devians nem miskolci vok.van más komcsi város is az országban.bugyilov hidd el félreértettél.mégegyszer leírom akkor,hogy nem vok semmilyen népírtás híve,soha nem is voltam.de ne haragudj ellentmondtál önmagadnak,mert az előbb komcsi voltam,most meg náci vok?állat az aki népírtásban gondolkodik,mert abba a gyerekek és a nők is beletartoznak.erről ennyit.
Adolf: szivesen lennek nagytökes, de meg inkabb kis templomi eger vagyok...:-) egyebkent figyelmesen olvastam, es valahogy baromira emlekeztetett a gondolatmeneted a nacikra... hogy ök mit csinaltak, ugye nem kell elmeselnem? :-)
badsco te ritka nagy állat vagy! takarodj!
kcsabbbika nem trianonra gondoltam hanem arra,hogy a gazdaság van k.rvára tönkretéve és az benne a legrosszabb,hogy már az egész unió is rajtunk röhög,hogy 4év alatt hogyan lehetett egy országot így tönkre tenni.az meg,hogy orbán cigány (de ezt már múltkor is írtam) az mszp suttogó politikájának a része.és mivel én egy ekte komcsi városban élek ezt már sokszor tapasztaltam az utcán.én 4 éve nagyon bíztam az mszp-be,pedig nem rájuk szavaztam,de nagyot csalódtam bennük.
koncertezni. DFT undorító. A szlogen pedig: 3szoba,4kerék,5gyerek,6alom,7főre....
"akik 4 év alatt tönkre tettek egy országot.mert aki azt mondja,hogy itt minden tökéletesen működik az nem itt él" Orsós Viki már a koronát próbálgatta volna, mindent elkövetne érte."a szívem megállt, mikor bemondták a rádióban hogy az idén befagy a Duna..." (Copyright by Hofi) Ha egy ilyen nacionalista kezébe lenne a hatalom már kapáltak volna nekünk. Szimpatikus a Trianon téma de ezt már megoldani nem lehet. A korabeli Magyarországot soha nem kapjuk vissza, felesleges ilyen húrokon koncerte
bugyilov ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam akkor meg kellett volna értened,hogy nem akarok senkit sem kiírtani.tehát szerinted aki a nagytőkések ellen van az mind kommunista? tévedsz én nem vok kommunista,mert azt a mai nagytőkések elődei találták ki.ja és még egy kérdés:miért állsz ennyire a nagytőkések mellett? talán közéjük tartozol?
Adolf: en a "kartekony nepcsoportok" köze az olyan alakokat veszem, akik meg vannak gyözödve felsöbbrendisegükröl, es mas, altaluk krealt csoportosulasokat a legszivesebben egytöl egyig kiirtanak... egyebkent azok utan, amit irtal, lassan teged is a kommunista iranyzatba lehet besorolni, hiszen a nagytökesek ellen vagy...:-)))
hát mabalint az a baj,hogy ez a honlap alkalmatlan a vita folytatására.szerintem nem nagyon fogjuk egymást úgyse meggyőzni,szerintem fölösleges folytatni.részben értem az álláspontodat.azt viszont nem hogy milyen az én gondolkodásom szerinted.ezt még kifejthetnéd.amúgy szerintem te túl jó demokrata vagy.ami nem rossz dolog.csak hát jóból is megárt a sok.
adolf: szükség van az olyan véleménykre, és nézőpontra, mint a tiéd, mert így teljes a demokrácia, és az emberek érezhetik, hogy nyugodtan lehet önálló véleményük, mert nem büntetik meg érte. Csak azt gondolom, hogy ha mindenki így gondolkodna, vagy nem is mindenki, csak 50%, akkor az egy egészségtelen társadalom lenne.
mert10-ből 9 azt mondja,hogy az úgy van.
azt sajnálom ha bárkit is megbántottam nem állt szándékomban.mabalint mégcsak annyit,hogy nem képzelem magamat senkinél sem okosabbnak,csak mivel én ezekkel a dolgokkal komolyabban is foglalkozok ezért max.tájékozottab vok a többséggel szemben.te gondolom meg sokkal többet tudsz a színházról,a zenéről,meg a mérnöki tudományokról hozzám képest.ez ilyen egyszerű.de én nem gondolom azt rólad,hogy génselejtes vagy.a beírásaimmal csak azt akartam jelezni,hogy nem kell mindent elhinni csak azért mert1
Tök jó a kép,kár,hogy nem Én csináltam...
nem mondom hogy ezeket ki kell írtani,ilyet soha nem is gondoltam.de ellenőrizni és felelősségre vonni kellene őket.erre a legjobb példa a mai magyaro.mert azokat kifogja felelősségre vonni akik 4 év alatt tönkre tettek egy országot.mert aki azt mondja,hogy itt minden tökéletesen működik az nem itt él az biztos.devians neked csak annyit,hogy nem azért az a nevem amire te gondolsz.
bugyilov és mabalint azt írjátok,hogy én kijelöltem egy népcsoportot és mindent rájuk fogok.részben igazatok van ,mert tényleg nem egy népcsoporttal van a gond,hanem inkább társadalmicsoportokkal.ez így már remélem érthető.szerintem igenis vannak olyan társadalmicsoportok amelyek tevékenysége káros az emberiségre nézve.és ezek nagy része ma vezető pozíciót tölt be a világban.lehet,hogy károkozásuk csak véletlen de kártékonyak és ez a lényeg.
azt írod,hogy biológiailag génselejt vok.miért is?azért mert nem fogom be a pofám més nem bologatok mindig mindenre mint egy ütődött.gondolom ismered a viccet amikor 2.ferenc józsef mo.-ra jött és ezt mondogatta:minden nagyon jó,minden nagyon szép,mindennel megvagyok elégedve.én nem vok ilyen.ha vmi nem tetszik megmondom.nagyon sokáig én is birkatürelmű voltam mint a magyarok többsége de sz.rt sem értem vele.
látom tegnap este óta termeltetek rendesen és engem is leszóltatok keményen.lendó neked igazad van ez egy vicclap de a politizálást nem én kezdtem max.belekapcsolódtam.amit tényleg lehet,hogy nem kellet volna.mabalint te azt írod, hogy több féle dologgal is foglalkozol egy fajta művészember vagy.ok.ez szerintem jó dolog és szívből kívánom neked,hogy érj el bennük sok sikert.de sajnos néhány mondatod még mindig alpári szerintem.
Baromi jó. Mindenki habzó szájjal ül a gép előtt és veszettül pötyögi a q*rva nagy igazságokat. Srácok. Csak egy dolog ami az elején elhangzott. A kettős állampolgárságot tiltja a törvény.(nem a miénk :( ) Az unijjó alkotmányában benne van, hogy nem adhat tagállam nem tagállam állampolgárainak állampolgárságot. Ennyi. Ezt a Viki is tudja, mert ő is aláírta. Annyi volt az egész, hogy legyen min megosztani a népet, ill. szidni a szocikat. Amúgy meg undorító volt a Fidesz negatív kampánya. csak enn
Végezetül: Nem adok tanácsot. A bölcsnek nincs rá szüksége, a hülye meg úgyse fogadja meg