meg most is, de most demokrácia van. Sokra megyünk vele. Hogy mik ki nem kerekednek egy disznóból...
mert pl. Mancs kutya nélkül nem tudtak volna embereket megmenteni külföldön, de idehaza rengeteg hajléktalan, éhező, munkanélküli, stb. van. Nekem ez megy az agyamra. A nagy magyarkodás, mellverés. Nem csoda, hogy előbb a tatárok, aztán a törökök, majd az osztrákok meg az oroszok f.ngattak bennünket. Akkor is sz.r volt az ország helyzete, meg most
Az, hogy külföldi országoknak segítünk, nem hülyeség, hanem a "MI, MAGYAROK"-fitogtatása. Tényleg itthon kellen előbb körbenézni. Éppen most volt kiírva a lap tetején, hogy "A demokrácia azt jelenti hogy mindenkinek joga van a híd alatt aludni" Nem azt mondom, hogy ne segítsünk katasztrófa-sújtotta helyeken,
De legalább fejezd már be légyszi azt a két hozzászólásodat, mert érdekel a végük!
:D ok nem írom újból vissza az 500karakter
Szall csak itt az a probléma hogy semmibe veszik az életet,és nem veszik figyelembe hogy mennyit szenvednek az állatok ilyenkor.Az Eu szabályozás ennyiből jó hogy törődik az állatokkal..az más dolog hogy mennyire tarták majd be Az etióp gyerekekre meg annyit bármennyire szeretne segíteni az ember rajtuk egyszerűen lehetetlen.:(Ott van mellettük a
Őszintén örülök annak hogy látok itt olyan EMBEREKET akik tényleg sajnálják ezeket az állatokat és elítélik a kínzás bármilyen formáját!pl(real psycho,ftcsrac...egyebek).Psycho én értem mire akartál célozni.Sajnos már én is keveredtem ilyen petas oldalra és nagyon megrázott..Az ilyen emberek akik örömüket lelik abban hogy más szenved sajnos elképze
Na nem azért, de én most éppen benyomtam egy szalámis baguettet
Van egy oldal... www.petatv.com Van "néhány" állatkínzásos videó. Mindjárt a főoldalon van egy kutyás kép. Arra rákattintva megtudhatjátok min mennek végig a kutyák, mielőtt a megeszik őket. Nem vágóhíd. Akinek az sem szörnyű az hazudik, vagy nem ember...
Samy,de lenne szived megolni pl egy kutyat??A malac majdnem olyan...!
Írni akartam, hogy nem kell afrikáig menni, ha emberi szenvedést keresünk, de látom hogy releaser és Parthian gyakorlatilag az én véleményem írták.
ebből a pénzből hány magyar árvízkárosultat lehetne támogatni? Tény, szomorú dolog a sok afrikai árva, de támogassuk akkor, ha már itthon nem lesz kit. Elnézést, ha valakit megbántottam, de ez a véleményem.
Teljesen egyetértek veled releaser. A vegetariánizmus nem természetes dolog. Az ember mindenevő. Ez a természet rendje, sőt az állati fehérje az egyik legfontosabb. A másik dolog is sajnálatos. Lenne elég rászoruló a mi népünk között is. Lehet homokba dugni a fejünket, de ez álszentség. Vizet viszünk a cunami-sújtotta területekre, de kérdem én, ebb
és nagyon sok határon túli magyart. Rajtuk ki segít? Jellemző ránk hogy először soha nem itthon keressük mint és hogy tudnánk segteni. Afrika bezzeg...azt oldja meg Anglia, ők cseszték el, ne pedig mi. Először itthon aztán lehet máshol...
1. Egy vegetáriánus házaspár a csecsemőjének nem adott tejet mert hát az nem jó, sőt semmi más állati eredetűt...a gyermek 3 hónap múlva meghalt. Nem szeretem a vegákat, túl szélsőséges ideológia és meg kéne érteni h szükségünk van a húsra. 2. Itt mindenki az afrikaiakat sajnálja? Pfff...sok magyar gyereket ismerek akiknek segítségre lenne szüksége
Sanyi, az Isten áldjon meg, tedd vissza a karaktereket 500-ra, vagy valami hangjelzés legyen, amikor elérjük a karakterhatárt, és imáinkba foglaljuk a nevedet ;)
és legelni is kiengedtem őket. Persze meg is ettük őket, de egyet megtartottunk, amolyan "kecske is jóllakik, káposzta is megmarad"-alapon. A "kivégzés" meg úgy zajlott, hogy (nem a többi nyúl szeme láttára) tarkón lett vágva a kiszemelt. Kész, vége volt. Nem baltával, meg levágással...
Szerintem az a leghumánusabb (vagy legállatiasabb, nézőpont kérdése), amikor pisztollyal közvetlen közelről fejbelövik az állatot. Pontos, és tényleg nem szenved, egy pillanat az egész. Egyébként egyetértek Joooe-val: szabadon hagyni az állatokat, az a legnormálisabb. Én is úgy tartottam a nyulaimat, egy külön épületben, de azon belül tökszabadon,