Felesleges a politikáról vitatkozni. Miért? Mert mindenkinek megvan az álláspontja, és senkit sem tudtok meggyőzni. Ha mindenki a maga okosságát nyomja, akkor rövid távon csak egy személyeskedő veszekedés alakul ki. És mi ennek az értelme? Semmi. Nem fogjátok megváltani a világot. Nem lenne baj, ha legalább a Vicclapon nyugtunk lenne a mocskos politikától.
Ghawin: nekem több mint 4 eve nincs TV-m... mit mondjak, nem hianyzik...:-))) Tudom, hogy nem lehet okosnak lenni, nem is akarok, csak idönkent jeleznem, hogy talan lehet maskepp is...:-)))
bugyilov, itt nem lehet okosnak lenni, hidd el nagyon kevés olyan ember van aki képes pártpolitikától függetlenül gondolkodni, mivel kicsiny országunk elfajzott médiája nem erre ösztönöz. Én már 2 éve nem nézek tv-t és láss csodát életben vagyok, és megkíméltem magam a sárdobálástól.
Ugye nem akarod azt mondani, hogy 500 karakterben most megvaltsuk a vilagot, vagy legalabbis Magyarorszag problemajat?:-) Nekem szimplan nem tetszik, hogyha valaki egyszerüen lehülyezi a masikat, mindegy, melyik oldalrol. (ertem ez alatt a vitapartnereimet is...:-)). Megjegyzem, nem fikaztalak le, nem irtam rolad becsmerlö szavakat... Olvasd el gondosan a hozzaszolasomat...:-))) es hasonlitsd össze a tieiddel...:-)
Mi a baj az MDF-fel? Az, hogy ahhoz képest, hogy egy kicsi párt, több belső ellentéte van, minta a két nagy pártnak együttvéve.A vezéralakjaival nincs baj, hanem a hátsó sorban ülő kis pártkatonákkal, akik azt sem tudják, jobbra vagy balra kéne nyalniuk, ha már az elnökasszony megmakacsolta magát.
Bugyilov besz.art...nem tud mit válaszolni....:p
Mi a baj az mdf-fel? sztem csak annyi hogy kicsi
Nézzük. fideszt utálom. Gyurcsány egy utolsó komunista barom, a Kunce focizzon tovább Pistikével, az MDF fogjabe!, atöbbi meg túl kicsi. CN na az új magyar kormány.
Én anarchista vagyok, szóval én annak örülnék leginkább, ha a képen láthat mindkét politikust holnap holtan láthatnám a híradóban. Ja, és Chuck a király.
lehet hogy nem szeretnéd szaporítani a számukat de szaporítod. Akkor voltál elvakut amikor lefikáztál engem. És most olvasd el szépen gondosan az első hozzászólásomat és a tények alapján mondj valamit
intell: különben neked meg eleg rosszul nez ki a sapkad...:-)))
Intell: megmondanad, hogy hol voltam elvakult? Elvakultsagrol akkor (is) szoktunk beszelni, ha az erzelmi töltes felülkerekedik az ertelmi erveken. (pl. ha valaki azt mondja a masikrol, hogy hanyok töle... meg ilyenek.) Elvakult emberek mindket oldalon vannak elegen, en a magam reszeröl nem szeretnem szaporitani a szamukat.
És a te neved...:P bugyilov.....
Bugyilov, nem cáfolok rá a nevemre. Sőt, csak erősítem. Ha nem lennél elvakult akkor érthetnéd amit írok. ÉS most azt hiszed, hoyg okosnak tartunk attól hogy egy hallott idézetet benyögsz??? Szánalmas....
Ki is mondta ezt? A demokracia a hülyek gyözelme a többseg jogan.
Amúgy Zelda! elmondom hogy tiszta legyen számodra is a kép! a magyar választási rendszer azt mondja ki hogy az választópolgár magyarországon aki Magyar VAGY Kettős állampolgár ÉS MAGYARORSZÁGON ÉL! tehát attól emrt az erdélyben élő nyugdíjas néni kettős állampolgár lesz és ez segíti neki az itthon élő rokonai meglátogatását az nem azt jelenti hogy szavazhat is hanem csak azt hogy így könnyebben be bír jönni az "EU" ba és nem kell vízumra várnia fél évig ha kap...
A hozzászólások többsége és egyéb budapesti tapasztalataim alapján kezdem egyre jobban átérezni a graffitis bölcsességet: "magyarázd el egy vonalnak, hogy mi az a gömb". Mellesleg tavasz van, csicserenek a madarak, ez meg egy vicces oldal, legalább itt ne hergeljük egymást egymás ellen!