Ja és shelbycobra senki nem akar a románoknak szavazati jogot adni, csak azoknak a magyaroknak akik ott élnek. Bru-nak van igaza.
Zelda te kis csicska remélem soha nem is fogsz szavazni, mert előbb gázol el egy kamion. Hogy írhatsz ekkora baromságot? Azonkívül hogy azok az emberek akik a határontúl élnek sokkal inkább magyarok mint TE, és közlöm veled, hogy a kettős állampolgárság semmilyen szavazati joggal nem függ össze, de mint potenciális következő lépcsőfok a MaSZoP már ezt sem volt hajlandó megadni, mert jobban félti a hatalmát, minthogy egy cseppnyi magyarság is beléjükszoruljon.
Chuck Norris hátszelén lovagló viccek közül ez a leggyengébb. :S
Intelligencia: nem is tartalmat kifogasoltam...:-))) egyebkent szerintem a ket dolognak (nem magyar allampogarok allampogari jogokhoz valo juttatasanak es az orszag külföldi tökenek valo eladasanak) nem sok köze van egymashoz. De ez tenyleg nem az a forum, ahol ezt meg tudnank beszelni...:-)) Mondjuk ha szavaznek, nem valasztanam az MSz(M)P-t, de ez megen egy masik kerdes...:-))
Hú, bameg, milyen nehéz volt végigolvasni! 1-2 észrevétel: Az anarchisták nem alapíthatnak pártot, mert egy szervezett párt ellent mondana az anarchiának. Bucinak: Tanulmányozd a 3D-s időfüggetlen Schrödinger egyenletet, és rájössz, nem nulla a valószínűsége annak, hogy egy objektum egy időben két helyen legyen. Hajrá CN!
Buci,tájékoztatásul közlöm,hogy nem 9,hanem 17 éves vagyok!!!
Lehet hogy becsmérő voltam, Bugyilov. Oké. De nem ok nélkül. Különben még mindig nem mondtál semmit az első hozzászólásomhoz, kíváncsian várom.
najo 13 eves vagyok utalok mindent ami politika es engem is bele akarnak keverni.es a kep meg jo . Chuk a kedvencem a porgo forgo rugassal!
Bugyilov, holnapra rádírják hogy Már Chuckolva :D
Nem tudom mikor ébrednek már rá az emberek, hogy nincs szükség kormányokra... Nekünk olyan erős példaképek kellenek mint Chuck Norris.Ezentúl szóba sem állok azzal aki nem tud pörgörúgni.
Ender: akkor te se politizalj...:-)))))ööö... egyebkent melyik kettöt akarod eltüntetni? en harom köcsögöt latok a kepen...:-)))
hmm Ghavin anarchista vagy? király!!alakítsunk pártot, és gyakjuk le ezt a két köcsögöt!!!
a sok politizáló barom huzzon a fenébe, ez nem azért van h fikázzátok egymást, ezért nem szavaznék 1ikre sem, mert összeugrasztják a népet !!! KÖCSÖGÖK !!!
Hajrá Magyarország Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pfff...sztem meg az Orbán fog győzni...a Gyurcsány csak egy szentimentális. pesszimista, kommunista barom... Én - bár még vagyok szavazó - MSZP-s vagyok,és utálom a fideszt - juj,még leírni is szörnyű ILYEN ÜZENETET KÉPESEK VOLTAK BEÍRNI EGY POÉN KÉPRE!!! na most ha vki ilyet ír egy ponén képre( mert ez a vicclap nem pedig a parlament ),akkor természetesen lavinaszerüen a többi iselkezdi nyomni a politikai sódert. ez egy poén kép,még hozzáa a vicclapon,a humorportálon. Tehát ez a kép
Buci: szerintem nem csak, van azert meg egy-ket arnyalatnyi különbseg az USA es M.o. között... :-))) Meg aztan öket nem is szeretnem etalonnak venni...:-)))
Az a fura, hogy itt elég lightos a helyzet, ahhoz képest, hogy egy kampány idején miket üzengetnek a politkusok. Ott egy Kóka v. egy Mikola nem váltana ki ekkora sajtó visszhangot. Sőt ott már a elsiklanak minden ilyen felett. Szóval csak a média tehtő felelőssé azért, hogy olyan helyzet van ember és ember közt amilyen itt kishazánkban kialakult. Kiragadnak innen-onnan egy mondatot, felfújják és addig szajkózzák amíg beléd nem épül.