tudod, mabalint, csak az a szomoru, hogy neha az ilyen leegyszerüsitett lelkek egeszen sokaig vihetik... es hogy gyakran nagyobb a hangjuk, mint a normalisabbjanak...:-)
Ez az agymosós dolog szerintem a te minden rosszban zsidókat látó, paranoid, és - már bocsánat, de - túlságosan nem összetett gondolkodásodat sokkal jobben jellemzi.
(nah, ez se egy Kaninzcy-díjas szó..:). Lényeg a lényeg, kevesen vagytok, és a természet (vagy kinek a transzcendens) ősi törvényeinek megfelelően kevesen is maradtok gyűlölködő paranoid korcsok.
kellenek a szélsőségek, hogy néha jöjjön egy Dali, vagy egy Brecht, csak ott vannak mellette a Hitlerek, akik sajnos néha pusztítanak. Az, hogy ki az agymosott amúgy ez is egy érdekes kérdés, mert elhiheted, pont nem az, aki ezt másokra folyamatosan mondja, ezt inkábbössze esküvéselmélet gyártás. Lásd kommunista demagógiák is a tőkének való robotolásról beszéltek, hogy a szerencsétlen agymosott nyugatiak robotolnak az imperializmusnak. Szerintem aki ezt elhitte, az volt az "agyamosott" (nah,
Ej ej. Alpári stílus? Te mit olvastál? Ez biológia.. Agymosott vagyok? El nem tudod képzelni mennyi mindennel foglalkozom (színház, zene, ménöki tudományok), ha én agymosott vagyok, akkor elég ügyes lehetett, aki kimosta az agyam. Egyébként az agymosás nam az, amikor valaki - ahogy írtad - egy önálló gondolkodásra nem képes robottá válik, és egy valami lesz a feladata, hogy szolgáljon egy urat, vagy eszmét. Nos, elhiheted, hogy én a magam ura vagyok, és nem kampányolok senkinek, csak a szélsősé
adolf: en mar több mint negy eve nem nezek TV-t, sem M.o.-on, sem itt...:-)) Tudod, ez egy tipikus folyamat: keressünk egy szemelyt vagy egy nepcsoportot, kialtsuk ki bünösnek, es lehetöseg szerint tegyük felre. Ezaltal a sajat felelöség kerdese maris meg van oldva, mert A.: önvedelem, B. a masik tehet rola, hogy ide kerültem. Gyerekesnek is lehetne mondani, ha nem haltak volna bele annyian... Hat szép öcsém, ne nezzel TV-t:-))) es legalabb ekkora vehemenciaval tamadd azt a sok magyart, akik val
szegény mabalint.látom te már agymosott vagy.jó,hogy felhoztad mónus áront.de én inkább dr.drábik-ra esküszök.és ameddig nem tudod,hogy ki ő addig majd ne szóld le csak majd utánna.hozzá szólásod alpári stílusa is jelzi mennyire sötét vagy.sajnos attól félek,hogy a te fajtádból a földön sokkal több van.de legalább lesz elég embernek látszó robot aki dolgozzon a bankárkáknak.
Értelek adolf és nem sértegetni akartalak. A médiával meg igazad is van, mt valahonnan minden média függ. Csak a nézeteidet kicsit finomabban kéne ismertetni és ami a fő az az, hogy nem itt. Ez egy Vicclap.
adolf: léted megbocsátható, mert ha fogantatáskor nem lenne a géneknek egy kis mutációja akkor nem születhettek voltna lángelelmék, zeniális művészek, és olyanok, akik az emberiséget előreviszik. Sajnos cserébe el kell viselnünk a hozzád, és Mónus Áronhoz hasonló degenerált emberhulladékot, akik megkapták a -bűnbakkeresés -paranória ezen tulajdonságait. Szerintem ez a legkevesebb. Mondjad csak!
lendó nem mondtam hogy mindent jobban tudok.az is lehet,hogy tévedek. de-és lehet,hogy ez hülyén hangzik-a jelek arra mutatnak,hogy az embereket a média által akarják befolyásolni.és ezt már sajnos nagyon sok ismerősömnél tapasztalom.főleg az utobbi 2-3 évben.és rossz látni ahogyan emberek változnak meg a média hatására.sajnálom de nekem ez a tapasztalatom.
Oké srácok megvan a megoldás! Félre Chuck Norrissal, legyen adolf az ország vezetője. Ha jól olvasom akkor ő mindent tud, sőt, mindent jobban tud! (Remélem rólam is leírja, hogy csak sajnálni tud)
ja és bugyilov a kommunizmust és a liberalizmust is a zsidók találták ki.lehet,hogy te az iskolai történelemkönyvnek csúfolt meséskönyvből tanultad a történelmet.én nem.ideje lenne más könyveket is olvasnod.hidd el jobb tiszta szemmel látni a világot,mint agymosottan élni .
ennyierővel menjünk vissza dzsingisz kánig,az angol és spanyol gyarmatosítókig.ha valakik nép írtást rendeztek azok ők voltak.ha nem fogod fel miről beszélek akkor téged is csak sajnálni tudlak.és a győzike show a magyar média történelem mélypontja és a magyar médiát teljesen a zsidók írányítják.többek között ezért is utálom őket.
bugyilov részben egyetértek veled.de azon nem gondolkodtál el,hogy pl.miért mindig a zsidókat nézte ki mindenki magánamk.tán csak nem meg volt rá az okuk.nagyon sajnálom azokat a zsidókat akiket a 2.vh-ban kiírtottak miközben a bankár zsidó amerikában lebzselt mások pénzén.de az is egy picit vicces,hogy most mindenki a zsidó holokauszton sír.nem ez volt az első népírtás a földön.
remelem, az ilyen Adolf-felek egyszer kapnak egy romantikus anyai pofont, ami helyre teszi megzakkant fejüket... :-))Tudod, Adolf, volt a XX. szazadban ket rendszer, amelyik fölosztotta valamilyen örült ideologia alapjan az embereket, es a nekik nem tetszö reszt megprobalta kiiktatni/kiirtani. Mindkettö rendszer a törtenelem szemetdombjara került, ahova valo... Hat te se csinalj szemetdombot a szajadbol...
Axel 007én csak azt gondolom (legalábbis az előző hozzászolásaid alapján )hogy te még azon aszinten vagy hogy megnézed a győzike showt aztán átkapcsolsz az atv-re ott hallod hogy milyen gonosz a fidesz és hogy gyurcsány a hős államférfi ezt elhiszed és mész szavazni!
Miért kell emiatt egymásnak esni? Nekem a legjobb barátom MIÉPes én meg balos vagyok, mégsem ordítjuk le egymás fejét... Nem értem az embereket...
axel 007 továbbra is csak sajnálni tudlak.én senkit nem akarok bántani.csak pl.azt nem értem,hogy a "kedves" kormányunk miért engedi,hogy a zsidók gyáraiban a magyart éhbérért dolgoztassák.felvilágosítalak,hogy ez külföldön nem így van.nem lenne semmi bajom azsidókkal ha nem gyülőlnék azokat akik nem az ő vérükhöz tartoznak.ennyi.
Marzocchi te aztán értelmes gyerek vagy...hogy jön ide a Győzike show te szerencsétlen..legalább gondolkozz mielőtt megpróbálsz egy poént összerakni a kis fejecskédben....