M.V: jójó, defejben számoljam? :) Csak bosszantó hogy egy bekezdés elveszik? Most az jobb az adminoknak, ha minden mondatnak új hozzászólást nyitok? Persze megértem, a fórum jellegéből adódik, hogy a hozzászólásoknak rövidnek kell lennie, de meg lehetne ezt úgyis oldani, hogy ne potyára gépeljek.
Sniper-rel fejbelőni ezeket az állatokat?:) :(( Ja és amit az a peta_fan írt a tv2 honaljára..olyan elmebeteg..attól hogy látom hogy hogy bánnak velük..attól még fogok húst enni...nem megmérdezik őket, hanem megkínozzák...(már említettem a kínzókkal én is összefutnék...)...
pompom..ellopni?..egy nyílpuskával leszedik vagy hogy gondoltad?? És a videó..végignéztem..és..gondoljatok amit akartok rólam..de én mind a nemtudomhányszáz ilyen dolgozóval úgy találkoznék...(nálam lenne egy vipera..)...amelyik verte a malacot a földhöz..meg poénból felvágta az ereit...szépen lassan kínoznám..mért nem lehet fejbelőni egy Sniper-r
Egyre több a műanyag a bolti húsokban. Tápos, hormonkezelt, szinezett, tartósított, géncsodálatosított, stb. Emiatt sokan visszatérnek a házivágású állatokra, házikolbászra. Már aki hozzájut. Egészen más az íze. És húsból van... Ha termelőtől veszi az ember nem is drágább. Mondjuk az erkélyre kiakasztást akkor se értem. Vicces. Rásdásul el fogjá
Na most, mindenki hallott már a kannibálokról, Pápua-Új-Guineán. (Aki nem, azt most fog) Ott az emberek azért kezdték el egymást enni, mert nem volt más proteinforrás. A fehérjére szüksége van az emberi szervezetnek, ezért van az, hogy a hernyókat is megeszik. Akitől ezt hallottam, tényleg tud valamit: az illetőt úgy hívják, hogy Lőrincz L. László.
Attól még hogy megeszik őket nem kell megkínozni is. Rendesen is lelehet vágni. Nagyon félreértettétek.
Fúú, ti nagyon félreértettétek. Az ilyen emberekkel van a baj. Nem a húsevés ellen harcolnak, hanem kínzás ellen!! A vágóhidakon megkínozzák az állatot. Ha végig néztétek volna akkor megértettétek volna a lényegét, mert a végén azt mutatják be, hogy milyen boldogan is élhet egy állat: csirkék kapirgálnak a fa alatt, malacok szaladgálnak a fűben...
l egészségtelenebb. Na mind1, nem akarlak megtéríteni, csak felb/\sszák az agyam a hasonló egyoldalú videók
(real) Psycho: ez a videó egy akkora nagy sz/\r, hogy csak na. Ennyi erővel ne tépjük ki a növényeket, mert fáj nekik... Az ilyen videóknak csak a naiv emberek dőlnek be, mint pl. Te. Az előző hozzászólásokkal (KoZel, Dave Slim, Hozzászóló, Joooe) abszolut 1etértek. Ez tényleg rosszabb, mint 1 szekta. Arról nem is beszélve, hogy vegának lenni sokka
Én végignéztem, de nem 100as, aki csinálta az biztos... meg mindennek több oldala van...
...................akár mit papolnak a vegák! Sanyíííííííííííííí!!! Kérjük szépen vissza az 500 karaktert...is!!! :)
Joooe!! Felhívom a figyelmed erre!! Hozzászólás: A hozzászólás maximum 350 karakter lehet. IP címedet rögzítjük. Légy szíves, próbálj meg szórakoztató dolgokat beírni. A hozzászólásoddal viszont egyetértek. Mindenki egyen azt amit szeret, de ne akarja a másikra a szokásait ráerőltetni! Ha én a húst szeretem, akkor azt is fogok enni, akár mit pa
Ilyen köcsög sz a r rendszert, hogy figyelmeztetés nélkül levágja a hozzászólás végét... igénytelenség netovábbja... azért se írom be mégegyszer
Bár van igazság abban, hogy a nagyipari állattartásban komoly gondok vannak, de ezek a petások tiszta elmebetegek.Jó hát ilyen is kell így kerek a világ :) Nem néztem avégig a videot mert meguntam a félrevezető dumát, ez rosszabbb mint valami szekta. Valós problémákat vetnek fel csak hát a következtetéseik... Akinek nem tetszik ne egyen húst, sz
Nem nagy szám a filmed, (real) Psycho, nem bírtam megnézni a negyedéig se. Nem a tyúkokat sajnáltam, hanem a barmokat akik bedőlnek neki... Amúgy meg kit érdekel hogy megdöglik, ha jó íze van a húsának???
Durva a video mindenesetre... DE hús az kell az emberi szervezetnek. Egész egyszerűen kell! Sok olyan anyag van, ami csak hús formájában juthat be a szervezetbe. A vegetáriánusok meg majd egyszercsak bezöldülnek... egészségükre. Semmi energiájuk nem lesz. Összeesnek vhol, azt szevasz. Filmre visszatérve: ezek pont olyan felvételek, ahol durván bánn
Megnéztem a videot. Hát sztem egy nagy kalap sz/\rt nem ér ez az egész vega felhajtás.Most én is összeválogatom a pl:foci legrosszabb és legfájdalmasabb jelenetetit és arra próbállom rávenni az embereket h ne focizzanak mert ilyen. kb ekkora baromság szerintem. Mindenkik egyen amit akar nem!? Azért tenyésztik a disznót is.
a legjobb az lenne, ha ezek az álszent és buta vega típusú egyedek halnának ki. mellesleg ez biztos, hogy fake kép
Hopsz egy p betű kimaradt: http://petafan.blog.tv2.hu/