És hol van rajta a szelep,hogyha akar még bele pumpálni?:D Veszélyes játék a dopping.:>
ok...:D azért remélem nem dobnak ki, hoszen a képről beszélgettünk:D
Ugy gondolom h. ez itt nem cset (sztem ki fognak moderálni, ha igy fojtatjuk :DD), de ha van kérdésed ezzel kapcsolatba akkor szivesen válaszolok mondjuk cseten (de örülök h. itt elmondhattam a dolgokat, talán igy sokan másképp állnak ezekután hozzá..)
nem mondod, h PS???:D jó, elhiszem. mióta csinálod???
Van rálátásom a dolgokra ebben a témában, és el tudom dönteni h. mi igaz és mi nem igaz.. :) És nem tartom ezt túlzásnak.. (remélem világos h. a jobbszélsö Ps, na ö már tulzás :D)
na ja...de attól még néha lehet, h a mások véleménye is igaz attól még, h te nem így gondolod...a szép, izmos test, az vonzó, de ez akkor is túlzás...sztem ezt te is beismered...:-D
Csak magamnak, és az igazsághoz ragaszkodom.. :)
csak magadnak, vagy professzionálisan??? csak azért kérdem, mert nagyon ragaszkodsz a véleményedhez...
Megnyugtatlak, hülyeséget írtál "nem egészséges az ennyire kigyúrt izom" :D
nekem semmi bajom a testépítőkkel, bár sztem nem egészséges az ennyire kigyúrt izom...és nem is szép...
húúúúúúú, de komolyan veszed ezt a témát...
És élsportban (fizikaira gondolok), nem majdnem mindenhol, hanem mindenhol megtalálhatóak a teljesítményfokozók (a hozzáértöknek mondom h. a tápkiegek nem teljesitményfokozók :DD ) Mark felesleges magyarázni nekik, ők azt hiszik h. lemennek a terembe megemelnek pár sulyt és pár hónap alatt már huu de izmosak lesznek..És ez nekik igy belegondolva nem jelent munkát. De arrol nem tudnak h. milyen szigoru étrend párosul ehhez az egészhez.. Az ide írók többsége nem tudna lemondani a napi csokikáról,
csak hogy tudd, én lány vagyok....:-P
Apokriph, és te hogy fogod pisiléskor? Látod egyáltalán a sörhastól? Mert az jól néz ki ugye? :DD
ugye ez csak egy vicc??? ez nagggyon durva...gondoljátok csak el, hogy fogja pisiléskor...
Ami kimaradt: lehet halni.Ez tény.De a profi sportban majdnem mindenhol megtalálhatóak a tiltott szerek,ezt ne felejtsétek el! Futók,úszók stb stb.Ez van.Azt a szót,hogy "izomnövelő" meg mindenki felejtse el.Gyúrsz,kifárasztod az izmokat,eszel fehérjét szénhidrátot=izomnövekedés.NEM LÉTEZIK olyan szer,ami pótolhatja a sok munkát és a kajálást.
:DDDDDDDDDDDD Ez kész!Ti miről beszéltek?5-6 órát 1 teremben?Igen a személyi edző annyit van ott.Egy jó edzés simán kijön 1 órából, de mondjuk másfélből biztos!Mesterségesne előállított fehérje,na most a fehérjeporokat a tejből vonják ki,nem egészségtelenebb mint bármi más fehérjés kaja,sőt!Persze az is tény,hogy a túl sok fehérje rámehet a vesére,ezért nem szabad eszetlenül évekig akár fél kilo fehérjét betolni naponta.Koxolni lehet úgy,hogy semmi maradandó károsodás ne legyen,meg bele is lehe
És gradu miért teszi tönkre az életet? :D