Utálom a kigyúrt pasikat!Ha megkérdezném tőlük, hogy mennyi 5x5 akkor csak ennyit hallanék:őöőöőöőöőöőöőöőöőöőöőöőöőöőöőöööööööööööőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőöööööőöőöőöőöőööőöőöőöőöőöőöő Izomagyú balfácán eszetlen nagyképű b...ó beképzelt nagyokos sz..házik
Századik! Van ilyen a vicclapon? 100 hozzászólás??? Az 1ik vidijónál 70 van de 100? Tök jó!
Szia pareka! aszittem már rég vége ennek az egész dolognak..(marakodás) Véleménye lehet mindenkinek, én 1 szoval nem mondtam h. nem lehet! De ha vkinek van véleménye, akkor azokat ész-érvekkel alá kéne tudni támasztani nem gondolod? Normálisan is el lehet mondani a véleményed (lásd:arzen, zsé04), nem kell egyböl ilyeneket mondani h. "50 évig élnek" meg "pufigyöki" meg "A sok szteroidbajnok jó az országnak, mert nem kell utánuk majd nyugdíjat fizetni."
fúúúúúúúúú grycom, sztem ez már szánalmas... Mármint ha tényleg igazad lenne, akkor nem tiltakornál ilyen bőszen az ellenkezője ellen... Lehet, h neked ez a hobbyd, OK! De mért kell a más véleményét így lehurrogni??? Van véleményed, másnak is van...Fogadd £!!! Nem mindenki olyan, mint TE!!!!
kokszal is nagyon sok befektetett munka kell ahhoz, h nagy legyen valaki, meg szép, nyílván az meggyorsítja a dolgokat, de bazi sok befektett meló, akárhogy csinálod... szerencsére a "nagykiflák" azok nem járnak sokáig terembe. :)
nagyon szánalmas ahogy így veszekedtek ezen a testépítős témán(tisztelet a kivételnek). egy biztos: kipróbálod, vagy megtetszik vagy nem, ha nem tetszik nem fikázod, ha tetszik és eredményeket is elérsz, nem keménykedsz vele.
Nagykifla még te beszélsz "keményköcsögökről"?A normális gyúrósok nem néznek le senkit a sörhasa miatt meg amiatt,hogy rántottát kajál.Jó van olyan aki igen,de nem lehet minden szép és jó.Viszont hány gyúróst néznek le kox miatt?Meg kitaláljáék az izomnövelő hülyeségeket meg olyat is hallottam már,h "lufiizom"!Mi van?Vannak izomagyak,viszont a legtöbb tök normális,sőt segítőkészek.Elhiszem kifla,h te pont 1 ilyen ratyi termet fogtál ki,de pont te vagy itt az aki "keményköcsögösködik".
részemről ez már abnormális..dehát ezért van ez az oldal.:D
ftcsrac teljes mértékben igazad van abban h. ez nem cset, DE többen is kérdeztek dolgokat ill. mondtak nekem dolgokat és ezekre illik válaszolni..
grycon, menjetek egy chatre...a 200 hozzászólásodből 199 ugyanarról szól...