a jobb oldali ocsmányra rossz ránézni. iszonyat ronda. és hát a tangák... nem lennék a helyükben
szánalmas... csak ennyit tudok mondani
fújjjj mááááá no azért ezmár sok!!!!ilyen pasik nekem soha a büdös életbe nem kellenének!!!!!!!!
Egy ilyen fickót bárki szétüt.... olyan kötött az izomzatuk, hogy szinte mozdulni sem tudnak.... Rárúgsz az egyikre, és mire megmozul, te már pakson vagy... kegyetlen lassúak... És a szűk kis tangán látszik, hogy mindnek kb 10 centis Pötse van.... Inkább legyek "ropi", mint hogy a gyúrástól összemenjen a lécem.....
A 3. tuti PS... az ilyen élni se tudna...
Ezek lesznek a Jurassic Park 4ben??? NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
nem ezér vagy azér de a középsönek olyan mintha négy keze lenne:D
jó, jó, láttunk már olyat amikor feszít a kigyúrt gyerek de én most már arra lennék kiváncsi hogy fest amikor egy ilyen jobb oldali állat mondjuk a wécén ül, buszon utazik, kispolski hátsó ülésén stb..
A sok szteroidbajnok jó az országnak, mert nem kell utánuk majd nyugdíjat fizetni.
Jéééé, a többi is tisztára olyan, mintha színész lenne, nem? Micsoda véletlenek, és pont egymás mellett állnak...wow :D
Lehet hogy nekem van béna izlésem, de szerintem nem csak a hegyomlás néz ki xarul, a többi is undorító. Bottal sem érnék hozzájuk. - egy csaj -
"Fekve nyomok egy héten át, dolgozik bennem a szénhidrát."
szerintem a Jurassic parkban nőtt ekkorára:)))
az télleg olyan mint eddy de ha vki elakarja rontani a képet a bexolásával tudjuk hogy mivel az kimélje meg az olvasokat köszi!:)
jújj , annak az izomhegynek milyen kicsi a feje a testéhez viszonyítva:)))))
A bal szélső tiszta Eddy Murphy:)