nos, én teljesen egyet értek abban h olyanok akik még nem szavazhatnak azok inkább ne politizáljanak...de csak körül kell nézni...a kormány eladja az országot...lásd:eladták a Ferihegyi repülőteret egy külföldi cégnek és ezaz új tulajdonos több száz munkahelyet szüntettek meg és ezáltal egy csomó ember lett munkanélküli...és mit csinált az Orbán kormány? autópályákat, kórházakat az árvízben károsult házakat épített...stb...és tudjátok miért nyert az 1. fordulóban az MSZP? mert sok manipulálható
Egyébként szerintem nem kellene annyit vitatkozni a politikáról, hiszen könnyű a pálya széléről kiabálni, de az azért fáj, hogy a vidékieket úgy tüntetitek fel mint tudatlan, buta embereket, akik a hülyeség miatt választják a jobbosokat. Én ebben nem hiszek, bár nem vagyok vidéki de kerüljük egymás lehülyézését. Mindannyian Magyarok vagyunk elsősorban, és nem ellenségek. Szerintem ehhez kellene tartani magunkat... egyébként szerintem nagyon vicces a kép, és ennyi. Na pussz
Mi az, hogy" KIRE KELL"???? Majd azt én eldöntöm. Illetve döntöttem, mert nálunk szerencsére nincs 2. forduló
A Fidesz baloldali beállítottságú párt? hmm ez nekem új, szerintem Bugyilov, valóban vannak átmenetek a két oldal között, de nem ilyen durván. Egyébként Miép a király, JOBB jövő kell a magyaroknak, majd meglátjátok, igazat fogtok nekem adni.
TUDJÁTOK MIT?? HA ENYIRE VITATKOZTOK MENJETEK EL A HONLAPOMRA ÉS OTT A HÍREKBE! OTT MINDEN LE VAN ÍRVA FEKETÉN FEHÉREN HOGY MIT CSINÁL AZ EGYIK-MÁSIK, ÉS HOGY KIRE KELL SZAVAZNI!!! www.kbalintlapja.gportal.hu
http://www.vernarancs.info/playvideo.html http://www.vernarancs.info/playvideo2.html Ezek is viccesek
Blackened, én viszont hozzáfűznék, ez NEM NORMÁLIS, nincs ki mind a négy kereke!
huh,azert majdnem 90 hsz egy kephez,az azert durva..:O :DDDD
valamint a drága igazgatónknak aki a tanári szobában tartotta fogva kávé és sütihegyek mögött az érettségi elnököt. jajj és az énektanárnéni aki nem tudott bejönni felügyelni mert valami huligánok összetörték a polskiját(:D),na hát őt nagyon sajnáltuk hogy pont a vizsga napján kellett rendőrségre mászkálnia. A végére hagytam azt az istent aki kilopta a tételeket. tanits engem mester! imád az ország, imádunk mi is. hálás szivvel gondolunk rád örökké:D
ripityom annyira igazad van hogy az már fáj. én is magyar bálintnak na meg a tanáraim áldozatos figyelő és kémtevékenységének köszönhetem az érettségit. ezuton szeretném megköszönni még a t-mobile mobiltársaságnak hogy a vizsga közben magas térerőt biztosított, józsi bácsinak a portásnak aki megengedte hogy a nyitott ablakon keresztül bedobáljuk a könyveinket, kedveas tanáraimnak akik blikket olvasva sza.rt.ák le hogy mit csinálunk
Maradjunk annyiban, hogy ma Magyarorszagon nem letezik egy kimondottan baloldali part, es a baloldali ertekekböl nagyon sokat inkabb a Fidesz kepvisel. Most akkor mi az oka annak, hogy mellözni kellene a Fideszt? A tul sok baloldali ertek miatt? (A MIEP-re kar szot vesztegetni...:-)) Egyebkent nemcsak a Fidesz-iranyultsagu lapok allitjak, hanem pl. a Süddeutsche Zeitung (nemet balodali) lap is, hogy nincs minden rendben allamhaztartas teren...:-)
hehh, de sok hsz...:DDD Ha Chuck Norrisra szavazni lehetne, akkor itt 500 évre minden eldőlne:D
na jó, ez má télleg elég szektás :D De a Ferike se jobb ;)
http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/arviz7548/ Ez a kedvenc Orbán beszédem. Nem fűzök hozzá semmit...
Sziasztok! Én csak annyit tudok a politikáról, hogy nekem jól jött ez az elb@szott érettségi, mert hibátlan lett a matekom --> ponthatárral felvettek az egyetemre :) Én igyekszem a két rossz közül a kisebbet választani... Azt nem mondom meg, hogy nekem melyik a kisebb rossz :P Amúgy meg mindek veszekedtek amikor verekedni is lehet?
Ez az Orbán ilyen egyenes ember lehet, nem? A kérdés költői.
Ja, és aki a Magyar Nemzetből, és Hír Tvből tájékozódik, az ne beszéljen gazdasági csődről..
" << Akik kétségbe vonják a kormány eredményeit, azok saját rossz kedvüket, az ország rossz kedvét akarják beállítani>>. Az idézet nem az egyik kormánypárti politikustól származik, hanem Orbán Viktortól. Igaz nem mostanában mondta, hanem 2002 februárjában. <
Mindenkinek joga van levonni a saját következtetésit. Én is megettem.
Ahogy elnézem felnő egy jobbos nemzedék. Nem baj, csak könyörgöm, a Fidesz egy baloldali értékrendel rendelkező álkonzervatív párt. Kérem tessék mellőzni a Fideszt, meg a MIÉP et. Ott lesz az MDF 2010 ben, de most tessék elfogadni az ország többségének akaratát, nem lesz kormányváltás. Nem akarok rosszindulató lenni. meg konkrét számok nélkül fikciókat tényként mondani, de azért az elég beszédes, hogy amíg csak a kis falvakból jöttek meg az eredmények, volt 8% os fideszvezetés is. Mindenki