És még nem tiltottak le, de türelem,tornaterem:) És be se találtak a doga írójával:)
most látom, hogy 8-9 évesen milyen kemény a mi nevermore barátunk...onnan gondolom, hogy ennyi idős, mert említette, hogy az "észlény" az osztálytársa vót...valamikó...Az meg a "művéből" ítélve semmiképp sem lehet idősebb...legalábbis szívből remélem...
Hogy megszerettek itt mióta ujraregiztem:)
nevermore: még szerencse, hogy ezek a tanárok annyira hülyék, ti meg mind annyira okosak vagytok, hova tartana ez a világ, ha fordítva lenne
Nevermore, sajnállak. Hajrá shelbycobra!
shelbycobra.. nem semmi beszélőkéd van, egyre jobban a szívembe zárlak : )
"no ugatás mer betalállak a doga írójával eggyütt..." :D ez hülye, ha mégis betaláltok hozzátok Luji Armstrongot is, hogy legyen aki hazavisz :D:D szted miért kerül fel egy ilyen írás egy ilyen lapra??? azért, hogy hátha jót nevetünk rajta egyedül te problémázol itt, kezdem azt hinni a fogalmazásodból ítélve, hogy te írtad ezt a dogát :D
ja és a tévéröl viszont igazad van ép ember nem megy abba a sz arba pláne ennyiér csak h lejárassa magát... atól még nincs harag csak nem kell rögtön cigózni (énse szeretem öket ) :D
selby ijeneket meg a 12 éves gép elött ülö hüjegyerekek irnak mint pl te ha eltaláltam akkor sajnállak ha meg nem akkor akkorát tévedtem mint te....nem lázadást szítok deh 1 embert védek meg akit ismerek és tisztára mosom társadalmilag. én pölö most nem akarom kimondani nyíltan dee hát nem igazán szeretem....a helység pedig nem talált Bpi iskola és nem is 1 utolsó de a nevét inkábbb nem mondom
Milyen szép nagy fúrót kapott rá?! :)
Sanyi! Addig ne tiltsál már le amíg a gyerek el nem kéri a címem,mert ha elkéri megadom neki,hogy betaláljon a doga írójával együtt. Ígérem csinálok róluk pár képet majd aztán felteszed a vicclapra. Te is jól jársz, én is, ők meg nem. :)
Jah és engem még nem hívtak fel a Mónika Showból. Lehet,hogy azért mert nincsenek fogatlan alkoholista félcigány ismerőseim akik beajánlanának. De ha meglátnak a telefonkönyvben valami Kolompár vagy lakatos nevet akkor biztos felhívják hátha bokszol a cigány párezerért.
cirom, most ha taláklhatnék hármat hogy ez veszprém melyik iskolájában volt biztos kitalálnám:D
betalállak. Ilyeneket ilyen konditermes 15 éves félcigányok mondanak. Betalálsz aztán mi lesz? Itt leszel, rádverek,behugyozol,lefekszel és elmész anyádba. szánalom.
nah a gyerek szándékosan csinálta amugy. a tévéröl annyit h a monika fasságába nem lesz benne mer már felhivták h 3 rugóér mehet és ha verexik 4et kap....el is külte a qrva annyába. IGEN DIREKT IRTA és amelyik gyökér megin megkérdi az megérdemli....a tanár meg 1 fas.z és pluszba nem szereti a gyereket.Szal no ugatás mer betalállak a doga írójával eggyütt.........ha akartok banoljatok ezér csak kúrvára idegesitö h ennyi barom ennyi gec.iséget hord össze....na pá all
de azt hogy AZÉR a tanár se javította ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csak a MER-t!!!!!
Ha a srác szándékosan is írta a marhaságokat, akkor is szánalmas a helyesírása miatt :P
Még tavalyelőtt (6.) egyik oszttársamtól megkérdezték, hogy hol lakunk mi, és mutassa meg a térképen, amilyen pontosan tudja. Igazából Veszprémben, de ő azt mondta, hogy: "Budapest megye" és rámutatott B.A.Z. megyére a térképen. A tanár próbálta megmenteni, és megkérdezte, hogy mi Mo. fővárosa. Azt felelte, Bécs.
szfiter, neked valahogy nem megy a föci.. szerntem 384000 km- re van:P:P