Egy másik hasonló lapon nem volt cenzúrázva a név, és kolompár vagy lakatos vagy valami ilyesmi volt:)
nagyokat röhögtem. ez télleg eszméletlen. de már az elsö mondat is állat. :))))
Luji Armstrong rája lépett :D kőkemény tanár diák témáról már mindent elmondtatok úgynézem :) semmi pénzért nem mennék tanárnak az előző osztályomból kiindulva.. hamar elítélnének előre megfontolt szándékkal történő tömeges gyilkosságért :)
En azert adtam volna egy 1 föle-t... azert tudott az apaly-dagalyrol, stb..:-)) Hülye gyerekek es rossz tanarak mindig voltak, es sajnos hülye szülök is, amit a legnehezebb kivedeni...
Mehetünk tovább!Egyszer amikor nem volt itt a tanár átmentünk a 2. csoportba ott annyit tanultam 1 óra alatt, mint máskor 1 hét alatt kb.!De azért vannak jó tanárok!Volt oszt. főnökünket imádtam/imádom nem csak rendesen megtanított mindent, de még kedves, aranyos is volt meg lehetet vele beszélni mindent!
Hát rossz tanárok bőven vannak!De jók is!Matek tanárom nagyon "jó" példa a rosszakra!Sose szokott nekünk semmit se elmagyarázni rendesen!Úgy gondolja mivel mi az 1. csoportban vagyunk erre semmi szükség!10 oldalakat hagyunk ki a könyvből!Egyik dolgozatnál például olyat kérdezet amit azon az órán kellett megtanulnuk!Szóval vége volt a dolgozatnak és akkor magyarázta el, hogy is kell azt csinálni!Akkor hallottuk először!Egyszer megkérdezte kiérti a feladatot senki se tette fel a kezét és elkezdi:-
Crodush, sajnos vannak rossz tanárok, akik szégyent hoznak erre a pályára. Többek között miattuk vannak sokan rossz véleménnyel a tanárokról. Nem tudom, hogyan lehetne megvalósítani, de jobban szűrni kellene azokat, akikből tanárok lesznek. Az kevés , hogy valaki a főiskolán/egyetemen megtanulta az anyagot. És akkor gondolj bele, ha egyre több hülye gyerek kerül ki az iskolából, akkor milyenek lesznek a jövő tanárai. Ha belegondolsz, ez tényleg félelmetes.
És nálunk volt tisztelet a tanárok irányába,mert nálunk is volt bérelt parkolós BMW-s cica az osztályban, de én közöltem vele ha hülyül ugy vágom ki az ablakon mint a macskát sz.arni. Ott is előkerült ügyvéd apuka másnap hogy tud még nekem kellemetlenséget okozni,mondtam neki,hogy én is tudok neki is most azonnal ha akarja. Utána normális lett a csaj is és barátok lettünk, csak vissza kellett venii a királylány image-ből amit máshol megszokott
Dudva, ahova én jártam ott az volt a módszer,hogy a tisztelt tanár úr elővetett egy cetlit az óra vége elött 5 perccel és a felsorolta hülyék nevét akik miatt ezt most írtuk, és ugye a tanár is tud olyat kérdezni,hogy karó legyen a röpdolgozat. Na akkor szokott az jönni,hogy ajtó belülről bezár és általában jól megcsapkodtuk a hülyegyereket aki miatt szívott mindenki, hamar megunták a hülyülést.
Dudva, igazad van, tul sok jogunk volt/van.... de az vicces hogy kb szo szerint kiirom a konyvet dolgozatba (puskazva persze) a tanar tudomast sem veve 2est ad mert hianyos? erre mit mondjak? ^^
nevetséges szópárbajba, vagy egyszerűen elveszem tőle, hogy tudjam folytatni az órát, hiszen a többi gyereknek joga van tanulni. Hiába adom vissza óra végén, másnap már jön a szülő. hogy megsértettem a gyerek személyiségi jogait. Itt tartunk!!!!!!!!
Shelbycobra igazad van! Középiskolai tanár vagyok és nagyon súlyos gondok vannak! A legsúlyosabb, hogy manapság egyszerűen tilos a gyereket nevelni, mert neki JOGAI vannak. Mindenhez! Így tanítani sem lehet. Senki ne értsen félre, nem vagyok a poroszos módszer híve, de átestünk a ló másik oldalára. Úgy nem lehet órát tartani, hogy a gyerek (lány) kipakolja a padra a sminkkészletét és elkezd sminkelni. Ha pedig rászólok, akkor a válasz: "Nekem ehhez jogom van." Vagy belemegyek egy értelmetlen és
ez geeci de sötét ez a vki! Asszongya: "Föld fogyatkozáés nincs! Azt hiszem" :D:D:D Ez nagyon hülye meg ilyetir : "Ha telihold van, farkasok vonyítanak, a lányok meg nagyon tüzesek!" Ehh xD nc
ja, rálépett egy rája, nem tudtad? csak az amcsi kormány eltitkolta, hogy a trombitás is volt fent, mert akkor kiderülne, hogy víz is van a holdon. ha a dolgozatírót is felküldik, már vízfej is lesz
"LUI Armstrong aki rája lépett." bazz ha ez komoly és nem kamu akkor súlyos gondok vannak nálunk
a tanár helyébe én nem javítottam volna bele. ígyis jó:D