattam volna erősen,hogy ismerem az illetőt
jóvan boldogok lehetttek végre sikerült vkit oltogatni....gratulálok, remélem egyszer kerültök olyan helyzetbe h a haverotokat (ha van ilyen nektek) maj fikázzák egyáltalán betolnátok a képeteket szólni 1-2 szót az érdekében na mind1 énmost leléptem remélem jó sokáig nem jövök hozzátok gondolom ti is igy vagytok vele na bye, HAJRÁ LILÁK!
shelby: TBC :D A vazze egyfajta kötőszóként szolgál egyes embereknél.
vidéki kocsmákban minden mondatban legalább 2 bazze van a biztonság kedvéért,csakhogy a Jani aki bevette a TBC-t ( Termelői Bor Colával) is megértse,hogy miről van szó. És hozzá tudja tenni azt,hogy úgy van bazzeg,ott az igazság.:)
nevermore, egyik előző (82 szavas) kommentárodban a következő pár szóban méltattad a hozzászólókat: "fasság", "qrva anyja", "gyökér", "fas.z", "no ugatás", "kúrvára", "barom", "gec.iség"...szóval a szöveged majdnem 11%-a káromkodás volt. Ebből minden kiderül rólad, csak az nem, hogy milyen jó a humorérzéked és milyen jót nevettél...
jaj istenem nem én irtam montam már :DD ennyire azé nem vok hülye :)na a lényeg persze h azért került fel ide az oldalra h röhögjünk rajta ...ne vicceljetek én lefordultam a székröl mikor megláttam akkorát nevettem csak éppen sokan nem azt csinálták hanem cigányozni keztek...nem rólad vna szó shelby veled semmi bajom.csak éppen ahogy montad itt röhögni kell...a faji kérdéseket lehet máshol vitatni sztem.Remélem lesz belölem 1 szalacsi ^^.....nordako te meg elöbb tanulj meg írni
nordako,te afrikai vagy,hogy nem tudsz írni???
jaigen a heyles irási hibákért bocs de irni azt nemtudok ha valaki vitázniakarvelem állok elébe
korig tankötelesmindenki ezért utána a tajparasztképzőbeis felveszik
a szóhasználata amugy nagyontetcik amugymeg never teselehetc tul inteligens ha tisztára akarod mosni a nevét akkor veddrá hogy tanulja meg igazábol azt ami levan irva a tankönyvben és a tenevedel vagy saját nevével ha nagyopn keménykedniakarsz akkor menyél pogozni és rájöszhoyg nemvagyte olyan keménylegény vagyhamégsemjöszrá akkor majd valaki 1szer ráébreszt és a le gszinvonalasabb pesti sulikban uygan ugy vannak hülyék és áltsuliba kötelező felvenni mindenkit(elvileg tudtomal) ésmivel 16éves k
na azaz igaság hogy a fogalmazástnézve nemlátom minden pontban azt hoyg a gyerek direkt irtvolna hülyeségeket mert néha közeljárt az igazhoz és én arra gondolnék hoyg tényleg hülyevolt aki irta amugymeg nemhiszem hoyg ált sulinál nagyobb lenne a suli ahol készült mert a gyerek az orán többet megjegyez 1 gimnázium ban vagy hasonló nehgézségü helyen de még a legdurvább szerintem(nemtudom észrevetétek e már nemolvastam el mind a 4oldal hozzászolást) hogy a tanár nemhuzta alá azthogy a hold világit
régi...mostanába csak full régi dolgokat raknak fel újra???
.nem lázadást szítok deh 1 embert védek meg akit ismerek és tisztára mosom társadalmilag.---ez olyan Polgárjenős volt. Lehet még belőled is netHero! Uhrin Benedek,SZALACSI,Árpád ,Matisz nagypapa,polgárjenő nyomdokaiba léphetsz:D