Juniorgy! Hogy ne lennne már természetes tápanyagokból! Másoljál már be nekem ide 1 olyan táplálékkiegnek a tartalmát ami nem természetes :DDD nevetségesek vagytok!! gradU eszméletlen hülyeségeket beszélsz! Fingod nincs a dolgokról, ha gondolod akkor küldök neked 50 feletti testépítöröl képet.. Összefonnyad .. uristen :DDD Fogjátok már fel h. ezt lehet ésszel csinálni!! Inkább ne halmozzátok tovább a hülyeségeket, de Juniorgy válaszát várom, ill. a bemásolt dolgot amit szeretnék látni :DD
Sok a munka vele, de mit ér? Tönkreteszi az életét. Így néz ki egy ideig, utána úgyis összefonnyad.
Grycon! Csodaturmix, mivel nem természetes tápanyagokat tartalmaz..kivinatok illetve mesterségesen előállított fehérjék..!!!!!!!!!!!!
Látom még mindig van olyan, akinek nem tünt fel h. a jobb oldali PS :DDDDD És Ombre inkább halgass, minthogy hülyeségeket beszélj :DD
na,es a jobboldalira milyen ruhak kellenek...eleg gaz
hat,nekem mindegy,hogy sok munka van-e az ilyen testtel,nekem akkor sem tetszik!!
Ad1. Ezek a formák nem azért kezdtek el gyúrni, mert ebből akartak megélni... Ad2. "Jajj mennyi munka van abban ahogy kinéznek..." Hát ez az.... mi a fa**t dolgozik az , akinek van pénze a kondibérletre, a szteroidikra, a sok szintetikus sza*-ra, testtömeg, izomtömegnövelőre, és van ideje napi 5-6 órát a teremben baxxni a rezet?
Modjuk nem is értem minek írtam ezt le, ugyse értitek...
A sok idiotának üzenem h. ha nem tudtok semmit a testépítésről akko inkább kussoljatok! És képzeld a "csodaturmix", ami tápálékkiegészitö, tudod miböl áll?? fehérje,szénhidrát,zsír! Érdekes nem? Nincs csodaturmix, ez is csak 1 kaja, semmi több.. És a koxnak persze vannak kockázatai, de 1 átlag amerikai egészségtelenebbül él mint ők.. Fingotok nincs h. mennyi munka van benne..
emberek, láthatjátok, hogy a "Berhelt" kategóriában van, egyértelmű, hogy nem valódi képek... (csak flashnek tűnt fel a kategória eddig)
Mikor beszéltem egy testépítővel, elmondta, hogy belátja azt h 40-45 évesen a mája és a belső szervei tönkre mennek ezektől az adalék-anyagoktól, de nem tehet mást, mivel ő is amatőr testépítő és a versenyek díjaiből illetve biztonsági őrködésből tartja el magát..amelynél természetesen előny az ezekhez hasonló "tekintély parancsoló" külső..és persze a fizikai erő! Na ennyit a fikázásról..sztem 50-50%-ban van igazatok: nem normális, beteges dolog, de kemény munka áll mögötte!
Abban biztos vagyok, hogy ezek az emberek nagyon sokat dolgoznak...meg kokszolnak is! Én is járok konditerembe, naponta találkozom ilyen emberekkel, a munka amit végeznek éleképesztő, és rettenetesen fárasztó..viszont ők is belátják, hogy olyan triceps és biceps, ami nekik van, nem jöhetett volna létre kicsi pirulák meg "csodaturmixok nélkül (félóránként lemennek a bárba és kérnek egy pohár ilyen löttyöt, ami mittomén milyen tápanyagkiegészítőket meg izomnövelő vmikett tartalmaznak..)
tudjátok ti hogy ezek az emberek mennyit dolgoztak a testükért hogy igy nézzenek ki,több tiz év,szóval nem tudom minek nézitek le őket,bennük van elszántság nem úgy mint bennetek,lemerném fogadni minden rosszindulatú hozzászóló a kisuját odaadná ,ha fele úgy nézne ki mint a képen látható emberek.kivéve jobb oldali bazi nagy négert az kamu.
Nos, hogy a kérdés eldöljön! A harmadiknak (hegyomlás) a bal keze csuklóbol fehér! Innen van két lehetőség! Vagy berhelt, vagy levágta a kezét és véletlenül másét varrták vissza!
Csak úgy mellékesen megkérdezném, feltűnt valakinek a kép kategóriája??? (Képek/BERHELT) ....
RONDÁK a 3. naggyon ps gyanús,de lehet h szimplán csak RONDA
Ezek tuti nem gyúrnak! Csak fel van pumpálva az izomzatuk! Barmok.