Hopsz egy helyen csal-t írtam csak helyett.
Miért nem vagyok én ember?? Amúgy tudom, hogy Lasagne-nak tetted fel a kérdést, de én is válaszolok: a tüdőrák a vegaság elítélése kapcsán jön ide, mert az sokkal egészségtelenebb mint a növényevés. A leszúrás meg nem humánusabb, az csal igazságszolgáltatás. Vagy szerinted az ember mindent bűntetlenül megtehet ezen a világon? Akik megkínoznak egy álatot, azok szenvedjenek csak nyugodtan hasonlóképpen. Bocs, hogy válaszoltam helyetted Lasagne.
a másik, hogy szerinted tényleg humánusabb eljárás valakit karóval hátba-szúrni, mint belerúgni egy kutya/macskába?
(real) Psycho: bocs, aszittem te is ember vagy, ezek szerint tévedtem. viszont ezt a káros hormon termelődést kifejthetnéd valami szaklapban, már majdnem annyira tetszett mint a boldog csirkék:) Lasagne: igazad van, itt is szigorúbban kellene fogni az állatkínzást, ez tény, csak két dolgot nem értek. az egyik, hogy jön ide a tüdőrák(az is egy állat?) bár afrika és árvízkárosultak után.......
És sajnos aki ilyet tesz egy állattal(pl videó)abból simán kinézném hogy egy emberrel is semmi perc alatt megcsinálná(no nem ilyen módon)de elég valószínű!Amerikában ezt tényleg büntetik magyarországon is erősödhetne a törvény!Az állatkísérletekről meg nem is beszélve!:( Mind1 úgyis beszól valamilyen zakkant,mert annnyiira menőőő
Ftcsrac Jó tényleg abszolút nem a képről szól a téma most már(nagy részben)de komolyan mondom elborzaszt hogy mennyire nem tőrődünk a másikkal..ha lát XY egy macskát/kutyát belerúg csak mert ott volt és idegesítette,ha meglátnék 1ilyet ott szúrnék egy karót a hátába isten bizony.és még1szer a KÍNZÁSRÓL volt szólt itt valaki,nem a vegákról!
real psycho teljesen 1etértek megint Blackened nagy a po_fád....mind1 mindíg is lesznek emberek akik beletaposnak a másikba és nagy ívben lesz/\rják hogy mit érez,mert ŐK a legfontosabbak a világon..leszóljátok a vegákat,mert nem egészséges...no akkor megkérdem melyikőtök dohányzik közűletek akik ezt mondták?Na pusztuljatok tüdőrákban erről ennyit
Blackened téged nem érdekelnek a pandák meg azhanem a sz_ros zh-ád de valakit érdekelnek ezek az állatok.És ez magán vélemény és tőlem bárki írhat ráá bármit
...nem lép fel hiánybetegség.
Rettenet, fejtsd már ki légyszíves, hogy miért vagyok önző, mert nem teljesen értem, hogy miből következtetted ki. Danko amúgy egyik kajálási forma sem teljesen egészséges, mert csak gondolj bele, hogy az állatokban a halálfélelemtől mennyi káros hormon termelődik! Csak gondold át logikusan... Én nem a húsevést ítélem el -utoljára mondom- hanem a KÍNZÁST! Amúgy a vegaság vércsoport szerint egészségtelen, van akinek olyan a vércsoportja, hogy nem bírja egy hónapig sem, aki megtudja állni, annál
milyen sok hozzászólást vonzott egy másik és ez a kép amugy én azon vagyok hogy a vegáknak rossz nem jutnak anyi vörös meg fehérvérsejtekhez nem lesz energiáuk mehallnak(igaz egyszer mindenki meghal)de akkor is az egész vegaság nagy baromság eszek húst is gyümit meg zöldséget is bőven nyersen de akkor is a malacka mugy is finom a petaról annyit hogy a károsból veszel olyat amit az az ember növesztett te vágod le nem is szenved meg bla bla a vágóhídi kaja meg a bolti az amugy is mindenféle mérge
Mostmár kezd ez ahhoz hasonlítani, mint mikor tavaly télen forradalmat indítottunk ki a koli konyhájából forralt borozás közben:DD
(real) Psycho: ugyan, te is éppen ugyanolyan önző és gonosz vagy, legfeljebb még neked nem tűnt ez fel. szóval nem kell az ilyen álságos duma.
(real) Psycho nem kell ahoz következő élet, azt már ebben is megtapasztalhatja akárki, ha meg én járnék úgy akkor sem izgatna, egy darabig sz.@.r lenne de utána megdöglenék és jöhet az újjab menet. ennyi, és nem hinném hogy erről sokkal többet kellene beszélni
Blackened, szívből kívánom, hogy következő életedben téged is megkínozzanak állatként. Majd akkor rájössz talán, hogy ők is érző lények. Az ember a leggonoszabb, legönzőbb élélőlény mind közül most már látom...
Pokhas: mit gondolsz miből van a kolbász?
92 hozzászólás és ebből 2 tartozik a képhez szorosan...
S mindez a hozzászólás egy lakótelepi erkélyen száradó malac porhüvelye felett :) Nem baj, ha írunk Afrikáról, meg mindenről, ami az eszünkben van, mert legalább GONDOLKODUNK. És jó látni, hogy kinek mi a véleménye. Ez most egy kivételes eset.